24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ετοιμάζει δεύτερο foldable με Android;

Ειδήσεις Ελλάδα

Δεν είναι καινούριες οι φήμες περί της εμφάνισης ενός foldable από την Google, αλλά οι νεότερες πληροφορίες μας δίνουν μερική εικόνα για το τι ετοιμάζει. Το νέο foldable φέρει την κωδική ονομασία Jumbojack και εμφανίζεται με την αφορμή της διάθεσης του Android 12.1.

Μία φωτογραφία είναι συνήθως, αρκετή για να πυροδοτήσει όλες τις σχετικές φήμες, κάτι που ισχύει και σε αυτή την περίπτωση. Η επερχόμενη κυκλοφορία του Android 12.1, στα μισά περίπου από ό,τι μας έχει συνηθίσει η Google με το λειτουργικό της σύστημα, μπορεί να συνοδεύεται και από την παρουσίαση του πρώτου της foldable, του Google Jumbojack, το οποίο μοιάζει να ακολουθεί τα σχεδιαστικά πρότυπα που έχει θέσει το Samsung Galaxy Z Fold 3.

Εδώ θα πρέπει να τονιστεί ότι γίνεται λόγος για δεύτερο foldable από την πλευρά της Google, καθώς η πρώτη foldable συσκευή που περιμένουμε από εκείνη έχει την κωδική ονομασία Passport και όχι Jumbojack. Προφανώς και οι δύο συσκευές θα ανήκουν στην οικογένεια των Pixel smartphones, ενώ ασαφές παραμένει το ποια ακριβώς θα είναι τα στοιχεία που θα τις διαφοροποιούν.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό