20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζει Galaxy event στις 28 Ιουνίου [MWC 2021]

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε λίγες ημέρες από σήμερα, στις 28 Ιουνίου, θα λάβει χώρα το virtual Samsung Galaxy event, το οποίο θα περιλαμβάνει foldables και smartwatches. To Galaxy event της Samsung είναι μέρος του MWC 2021 και αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Πολλά αναμένονται ως highlights από αυτό το Galaxy Event της Samsung, με το Galaxy Z Fold 3, το Galaxy Z Flip 3, καθώς και το Samsung Galaxy S21 FE να αποτελούν τις βασικές συσκευές που θα εμφανιστούν στο virtual stage της Samsung.

Από την άλλη μεριά, ανακοινώσεις αναμένονται και στον τομέα των smartwatches της Samsung, όπως έχει ήδη επιβεβαιώσει η Samsung. Επιπρόσθετα, ένα σημαντικό κομμάτι της παρουσίασης στα τέλη του μήνα θα πάρει το νέο λειτουργικό σύστημα για έξυπνα ρολόγια, το Wear OS 3.0 που αναπτύσσει η Samsung από κοινού με την Google.

Ένα ακόμα στοιχείο που έχει ήδη αποκαλύψει η Samsung για το επερχόμενο event είναι κάποιες ανακοινώσεις περί του λογισμικού ασφαλείας που παρέχει στους χρήστες των προϊόντων και των υπηρεσιών της.

Όλα αυτά θα μπορείτε να τα παρακολουθήσετε από το επίσημο κανάλι της Samsung στο YouTube.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό