25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευγενία Ξυγκόρου: Μιλά για τις ακραίες σκηνές βίας στο «Προξενιό της Ιουλίας» – Πώς τις διαχειρίστηκε

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ηθοποιός Ευγενία Ξυγκόρου κατάφερε ως Ιουλία στη σειρά του Alpha «Το προξενιό της Ιουλίας» να καθηλώσει με την ομορφιά της αλλά και την ερμηνεία της τους τηλεθεατές. 

Το βράδυ της Τετάρτης κάθισε στην πολυθρόνα της βραδινής εκπομπής του Action 24 «Καλύτερα Αργά» και παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη, μιλώντας μεταξύ άλλων για τις καθηλωτικές σκηνές της σειράς, στις οποίες υποδυόταν μια κακοποιημένη γυναίκα. 

Ερωτηθείσα για το πόσο εύκολα μπορεί κανείς να υποδυθεί έναν τόσο δύσκολο ρόλο και το κατά πόσο τραυματικό είναι όλο αυτό η Ευγενία Ξυγκόρου δήλωσε «ως προς το πρακτικό κομμάτι δεν είναι δύσκολο, έχεις το συνεργείο που σε κατευθύνει αν φαίνεται ότι δεν είναι πειστικό, υπάρχει τρόπος να το φτιάξουμε.

Βέβαια, την πρώτη μέρα που άρχισε το γύρισμα, όταν επέστρεψα σπίτι μου, δεν ήμουν καλά, κυρίως από την ένταση, όχι τόσο από το ότι το σώμα μου είχε δεχτεί “κακοποίηση” όσο εγκεφαλικά. Το πόσο τραυματικό είναι ένα γύρισμα εξαρτάται από πολλά, από τους ηθοποιούς τον σκηνοθέτη, σκέφτηκα πολλές φορές ότι αν δεν είχα μαζί μου τον Μελέτη Ηλία, θα “είχα φρικάρει”» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Και εξήγησε «είναι πολύ σημαντικό να εμπιστευτείς το σώμα σου σε κάποιον, ότι εδώ μπορώ να ακουμπήσω, με τον Μελέτη έτσι ένιωθα, ανεξάρτητα από το τι έπρεπε να κάνει εκείνος με τον ρόλο του».

Το σενάριο, το οποίο βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο του Γιώργου Πολίτη, πραγματεύεται την ιστορία της Ιουλίας και τη θέση της γυναίκας στην ελληνική επαρχία τη δεκαετία του 50.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό