22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ετοιμάζει ένα Switch to Android app για το iOS

Ειδήσεις Ελλάδα

H Google σκέφτεται να δώσει ένα εργαλείο μετάβασης από το iOS στο Android με τη δημιουργία της σχετικής εφαρμογής. Το Switch to Android app που θα εμφανιστεί στο App Store της Apple θα είναι σύντομα διαθέσιμο.

Με την εφαρμογή Switch to Android, ο κάτοχος ενός iPhone θα μπορεί να αντιγράψει όλα τα σημαντικά δεδομένα από το smartphone του σε ένα άλλο με λειτουργικό σύστημα Android, χωρίς πολύπλοκες διαδικασίες και κόπο. Με τον τρόπο αυτό, η Google θέλει να απαντήσει στο επιχείρημα που προκρίνουν πολλοί φίλοι της Apple ότι δεν είναι εύκολη η μετάβαση από το οικοσύστημα της Apple στον κόσμο του Android.

Όλα τα δεδομένα θα μπορούν να αντιγραφούν στο Google Drive και από εκεί πίσω στο νέο Android smartphone. Το εργαλείο Data Restore του Android πήρε πρόσφατα ένα update, μέσα στο οποίο υπάρχει η αναφορά για τη δυνατότητα Switch to Android, κάτι που προμηνύει τη διαθεσιμότητα της ανάλογης εφαρμογής.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό