31.3 C
Athens
Παρασκευή, 28 Ιουνίου, 2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/06/2024 – 30/06/2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 24/06/2024 – 30/06/2024

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι μπροστά μας και κυριαρχεί πλέον το ζώδιο του Καρκίνου. Η διάθεση είναι πιο ρομαντική, τα συναισθήματα πιο έντονα και μας καθοδηγηθεί η διαίσθηση και το ένστικτο. Η λογική έχει μπει σε δεύτερη μοίρα και νιώθουμε την επιθυμία να ακολουθήσουμε το συναίσθημα μας, να συνδεθούμε με το άτομο που έχουμε απέναντι μας και να φροντίσουμε τους αγαπημένους μας. Την Τετάρτη 26/06/2024 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου είναι η ιδανική όψη για να κάνουμε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι μας ή για να πάρουμε σημαντικές αποφάσεις. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να ζητήσετε μια συμβουλή από ένα πρόσωπο με μεγαλύτερη εμπειρία, για να οριστικοποιήσετε ένα πλάνο ή για να κάνετε μια σημαντική ανακοίνωση στο σύντροφο σας. Η πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας θα είναι το Σάββατο 29/06/2024 με το υπέροχο εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη. Αυτή η όψη θα απογειώσει το συναίσθημα και θα μας χαρίσει γοητεία, ερωτισμό και αυτοπεποίθηση. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα οι κοινωνικές επαφές και οι νέες γνωριμίες, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος γυρνάει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς και για τους επόμενους πέντε μήνες θα μας βοηθήσει να διακρίνουμε τις ψευδαισθήσεις και το όνειρο από την πραγματικότητα. Τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα όσων συνέβησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα και δεν αποκλείεται να γίνουν κάποιες αναθεωρήσεις μέσα στις σχέσεις μας. Η εβδομάδα θα κλείσει με εκπλήξεις και απρόβλεπτες εξελίξεις, αφού την Κυριακή 30/06 κορυφώνεται το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού. Αυτή η όψη μπορεί να φέρει μηνύματα κι εξομολογήσεις από εκεί που δεν το περιμένατε ή αναπάντεχες συναντήσεις κι επαφές που θα σας χαροποιήσουν.

ΚΡΙΟΣ

Αν και ανήκετε σε ένα ζώδιο που φέρεται με δυναμισμό κι εκπέμπει αυτοπεποίθηση, τώρα βρίσκεστε σε μια ιδιαίτερα ευάλωτη και συναισθηματική φάση με τους πλανήτες να κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου. Αυτές τις ημέρες θα προτιμήσετε το γνώριμο και το δοκιμασμένο και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε νοσταλγία για παρελθοντικές καταστάσεις ή να επαναπροσεγγίσετε έναν/μια πρώην. Την Τετάρτη 26/06 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου βελτιώνει την επικοινωνία και σας δίνει την ευκαιρία να εκφράσετε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες σπιτιού, να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την οικογενειακή ζωή και να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τους οικείους σας. Από τις 29/06 ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, δηλαδή σε ένα πιο παρασκηνιακό οίκο για εσάς και αυτό σημαίνει ότι για τους επόμενους πέντε μήνες καλείστε να στραφείτε μέσα σας και να δώσετε προτεραιότητα στην ψυχολογική σας κατάσταση. Τώρα θα διαπιστώσετε λάθη του παρελθόντος και θα δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα διορθώσετε ή για να μην τα επαναλάβετε. Ξεκινάει επίσης μια περίοδος αναθεώρησης κατά την οποία θα διαπιστώσετε ποιους κύκλους πρέπει να κλείσετε και τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας οριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι μια εβδομάδα εξωστρέφειας για εσάς που θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφραστείτε και να κοινωνικοποιηθείτε. Την Τετάρτη 26/06 το θετικό τρίγωνο Ερμή-Κρόνου μπορεί να φέρει ουσιαστικές συζητήσεις ή ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από ομάδες και παρέες ατόμων, οι οποίες θα έχουν διάρκεια στον χρόνο. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να βάλετε τις σκέψεις σας σε μια σειρά ώστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Να θυμάστε ότι οι συμβουλές των φίλων θα είναι πολύτιμες. Το Σάββατο κορυφώνεται το ερωτικό εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, μια όψη που σας καλεί να βγείτε έξω, να δείτε κόσμο και να εκδηλωθείτε πιο ανοιχτά. Εάν θέλετε να βγείτε ραντεβού, να στείλετε μηνύματα ή να εξομολογηθείτε τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας, τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, αξιοποιήστε το Σαββατοκύριακο για να πάτε μια εκδρομή ή για να κάνετε δραστηριότητες που θα σας ανανεώσουν. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα μπείτε σε μια διαδικασία αναθεώρησης σχετικά με τις φιλικές σας σχέσεις και τις κοινωνικές σας συναναστροφές. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 30/06, μια όψη που φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, αναπάντεχα μηνύματα ή όμορφες συναντήσεις κι επαφές.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν και ανήκετε σε ένα πιο ανάλαφρο και ανήσυχο ζώδιο που βρίσκεται σε μια εγρήγορση και αναζητά διαρκώς νέες εμπειρίες, η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου σας βρίσκει προσγειωμένους στην πραγματικότητα και απασχολημένους με πιο πρακτικά ζητήματα. Την Τετάρτη 26/06 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε μια εποικοδομητική συζήτηση με το ταίρι σας, ώστε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή πρακτικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις για την πορεία σας. Από τις 29/06 ο Κρόνος θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία στους Ιχθύς, σε ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Ο ανάδρομος Κρόνος επιβραδύνει κάπως τις καταστάσεις και μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα νιώσετε ότι πρέπει να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τα νέα δεδομένα που ήρθαν στη ζωή σας μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Θα διαπιστώσετε εάν μπορείτε να συμπορευτείτε με το άτομο που έχετε δίπλα σας ή αν θα πρέπει να επισημοποιήσετε μια σχέση. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αναθεωρήσετε ένα επαγγελματικό πλάνο, το οποίο θα έχει αντίκτυπο στην οικογενειακή και προσωπική σας ζωή.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Ιούνιος σιγά – σιγά φτάνει στο τέλος του και εσείς ανήκετε στους πιο ευνοημένους αυτών των ημερών αφού φιλοξενείτε τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο σας. Είναι γεγονός λοιπόν ότι έχετε γίνει πιο εξωστρεφείς, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι έχετε εστιάσει στον εαυτό σας και έχετε δώσει προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες. Την Τετάρτη 26/06 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας, μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα που σας απασχολούν. Είναι επίσης η κατάλληλη όψη για να σταθεροποιήσετε τα σχέδια σας ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το κοινό σας μέλλον. Το Σάββατο 29/06 κορυφώνεται το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη, μια άκρως παθιασμένη όψη που εκτοξεύει στα ύψη την ερωτική διάθεση και σας καλεί να βγείτε ραντεβού ή προσεγγίσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει με αυτοπεποίθηση. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνετε μια καινούργια γνωριμία, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα έχετε την ευκαιρία να ανανεώσετε τη σχέση σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 30/06, μια όψη που ενισχύει την κοινωνική ζωή και σας καλεί να έρθετε σε επαφή με φίλους. Δεν αποκλείεται να λάβετε αναπάντεχα μηνύματα, να έχετε ευχάριστες εξελίξεις ή να κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το διαδίκτυο.

ΛΕΩΝ

Το κλείσιμο του Ιουνίου σας βρίσκει σε μια πιο εσωστρεφή διάθεση, μιας και οι πλανήτες κινούνται στον Καρκίνο και ενεργοποιούν ένα πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας. Είναι γεγονός ότι μπορεί να είστε σε μια πιο ευάλωτη και συναισθηματική φάση κατά την οποία προσπαθείτε να τα βρείτε με τον εαυτό σας. Οι τελευταίες ημέρες του μήνα λοιπόν, μπορεί να μην είναι ιδανικές για να κοινωνικοποιηθείτε ή για να διεκδικήσετε τα θέλω σας, όμως προσφέρονται για ενδοσκόπηση και εσωτερική αναζήτηση. Με το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 29/06 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε κάποιες ουσιαστικές συζητήσεις ή να ανοίξετε τα εσώψυχα σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να κάνετε μια εξομολόγηση ή για να εκφράσετε τις σκέψεις και τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Το Σαββατοκύριακο με το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να δημιουργηθεί ένα ρομαντικό ειδύλλιο, ενώ δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές επαφές και συναντήσεις. Στο κλείσιμο του μήνα και της εβδομάδας, ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα σας δοθεί η ευκαιρία να αναθεωρήσετε τις συναισθηματικές σας σχέσεις και να απομακρυνθείτε από τοξικούς ανθρώπους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι τελευταίες ημέρες του Ιουνίου ενισχύουν την κοινωνική σας ζωή και σας δίνουν την ευκαιρία να δείτε φίλους και να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες. Θα διευρύνετε τον κύκλο σας και θα βάλετε στη ζωή σας ανθρώπους που εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσάς και μοιράζεστε μαζί τους κοινά ενδιαφέροντα ή κοινούς στόχους. Την Τετάρτη 26/06 πραγματοποιείται το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου, μια όψη που προσφέρεται για να κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις φιλικές ή τις ερωτικές σας σχέσεις. Η επικοινωνία τώρα βελτιώνεται και είναι η κατάλληλη στιγμή για να σχεδιάσετε το μέλλον σας, να οργανώσετε ένα ταξίδι ή για να βρείτε λύσεις σε προβλήματα με λογική και ψυχραιμία. Η πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας θα είναι το Σάββατο 29/06, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη σας καλεί να πειραματιστείτε και δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες γνωριμίες και ειδύλλια μέσα από φιλικές παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και αυτό σημαίνει ότι οι επόμενοι πέντε μήνες προσφέρονται για να κάνετε ένα βήμα πίσω και να επαναξιολογήσετε τις καταστάσεις. Είναι πολύ πιθανό μέσα σε αυτό το διάστημα να βγουν στην επιφάνεια τα κακώς κείμενα των σχέσεων σας ή να αναθεωρήσετε σχετικά με ένα πρόσωπο. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού την Κυριακή 30/06, μια όψη απρόοπτων και ευχάριστων εκπλήξεων, επομένως έχετε τα μάτια σας ανοιχτά.

ΖΥΓΟΣ

Έχουμε φτάσει στην τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου, αλλά είναι αλήθεια ότι οι ημέρες αυτές σας βρίσκουν απασχολημένους με τα εργασιακά, την επαγγελματική σας πορεία και τους στόχους σας. Η προτεραιότητας σας τώρα είναι να φτάσετε τους στόχους σας και μπορεί να μη νιώθετε την επιθυμία να ζήσετε παθιασμένους έρωτες ή να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε ένα πρόσωπο που προσπαθεί να σας προσεγγίσει. Αν όμως είστε ήδη δεσμευμένοι, αυτές οι ημέρες προσφέρονται για να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητας σας ή για βρείτε λύσεις σε πρακτικά προβλήματα. Τώρα σκέφτεστε ψύχραιμα και λογικά και δεν θα αφήσετε εύκολα το συναίσθημα να σας παρασύρει. Έχετε ανάγκη από ανθρώπους δίπλα σας που σας αποφορτίζουν και μπορούν να σας στηρίξουν στα βήματα σας. Αν ανήκετε στους αδέσμευτους εκπρόσωπους του ζωδίου είναι πολύ πιθανό μέσα στην εβδομάδα να έρθετε πιο κοντά με έναν/μια συνάδελφο ή να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο και να ζήσετε παθιασμένες στιγμές από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Διανύουμε την τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου κι εσείς ανήκετε σε ένα από τα πιο ευνοημένα ζώδια των ημερών. Ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου σας χαρίζουν αισιοδοξία, εξωστρέφεια και θετική διάθεση. Οι μέρες αυτές προσφέρονται για να βγείτε από τη ρουτίνα, να οργανώσετε ταξίδια και να ανανεώσετε τις σχέσεις σας. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 26/06 είναι μια όψη που θα βελτιώσει την επικοινωνία σας και θα σας βοηθήσει να εκφράσετε τις σκέψεις και τις προθέσεις σας πιο ξεκάθαρα ο ένας στον άλλον. Τα καλύτερα όμως θα έρθουν μέσα στο Σαββατοκύριακο για εσάς. Το Σάββατο 29/06 πραγματοποιείται η πιο παθιασμένη όψη της εβδομάδας, δηλαδή το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη. Ετοιμαστείτε να ερωτευτείτε ή να κάνετε νέες, συναρπαστικές γνωριμίες που θα σας ανοίξουν καινούριους ορίζοντες. Τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα που βρίσκονται στο εξωτερικό θα ευνοηθούν ιδιαίτερα. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να αναζωπυρώσετε τη φλόγα μεταξύ σας. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς, κάτι που σημαίνει ότι μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα επαναξιολογήσετε τις ερωτικές σας σχέσεις και τις επιλογές που έχετε κάνει έως τώρα. Δεν αποκλείεται επίσης να έχετε επιστροφές ατόμων από το παρελθόν. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού την Κυριακή 30/06, μια όψη που φέρνει εκπλήξεις και αναπάντεχες εξελίξεις και επαφές ή συναντήσεις που θα σας χαροποιήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου είναι εδώ και οι πλανήτες συνεχίζουν να κινούνται στο ζώδιο του Καρκίνου, αναμοχλεύοντας έντονα και παθιασμένα συναισθήματα. Βρίσκεστε σε μια φάση κατά την οποία θέλετε να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να συνδεθείτε πιο ουσιαστικά με το άτομο που έχετε δίπλα σας. Δεν σας ικανοποιούν πλέον οι εφήμερες σχέσεις και αναζητάτε καταστάσεις που θα σας αγγίξουν σε βάθος. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 26/06 θα σας δώσει την ευκαιρία να εξομολογηθείτε τις ενδόμυχες σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Είναι πολύ πιθανό αυτές τις ημέρες να έρθουν στο φως κάποιες αποκαλύψεις ή να αγγίξετε ζητήματα που μέχρι τώρα ήταν ταμπού για εσάς. Στις 29/06 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη είναι μια πολύ ερωτική όψη που μπορεί να πυροδοτήσει πάθη ή να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο με ένα άτομο που βρίσκεται στο εργασιακό σας περιβάλλον. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς και μέσα στους επόμενους πέντε μήνες θα εξετάσετε ξανά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Μπορεί να επανέλθουν στο προσκήνιο εκκρεμότητες από το παρελθόν και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της μετακόμισης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή για εσάς με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη να φωτίζουν τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων. Αυτές τις ημέρες νιώθετε έντονη την ανάγκη για συντροφικότητα και μοίρασμα και δεν θα διστάσετε να ρίξετε τους τόνους και να κάνετε αμοιβαίες υποχωρήσεις προκειμένου να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας. Την Τετάρτη 26/06 το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου ευνοεί στο έπακρο την επικοινωνία, επομένως είναι ιδανική ημέρα για να κάνετε ωφέλιμες συζητήσεις με το ταίρι σας ή για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Τις πιο ερωτικές στιγμές όμως θα τις ζήσετε μέσα στο Σαββατοκύριακο, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη στις 29/06 υπόσχεται όμορφες επαφές και παθιασμένες γνωριμίες. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να προσεγγίσετε ένα πρόσωπο, να βγείτε ραντεβού ή για να εκδηλώσετε τις προθέσεις σας. Αν είστε αδέσμευτοι είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει μια καινούρια ερωτική ιστορία για εσάς. Η εβδομάδα θα κλείσει με το ανατρεπτικό εξάγωνο Ερμή-Ουρανού στις 30/06, μια όψη που φέρνει αναπάντεχες εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν ή συναντήσεις και μηνύματα από εκεί που δεν το περιμένατε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μπορεί να μη βρίσκεστε στην πιο ερωτική φάση αυτές τις ημέρες με τους πλανήτες στο ζώδιο του Καρκίνου, όμως η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου προσφέρεται για να βάλετε σε μια τάξη την καθημερινότητα σας ή για βρείτε από κοινού λύσεις με το ταίρι σας σε πρακτικά προβλήματα που μπορεί να σας απασχολούν έντονα. Είναι γεγονός ότι οι ημέρες αυτές μπορεί να σας βαραίνουν με αρκετές υποχρεώσεις, καθήκοντα και άγχη. Προσπαθείτε να τα φέρετε όλα εις πέρας και θέλετε να έχετε δίπλα σας ένα άτομο που σας ηρεμεί με την παρουσία του και δεν σας στρεσάρει περισσότερο. Το τρίγωνο Ερμή-Κρόνου στις 26/06 σας δίνει την ευκαιρία να σκεφτείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία και να πάρετε ρεαλιστικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Στις 29/06 το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη μπορεί να φέρει φλερτ και ειδύλλια μέσα από τον εργασιακό χώρο, επομένως μην εκπλαγείτε αν σας προσεγγίσει ένας/μια συνάδελφος ή αν νιώσετε ένα ερωτικό σκίρτημα για ένα άτομο που βρίσκεται στην καθημερινότητα σας. Η εβδομάδα θα κλείσει με το εξάγωνο Ερμή-Ουρανού την Κυριακή 30/06, μια όψη που φέρνει ξαφνικά νέα κι εξελίξεις που θα σας εκπλήξουν. Μη διστάσετε να πειραματιστείτε και να βγείτε για λίγο έξω από τη ρουτίνα.

ΙΧΘΥΕΣ

Διανύετε μια άκρως ερωτική περίοδο, αγαπητοί Ιχθύς, αφού ο Ήλιος, ο Ερμής και η Αφροδίτη εξακολουθούν να κινούνται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου. Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου λοιπόν σας βρίσκει με ανεβασμένη την αυτοπεποίθηση και με διάθεση να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι. Την Τετάρτη 26/06 το θετικό τρίγωνο του Ερμή με τον Κρόνο από το δικό σας ζώδιο θα σας δώσει την ευκαιρία να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις σας. Είναι η ιδανική ευκαιρία για να δείτε τις καταστάσεις με ρεαλιστική ματιά, να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με το ταίρι σας και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Αναμφίβολα όμως η πιο ερωτική ημέρα της εβδομάδας θα είναι το Σάββατο 29/06, αφού το εξάγωνο Αφροδίτης-Άρη υπόσχεται καινούριους έρωτες, ευχάριστα ραντεβού, εξομολογήσεις ή γνωριμίες που θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Αν είστε ήδη δεσμευμένοι, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να ανανεώσετε την σχέση σας και αναζητήστε τρόπους για να αναθερμάνετε τη φλόγα μεταξύ σας. Την ίδια ημέρα, ο Κρόνος θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία στο δικό σας ζώδιο και για τους επόμενους πέντε μήνες θα μπείτε σε μια διαδικασία ενδοσκόπησης και αναθεώρησης. Οι επιλογές που κάνατε μέσα στο προηγούμενο διάστημα θα μπουν στο μικροσκόπιο και θα έρθετε αντιμέτωποι με τις συνέπειες των πράξεων σας. Δεν αποκλείεται να επανεμφανιστούν πρόσωπα από το παρελθόν ή να επιλέξετε εσείς να κλείσετε κάποιες ανοιχτές υποθέσεις.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό