19.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 30 Μαΐου 2020

Κριός

Η ζωντάνια σας, ο εύστροφος κι έξυπνος λόγος σας, η θετική στάση σας στα πράγματα αλλά και η φιλοδοξίες σας, σας κάνουν άτομα δυναμικά και ιδιαίτερα ερωτεύσιμα την εποχή αυτή. Οι καιροί ζητούν από εσάς να εκμεταλλευτείτε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες μαζί με το χιούμορ σας για να καταφέρετε να έρθει στην αγκαλιά σας, ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, ανεξάρτητα από το αν τον γνωρίσατε τώρα, ή είναι ένας έρωτας που έρχεται από τα παλιά.

Ταύρος

Ο ανταγωνισμός δεν υπάρχει μόνο στο εργασιακό σας περιβάλλον ή στους χώρους που δραστηριοποιείστε αλλά μπορεί να δεχτείτε επιθέσεις και από ερωτικούς ανταγωνιστές τις ημέρες αυτές. Πριν αντιδράσετε όμως παρορμητικά και απαντήσετε στις προκλήσεις τους, καλό θα ήταν να τις αγνοήσετε επιδεικτικά, αφού ακόμα και παρασκηνιακές να είναι, δε θα έχουν την ισχύ να σας ακουμπήσουν, ή να σας διαβάλουν στον άνθρωπο που ενδιαφέρεστε .

Δίδυμοι

Η ανανέωση του προσωπικού σας χώρου θα σας φτιάξει τη διάθεση. Εκεί που χαλαρώνετε μπορεί να μετατρέψετε το χώρο σε μια ερωτική φωλιά, που θα έχετε πρόσωπο να καλέσετε τον άνθρωπο που κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά. Αν του δείξετε το χώρο σας φρέσκο και ανανεωμένο, τότε σίγουρα θα κερδίσετε τις εντυπώσεις του και θα κάμψετε τις ερωτικές του αντιστάσεις. Αν είστε με ταίρι, φτιάξτε μαζί τον προσωπικό σας χώρο σήμερα.

Καρκίνος

Είναι ωραίο να αρέσετε αφού όντως το διάστημα αυτό οι μετοχές σας στον έρωτα είναι ανεβασμένες. Ξεκινήστε σήμερα μία δίαιτα εάν νομίζετε πως έχετε περιττά κιλάκια ή κόψτε μία κακιά συνήθεια. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν, στα φλερτ, μόνο που αυτή τη φορά, κάντε σωστότερες επιλογές από αυτές που κάνατε κάποτε και σας πλήγωσαν. Εάν είστε σε σχέση, τώρα θα αποφασίσετε με τον σύντροφό σας το επόμενο βήμα. Μη το φοβηθείτε.

Λέων

Μάλλον σήμερα ο τρόπος που θα εκφράσετε τα ερωτικά σας κριτήρια, θα διέπονται από μια παρεξηγήσιμη συμπεριφορά, όπου μπορεί κάποιος που θα σας φλερτάρει να σας θεωρήσει αλαζόνες. Η έπαρση σε σημείο παρεξηγήσεων δε θα σας κάνει καλό και ο έρωτας αν χαρακτηριστείτε απρόσιτοι, θα αργήσει αν σας επισκευτεί. Εάν είστε δεσμευμένοι, κάποια “θέλω” σας ο σύντροφός σας μπορεί να τα θεωρήσει “γινάτια” και να τα αγνοήσει.

Παρθένος

Εποχή με πολλά νέα ξεκινήματα αυτή που διάγετε, τόσο σε επαγγελματικό επίπεδο, όσο και σε προσωπικό. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, που έχει δείξει ότι αξίζει και αντέχει στα δύσκολα, ίσως τώρα να αποφασίσετε με το σύντροφό σας να την πάτε ένα βήμα μπροστά. μπορείτε να χαρίσετε ένα ταξίδι για δύο. Μπορείτε να αποφασίσετε να συζήσετε. Αν πάλι είστε μόνοι, μέσα από ένα κοινωνικό περιβάλλον, θα κάνετε μία σπουδαία γνωριμία με προοπτικές.

Ζυγός

Με τρόπους λεπτούς θα μπορέσετε τελικά να περάσετε εκείνα που θέλετε να καταλάβει ο σύντροφός σας. Η ερωτική στρατηγική άλλωστε σας χαρακτηρίζει. Το ίδιο και αν είστε αδέσμευτοι και προσπαθήσετε να κάμψετε τις αντιστάσεις του επόμενου ερωτικού σας θύματος. Όμως επειδή το τελευταίο διάστημα δε σας χαρακτηρίζει η πολύ υπομονή, καλό θα ήταν αν αισθανθείτε ότι εξαντλείται να μην αντιδράσετε απότομα. καλύτερα να αποχωρήσετε.

Σκορπιός

Ως άνθρωποι που ξέρετε να ονειρεύεστε, ίσως κάποια πράγματα που επιθυμούσατε κάποτε να έμειναν στη μέση. Εάν λοιπόν ανάμεσα σε αυτά, ήταν και ένας ανολοκλήρωτος έρωτας, τώρα σε μια εποχή ερωτικών επανασυνδέσεων αλλά και επανεξετάσεων, θα μπορέσετε να δοκιμάσετε εκ νέου την ερωτική σας τύχη. Έτσι λοιπόν εάν υπάρχει κάποιος άνθρωπος από το ερωτικό σας παρελθόν που πολύ θα θέλετε να συναντήσετε, ένας φίλος θα μεσολαβήσει γι αυτό.

Τοξότης

Με περίσσεια ενεργητικότητα, και με δυναμισμό, θα καταφέρετε είτε με τη δουλειά σας, είτε με τις δεξιότητές σας, να εντυπωσιάσετε φίλους και συνεργάτες. Ακόμα και του έρωτα θα τραβήξετε την προσοχή, αφού κάποια μάτια θα σας παρακολουθούν γοητευμένα κάτω από τη μύτη σας και δε θα αργήσουν να εκδηλώσουν τη συμπάθειά τους προς το πρόσωπό σας. Εάν σας το επιτρέπει η προσωπική σας κατάσταση, δοκιμάστε τώρα άμεσα την ερωτική σας τύχη!!

Αιγόκερως

Ανεξάρτητα από το αν βρίσκεστε σε μία ερωτική σχέση, ή είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο έρωτας σας έχει βάλει στο στόχαστρό του με σκοπό να σας ξεμυαλίσει για τα καλά. Έτσι λοιπόν φαίνεται, ότι μέσω ενός στενού φιλικού σας προσώπου, ή ενός συνεργάτη σας, θα κάνετε μία γνωριμία, που μπορεί στην αρχή να πρόκειται περί μια επαγγελματικής συνεργασίας, λίγο αργότερα θα αναπτυχθεί ανάμεσα σε σας και στο πρόσωπο αυτό, έρωτας.

Υδροχόος

Ο σύντροφός σας, ίσως σήμερα να βγει παραπονούμενος, για κάτι που ενώ είχατε αναλάβει εσείς να το διευθετήσετε, δεν καταφέρατε τελικά να το φέρετε εις πέρας. Η αναβλητικότητα δεν είναι καλό πράγμα γιατί θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Εάν είστε μόνοι το διάστημα αυτό, εκείνο που σας λείπει, είναι η ατολμία, στο να διεκδικήσετε την καρδιά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει. Κάντε σήμερα κιόλας το πρώτο βήμα. Του δίνετε την εντύπωση ότι αδιαφορείτε.

Ιχθύς

Φίλοι και αγαπημένα πρόσωπα, σας προσκαλούν να αποδράσετε μαζί τους, κανονίζοντας είτε μια μικρή έξοδο, μια εκδρομή ή μια επίσκεψη σε μέρη αγαπημένα. Εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, καλό θα ήταν να πάρετε τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και να του χαρίσετε μια αξέχαστη βραδιά για δύο. Εάν τώρα είστε αδέσμευτοι το διάστημα αυτό, ο ερωτικός σας στόχος έρχεται μέσα από τις συστάσεις που θα κάνει για εσάς ένας στενός φίλος.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό