16.2 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Εταιρία προσφέρει οδήγηση supercars σε… 10χρονα!

Ειδήσεις Ελλάδα

Αν ζείτε στην Αγγλία και θέλετε να κάνετε το απόλυτο δώρο στο βλαστάρι σας, η εταιρία TrackDays.co.uk παρέχει την δυνατότητα σε παιδιά 10-17 ετών να οδηγήσουν ένα supercar μέσα σε μία πίστα.
Τα παιδιά που οι γονείς τους θα πληρώσουν το ακριβό τίμημα θα έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μία Ferrari 458 Italia ή μία Lamborghini Gallardo LP570 Performante σε μία πίστα.
Προφανώς και θα υπάρχει επαγγελματίας οδηγός στο διπλανό κάθισμα, αλλά το παιδί θα έχει την ευκαιρία να κάνει 10 χιλιόμετρα στην πίστα.
Ο ιδιοκτήτης της εταιρίας και εμπνευστής της ιδέας λέει ότι αισθάνεται ενθουσιασμένος που μπορεί να προσφέρει στα παιδιά την ευκαιρία να οδηγήσουν τα αυτοκίνητα που έχουν ως αφίσες στα δωμάτιά τους. Και σίγουρα είναι μία εντελώς διαφορετική εμπειρία από το να οδηγήσουν το καθημερινό αυτοκίνητο του πατέρα τους, όπως γίνεται συνήθως.
Το “Junior Platinum Supercar” όπως ονομάζεται θα γίνεται σε 10 πίστες στην Βρετανία, μεταξύ των οποίων και το Dunsfold Park, το οποίο έγινε γνωστό ως η πίστα του Top Gear.
Οι τιμές για κάθε βόλτα των 10 χιλιομέτρων είναι γύρω στα 90 ευρώ, και είναι σίγουρο ότι πολλά πιτσιρίκια ή έφηβοι θα το προτιμήσουν πολλά άλλα δώρα που θα σκέφτονταν οι γονείς τους.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό