35 C
Athens
Πέμπτη, 20 Ιουνίου, 2024

Ευαγγελία Μουμούρη: Πήρε πτυχίο στη δημοσιογραφία μετά από 32χρόνια και το γιόρτασε με Μαρίνα Σάττι

Ειδήσεις Ελλάδα

Το πτυχίο της από το Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου πήρε η Ευαγγελία Μουμούρη την Πέμπτη (6/6), με την ίδια να μοιράζεται τα ευχάριστα νέα με τη διαδικτυακή της παρέα.

Η ηθοποιός που έχει καταγράψει μια σημαντική πορεία στον χώρο του θεάτρου και της τηλεόρασης, 32 χρόνια μετά την εισαγωγή της στο Τμήμα Επικοινωνίας Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου, αποφάσισε να επιστρέψει στα έδρανα και να πάρει τελικά το πτυχίο της.

Η αγαπημένη ηθοποιός δημοσίευσε στα social media ένα βίντεο με στιγμιότυπα από την ορκωμοσία που «γιόρτασε με την ψυχή της», έχοντας στο πλευρό της αγαπημένα πρόσωπα.

Αξίζει να σημειωθεί πως «άνοιξε» την ανάρτησή της με ένα στίχο από το τραγούδι “Lalalala” της Μαρίνα Σάττι, ενώ χρησιμοποίησε το ίδιο τραγούδι και ως μουσική υπόκρουση στη δημοσίευσή της.

Στην ανάρτηση που έκανε στον λογαριασμό της στο Instagram, έγραψε: «Στήνει χορό και γλεντάει η χαρά. Ένα ανέλπιστο δώρο από τον εφηβικό μου εαυτό. Μια αφορμή να νιώσω ευγνωμοσύνη και να τη δηλώσω στο κορίτσι του Παντείου. Συγχαρητήρια, Βαγγελίτσα, οι δρόμοι είναι ανοιχτοί μπροστά σου, κάτι μου λέει πως θα ζήσεις τη ζωή σου με δημιουργία, αγάπη φίλους, χαμόγελα και συντροφιά. Σου εύχομαι μέλλον ατρόμητο και φωτεινό».

Στην ορκωμοσία της, η Ευαγγελία Μουμούρη είχε δίπλα της της οικογένειά της, αλλά και αγαπημένους συναδέλφους ηθοποιούς όπως τη Δανάη Λουκάκη και τον Γιάννη Τσορτέκη ο οποίος υπήρξε συμφοιτητής της στο Εθνικό Θέατρο, τη Τζένη Διαγούπη, τον Άγγελο Μπούρα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό