19.3 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζεται το συνδρομητικό πακέτο με κόστος $2.99/μήνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που ακούμε ότι η Twitter ετοιμάζει συνδρομητικές λειτουργίες μέσα στο κοινωνικό δίκτυο της, ωστόσο, αυτή τη φορά φαίνεται ότι η φημολογία αποκτά ιδιαίτερη βαρύτητα χάριν στην πασίγνωστη ερευνήτρια Jane Manchun Wong. Η τελευταία αναφέρει ότι η συνδρομητική υπηρεσία θα ονομάζεται Twitter Blue και θα κοστίζει $2.99/μήνα, με τους συνδρομητές να απολαμβάνουν δύο αποκλειστικές λειτουργίες.

Η πρώτη είναι το Undo Tweets, το οποίο θα σου επιτρέπει να αποσύρεις το tweet που δημοσίευσες αρκεί να πατήσεις το undo μέσα σε κάποιο πολύ σύντομο χρονικό διάστημα (2-3 δευτερόλεπτα), όπως περίπου λειτουργεί το Undo Send στο Gmail. Η δεύτερη λειτουργία είναι το Collections, μέσω της οποίας θα μπορείς να κρατάς bookmarks και να δημιουργείς συλλογές – κατηγορίες με tweets που σ’ ενδιαφέρουν σε φακέλους.

Η Wong αφήνει, επίσης, να εννοηθεί ότι ενδεχομένως θα προστεθούν ακόμη περισσότερες λειτουργίες στο μέλλον με υψηλότερες συνδρομές, όπως για παράδειγμα η καθολική αφαίρεση των διαφημίσεων από το Twitter, κάτι που υποδεικνύεται και από την πρόσφατη εξαγορά της Scroll.

Τίποτα από τα παραπάνω δεν έχει επιβεβαιωθεί επίσημα από την Twitter, αλλά το παρελθόν της Wong αποτελεί εγγύηση για τους ισχυρισμούς της.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό