20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζει τέσσερα νέα μοντέλα, με νέο σχεδιασμό

Ειδήσεις Ελλάδα

Μέσω του Evan Blass, μαθαίνουμε ότι η Nokia ετοιμάζεται να παρουσιάσει τέσσερα νέα Android smartphones, με ορισμένα από αυτά να έχουν νέο σχεδιασμό. Τα δύο από αυτά έχουν τις κωδικές ονομασίες N150DL και Ν1530DL και ακολουθούν τα Ν151DL και Ν152DL.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις του Evan Blass, τα Nokia N150DL και Ν1530DL θα έχουν παρόμοιο σχεδιασμό, με selfie camera τύπου notch και τριπλή πίσω κάμερα. Στην περίπτωση του Ν151DL, ο σχεδιασμός είναι διαφοροποιημένος, αφού και πάλι υπάρχει κάμερα στο notch στην μπροστινή οθόνη, ενώ η κάμερα στο πίσω μέρος είναι στρογγυλή.

Στην περίπτωση του Nokia N152DL έχουμε μία συσκευή με Android Go, η οποία ακολουθεί τις σχεδιαστικές επιταγές της C-Series της Nokia. Προφανώς και εδώ έχουμε να κάνουμε με ένα προσιτό μοντέλο.

Δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά των νέων μοντέλων που ετοιμάζει η Nokia, ούτε και το πότε θα πρέπει να περιμένουμε την επίσημη παρουσίασή τους.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό