Home Lifestyle Ετοιμάζεσαι για πάρτι; Ξέρουμε τι δεν πρέπει να λείπει από το décor...

Ετοιμάζεσαι για πάρτι; Ξέρουμε τι δεν πρέπει να λείπει από το décor για να σας μείνει αξέχαστο!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν είσαι ενεργή στα social media, τότε ένα είναι σίγουρο: Δεν χάνεις ευκαιρία να ανακαλύπτεις συνεχώς, όλες τις νέες τάσεις της εποχής.

Και επειδή, όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και το φετινό, κάθε ημέρα είναι μία ακόμη αφορμή για party, τι θα έλεγες να εντυπωσιάσεις τους πάντες με την κορυφαία τάση που είδες στο… πάρτι της εξάχρονης ανιψιάς σου και δεν μπορείς να βγάλεις από το μυαλό σου;

Ναι, καλά άκουσες, η Gen A, φέτος το καλοκαίρι, θα μας «βάλει τα γυαλιά», δείχνοντάς μας όλα όσα χρειάζεται ένα πάρτι για να μείνει αξέχαστο στους παρευρισκόμενους. Βλέπεις, μπορεί μέχρι σήμερα να πίστευες πως η μουσική, οι καλεσμένοι και ένα γεμάτο μπαρ είναι «το Α και το Ω» για την επιτυχία ενός πάρτι, όμως πίστεψέ μας, αυτό το καλοκαίρι ήρθε η στιγμή να αναθεωρήσεις!

Διότι, εν έτει 2023 το décor που θα επιλέξεις για το πάρτι σου, είναι εκείνο που θα δημιουργήσει τις πιο instagrammable στιγμές και θα κάνει τη διαφορά. Είσαι έτοιμη, λοιπόν, να «ρίξεις» τα social media; Αν δεν βλέπεις την ώρα να στήσεις το απόλυτο πάρτι της σεζόν, συνέχισε να διαβάζεις και σύντομα θα ανακαλύψεις πώς με τα φωτεινά μπαλόνια Illooms της Giochi Preziosi, κάθε στιγμή θα μετατρέπεται σε μία συναρπαστική γιορτή για μικρούς και μεγάλους!

Δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για ένα πραγματικά επικό πάρτι

271904

Αν υπάρχει κάτι που μένει χαραγμένο στο μυαλό μας έπειτα από κάθε πάρτι, είναι οι στιγμές που περάσαμε παρέα με αγαπημένα πρόσωπα. Είτε πρόκειται για ένα ρομαντικό ειδύλλιο που δημιουργήθηκε λίγο πριν φύγουν και οι τελευταίοι καλεσμένοι, είτε για ένα συγκεκριμένο χορευτικό που μόνο εσύ και οι κολλητές σου ξέρετε να χορεύετε από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό ενός τραγουδιού, δεν υπάρχει αμφιβολία πως απαραίτητη προϋπόθεση για αυτές τις στιγμές είναι η κατάλληλη ατμόσφαιρα.

Αναρωτιέσαι πώς θα καταφέρεις να τη δημιουργήσεις; Αρκεί να επιλέξεις τα μπαλόνια Illooms, που ανταποκρίνονται στη θεματική του πάρτι σου και μπορείς να τα έχεις έτοιμα και φουσκωμένα «στο λεπτό». Άλλωστε, τα πολύχρωμα μπαλόνια Illooms δεν είναι απλά μπαλόνια, καθώς καθένα περιέχει ειδικό led φωτάκι που φωτίζει στο σκοτάδι.

Σε κάθε περίπτωση, αν ανησυχείς για τη διάρκεια ζωής των μπαλονιών, να ξέρεις πως κάθε μπαλόνι παραμένει φωτεινό για 15 ώρες τουλάχιστον. Οπότε, να είσαι σίγουρη πως… πρώτα θα ξεμπερδέψεις με το συμμάζεμα του σπιτιού και αργότερα θα σβήσουν τα μπαλόνια σου!

Είναι τα ιδανικά props για να στήσεις ένα δικό σου, DIY photobooth

Αν θέλεις μάλιστα, να κάνεις πραγματικά τη διαφορά και να αξιοποιήσεις στο έπακρο τα illooms σου, μπορείς να δημιουργήσεις το δικό σου photobooth! Άλλωστε, το βλέπεις σε γάμους, βαφτίσεις, σε εταιρικά πάρτι – ε ναι, ήρθε η ώρα να το προσθέσεις στο πάρτι σου/ Ουσιαστικά πρόκειται για μια ειδικά διαμορφωμένη γωνία στο πάρτι, η οποία προορίζεται για παρεΐστικες και άκρως σουρεάλ φωτογραφίσεις. Τι θα χρειαστείς για να δημιουργήσεις ένα σπιτικό, DIY photobooth;

Αρχικά, θα προμηθευτείς ένα σκληρό, μεγάλο κομμάτι χαρτί οντουλέ που θα διαμορφώσεις σε φωτογραφικό πλαίσιο, πίσω από το οποίο θα μπαίνετε εσύ και οι φίλοι σου, για να τραβήξετε τις λήψεις σας. Το πλαίσιο θα το διακοσμήσεις όπως θέλεις, με χρώματα, σχέδια ή quotes που ταιριάζουν στη θεματική του πάρτι σου. Επίσης, θα γεμίσεις και ένα καλάθι με τα απαραίτητα props, που θα κάνουν ακόμη πιο αστείες τις φωτογραφίες σας. Και φυσικά, από τα props δεν γίνεται να λείπουν τα φωτεινά μπαλόνια Illooms.

Αν πρόκειται για πάρτι γενεθλίων, καλό θα ήταν να προμηθευτείς τη happy birthday έκδοση που περιλαμβάνει 15 μπαλόνια – σε κάθε περίπτωση, υπάρχουν διάφορες συσκευασίες για να διαλέξεις αυτή που σου ταιριάζει. Εκτός από την έκδοση των γενεθλίων που αναφέραμε, υπάρχει σετ των 2, 3, 5, 15 τεμαχίων με μοναδικά χρώματα, όπως το λευκό, το χρυσό, το φούξια, το μπλε και το μωβ και πολλά άλλα.

Όσο για την προετοιμασία των μπαλονιών, είναι πολύ απλή και σύντομη. Εσύ το μόνο που θα χρειαστεί να κάνεις, είναι να αφαιρέσεις το ταμπελάκι ενεργοποίησης, να κρατήσεις

προσεκτικά την άκρη του μπαλονιού και να την τοποθετήσεις στην οπή της μεζούρας. Έπειτα, θα φουσκώσεις το μπαλόνι στο επιθυμητό μέγεθος.

Τα Illooms διατίθεται σε καταστήματα παιχνιδιών, τεχνολογίας, σούπερ μάρκετ, καθώς και στο επίσημο e-shop της Giochi Preziosi.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version