22.3 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εστίαση: Τι ώρα θα κλείνουν μπαρ και εστιατόρια – Επεκτείνεται το ωράριο κυκλοφορίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Lockdown: Τα μέτρα που θα ισχύσουν στο επόμενο στάδιο της άρσης του lockdown από την Παρασκευή 14 Μαΐου, ανακοίνωσε το απόγευμα ο Άκης Σκέρτσος.

Ο Άκης Σκέρτσος, υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ, δήλωσε ότι από τις 14 Μαΐου, η χώρα μας ανοίγει με ασφάλεια και στον τουρισμό.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΡΑ

Επιπλέον από την ίδια ημερομηνία η απαγόρευση κυκλοφορίας μετακινείται πλέον στις 00.30 το βράδυ, συμπαρασύροντας έτσι και τη λειτουργία της εστίασης, η οποία θα παραμένει ανοιχτή ένα τέταρτο πριν την έναρξη απαγόρευσης της κυκλοφορίας. Καταργούνται τα μηνύματα προς το 13033 και το 13032 όπως και οι περιορισμοί στις διαπεριφερειακές μετακινήσεις.

Επίσης: το λιανεμπόριο επιστρέφει από τις 14/5 στη λειτουργία με τα υγειονομικά πρωτόκολλα χωρητικότητας 1 πελάτη/25 τμ, χωρίς πλέον το click-in-a shop ή το click away.

Για λίγο αργότερα μετατίθεται η επαναλειτουργία των βρεφονηπιακών σταθμών (17/5), των θερινών κινηματογράφων (21/5), των ανοιχτών πολιτιστικών χώρων (28/5). Επίσης, από τον Ιούνιο θα γίνονται γάμοι και βαφτίσεις σε εξωτερικούς χώρους με ανώτατο όριο τα 100 άτομα.

Όλο το Μάιο, τέλος, θα εξακολουθήσει η απαγόρευση της ζωντανής μουσικής στα καταστήματα εστίασης.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο .

Κρούσματα σήμερα: 2.489 νέα ανακοίνωσε ο ΕΟΔΥ – 70 θάνατοι σε 24 ώρες, στους 707 οι διασωληνωμένοι

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό