Home Κορονοϊός • Κοροναϊός «Εσωτερικές Διαδρομές – Η πνευματική μεσιτεία του Αγίου Όρους»

«Εσωτερικές Διαδρομές – Η πνευματική μεσιτεία του Αγίου Όρους»

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένα πρωτότυπο βιβλίο με τίτλο «Εσωτερικές Διαδρομές – Η πνευματική μεσιτεία του Αγίου Όρους» των ιατρών Άγγελου Γέροντα και Παναγιώτη Ψυχάρη θα παρουσιαστεί αύριο Πέμπτη 7 Απριλίου, ώρα 19:30 στο Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός».

O Φιλολογικός Σύλλογος «ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ», η Εθνική Εταιρεία των Ελλήνων Λογοτεχνών και οι Ιατρικές Εκδόσεις ΒΗΤΑ με αφορμή την έκδοση του βιβλίου «Εσωτερικές Διαδρομές – Η ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΜΕΣΙΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ» των ιατρών Άγγελου Γέροντα και Παναγιώτη Ψυχάρη, σας προσκαλούν στην εκδήλωση «Η πνευματική κληρονομιά του Αγίου Όρους», την Πέμπτη 7 Απριλίου 2022 και ώρα 19:30 στον Φιλολογικό Σύλλογο «Παρνασσός» (Πλατεία Αγ. Γεωργίου Καρύτση 8, 105 61 Αθήνα).

Ομιλητές θα είναι Δρ. Φιλοσοφίας και συγγραφέας Νίκος Μακρής και ο συγγραφέας και εικαστικός Νίκος Κακαδιάρης. Θα απευθύνει χαιρετισμό ο συγγραφέας και καθηγητής Ιταλικής και Συγκριτικής Λογοτεχνίας Γεράσιμος Ζώρας ενώ, το συντονισμό έχει αναλάβει ο δημοσιογράφος – ποιητής Γιάννης Πλαχούρης. Την εκδήλωση θα κλείσουν οι συντελεστές της έκδοσης Άγγελος Γέροντας και Παναγιώτης Ψυχάρης.

Η εκδήλωση περιλαμβάνει και μουσικό πρόγραμμα με τα έργα του Dvorak A.  Sonatina op.100: I. Allegro risoluto, II. Larghetto, III. Scherzo. Molto vivace — Trio, IV. Finale. Allegro. Παίζουν η Δήμητρα Μαντζουράτου (πιάνο) και ο Δημήτρης Σέμσης (βιολί).

Σημειώνεται ότι στην εκδήλωση θα εισέρχονται μόνο εμβολιασμένοι ή νοσήσαντες, με την επίδειξη πιστοποιητικού, και θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας από την CoVid-19.

Για πληροφορίες: ΒΗΤΑ Ιατρικές Εκδόσεις, Αδριανείου 3 & Κατεχάκη, 115 25 Αθήνα (Ν. Ψυχικό), Τηλ.: 210 – 67 14 371, 67 14 340.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version