21.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζεται τηλεοπτική σειρά από την Amazon

Ειδήσεις Ελλάδα

Πριν 11 χρόνια, είχε ανακοινωθεί επίσημα ότι η αγαπημένη sci-fi σειρά Mass Effect θα μετατραπεί σε ταινία, αλλά δεν υλοποιήθηκε ποτέ επί της ουσίας. Ο Mac Walters της BioWare δήλωσε μετέπειτα ότι η Legendary Pictures απομακρύνθηκε από την παραγωγή και το έργο ακυρώθηκε.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ όμως, καθώς τώρα – όπως αναφέρει το Deadline – η Amazon βρίσκεται πολύ κοντά να συνάψει μια συμφωνία για να μετατρέψει τη σειρά RPG της BioWare σε τηλεοπτική σειρά.

Η επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke είπε:

Ένα από τα νεότερα προσδοκώμενα της εταιρείας μας είναι το Mass Effect. Η Amazon Studios πλησιάζει σε συμφωνία για την ανάπτυξη μιας σειράς βασισμένης στο best-seller franchise επιστημονικής φαντασίας της Electronic Arts. Θα μας δείτε να συνεχίζουμε τις επενδύσεις μας σε κάθε είδος επιστημονικής φαντασίας, έχουμε δημιουργήσει μια ειδική ομάδα για αυτόν τον σκοπό, οπότε μείνετε συντονισμένοι για περισσότερα.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr

[via]

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό