21.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Σάββατο 25 Απριλίου 2020

Κριός

Γιατί να πέφτετε από τα σύννεφα καθημερινά, κάθε φορά που διαπιστώνετε ότι τα πράγματα πάνε απ το κακό στο χειρότερο και να μη σκεφτείτε για τη ζωή σας, ότι μπορούν να πάνε από το καλό στο καλύτερο. Με το σκεπτικό ότι όλα γύρω σας ανατρέπονται απρόβλεπτα, γιατί να μην κάνετε την ανατροπή που θα σας φτάσει σε στόχους που μέχρι εχτές τους θεωρούσατε ουτοπικούς. Άλλωστε ο έρωτας, είναι ουτοπικός και δε διέπεται ούτε από κανόνες,ούτε από τις προϋποθέσεις που απαιτεί η πραγματικότητα. Ερωτευτείτε εκ νέου λοιπόν και θα νιώσετε ότι απογειώνεστε!!!

Ταύρος

Ο ενθουσιασμός που μετατρέπετε σε σπουδαία πηγή έμπνευσης δε θα σας λείπει τις ημέρες αυτές, αφού το να κάνετε νέα ξεκινήματα θα είναι στις ευκαιρίες που θα σας δώσουν αυτοί, οι τόσο περίεργοι καιροί που ζούμε. Και ενώ δεν είστε από τους ανθρώπου που εύκολα ξεσηκώνονται, τώρα η δημιουργική έξαψη θα σας παρασύρει για να κάνετε τα επόμενα βήματά σας σε βασικούς για τη ζωή σας τομείς. Έτσι και ο έρωτας, θα αποκτήσει για εσάς άλλη φιλοσοφία και υπόβαθρο αφού θα αρχίσει να σας γοητεύει το άγνωστο στο να το πολιορκήσετε και να το κατακτήσετε !!!

Δίδυμοι

Η σκέψεις σας σήμερα θα διακατέχονται από ασάφεια και καλό θα ήταν να αποφύγετε να πάρετε κάποιες αποφάσεις, γενικότερα αυτές που αφορούν τη ζωή σας και ειδικότερα την ερωτική σας ζωή. Πληροφορίες που θα πάρετε από ένα φιλικό σας πρόσωπο, σχετικά με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει να φέρετε πιο κοντά σας, ή ακόμα και το σύντροφό σας εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, πιθανόν όχι μόνο να μην ευσταθούν αλλά να είναι γενικότερα αβάσιμες. Προσπαθήστε λοιπόν να μην είστε ευεπηρέαστοι ακόμα και με εκείνους που σας έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη.

Καρκίνος

Μην δώσετε παραπάνω έκταση ή σημασία, σε κάποια κουτσομπολιά που μπορούν να ακουστούν αυτές τις μέρες, ακόμα κι αν ορισμένα από αυτά, αφορούν και εσάς. Με την επιδεικτικά αδιάφορη στάση σας, θα κλείσετε ευκολότερα τα στόματα κάποιων “καλοθελητών” που επειδή είναι αργόσχολοι, ασχολούνται με τις προσωπικές ζωές των άλλων. Αντίθετα προστατεύστε τη σχέση σας και μην επηρεαστείτε από ότι ακούσετε και αφορά το κλίμα που υπάρχει ανάμεσα σε σας και στο σύντροφό σας, ή το πρόσωπο που μπορεί μέχρι στιγμής να μην έχετε καταφέρει να έρθετε κοντά.

Λέων

Από σήμερα και για τις επόμενες τρεις ημέρες, θα θελήσετε να πάρετε απαντήσεις για το πως και για ποιους λόγους, παραμένει η προσωπική και ερωτική σας κατάσταση στάσιμη. Πριν τα βάλετε με τον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνον που τελικά η σχέση που αναπτύξατε δεν ευδοκίμησε, σκεφτείτε πως λειτουργείτε εσείς απέναντι στη σχέση που έχετε, ή εκείνη που δεν καταφέρνει να δημιουργηθεί. Να ξέρετε ότι ο λόγος βρίσκεται στο γεγονός, ότι απορροφηθήκατε για μεγάλο χρονικό διάστημα με την ανάπτυξη της καριέρας σας. Άλλο ο έρωτας.

Παρθένος

Τα μηνύματα ερωτικού ενδιαφέροντος που θα λάβετε τις ημέρες αυτές και η συχνότητά τους, θα σας κάνουν σε μερικές των περιπτώσεων να έρχεστε σε αμηχανία. Δε θα πιστεύετε ότι υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι, που μπορούν να τρέφουν αισθήματα και προσδοκίες τέτοιου τύπου για σας. Κι όμως αρέσετε και γοητεύετε για πολλούς λόγους. Πρώτος είναι ο δυναμισμός που εκπέμπετε και η αισιόδοξη ματιά που έχετε στον τρόπο που αντιμετωπίζετε τα πράγματα, έστω και αν οι συνθήκες & οι περιορισμοί των καιρών που διάγουμε, δεν αφήνουν πολλά περιθώρια να το κάνουν & οι όλοι.

Ζυγός

Ευτυχώς που σήμερα η ψυχολογική σας κατάσταση ενισχύεται και θα θελήσετε να αφυπνίσετε μέσα σας, την ανάγκη να ερωτευτείτε, να αγαπήσετε και να αγαπηθείτε, ακόμα και αν όλο το προηγούμενο χρονικό διάστημα, από κάποια σχέση που επιθυμούσατε, δεν πήρατε εκείνα που αναμένατε. Φυσικά από τη θεωρία στην πράξη υπάρχει μεγάλη απόσταση και το κατά πόσο αποφασιστικοί θα φανείτε στο να αλλάξετε το ερωτικό σας τοπίο που επικρατεί, θα χρειαστεί να πείσετε τον εαυτό σας, το πόσο καλό θα ήταν εάν στη ζωή σας υπήρχε ένα ερωτικά δυνατό σενάριο.

Σκορπιός

Ο έρωτας μπορεί να γίνει απόλυτος, δεν μπορεί όμως να αντιμετωπιστεί με απολυτοσύνη. Αυτό καλό θα ήταν να το βάλετε καλά στο μυαλό σας και να το επεξεργαστείτε ενδελεχώς, γιατί εάν η προσωπική και αισθηματική σας κατάσταση δεν σας ικανοποιεί όπως εξελίσσεται, πιθανόν να φταίει ο τρόπος που την αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα. Είναι χαριτωμένο όταν αντιδράτε με παιδική αφέλεια απέναντι στον άνθρωπό σας, ή σε εκείνον που μεταξύ σας αναπτύσσεται ένα φλερτ μα όταν προβάλλετε τα εγωιστικά σας σύνδρομα, αμέσως να ξέρετε ότι χαλά η ατμόσφαιρα.

Τοξότης

Ναι ο έρωτας θα σας δώσει άλλη μια ευκαιρία, ώστε να πάψετε να αισθάνεστε συναισθηματικά και ερωτικά ακάλυπτοι, όμως να ξέρετε, ότι δε θα σας δοθεί, με τον τρόπο και την ευκολία που φαντάζεστε ή θα θέλατε κάτω από άλλες συνθήκες. Την ευκαιρία αυτή, θα σας την προσφέρει ο άνθρωπος που μοιράζεστε την ερωτική σας ζωή, δοκιμάζοντας εάν έχετε μέσα σας την καλή πρόθεση να τα βρείτε και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα μεταξύ σας. Ή θα σας τη δώσει εκείνος που μέσω του φλερτ θα επιχειρήσετε να το προσεγγίσετε με περισσότερα ποιοτικά χαρακτηριστικά.

Αιγόκερως

Γενικά από εδώ και στο εξής, θα βάλετε πιο αυστηρά κριτήρια αξιολόγησης που θα αφορούν το σύνολο των διαπροσωπικών σας σχέσεων αλλά να ξέρετε ότι υπάρχει ο κίνδυνος, να θέσετε κάποια μη αποδεκτά πλαίσια στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, συνυπάρχετε μαζί του, ή επιθυμείτε να τον φέρετε στην ερωτική σας φωλιά. Στην αντίθετη περίπτωση, με τα ίδια χαρακτηριστικά αντιμετώπισης, ίσως να θελήσετε να βγάλετε αντίστοιχα κάποιον άνθρωπο από τη ζωή σας τελικά, κάνοντας το σφάλμα, να μην του διακρίνετε & τις θετικές πτυχές του εαυτού του. Προσέξτε λοιπόν.

Υδροχόος

Δύσκολες αποφάσεις χρειάζεται να πάρετε σε καιρούς δύσκολους λόγω των περιορισμών και της απομόνωσης που βιώνουμε όλοι, ούτως ή άλλως. Κι έχουν σχέσει με τους σοβαρούς δεσμούς που διατηρείτε σε προσωπικό επίπεδο, βάζοντας σας στη διαδικασία, να κρίνετε ποιοτικά και ποσοτικά, το τι έχετε πάρει μέχρι σήμερα και το τι έχετε δώσει ανάλογα. Το σίγουρο είναι ότι αλλάζει ο τρόπος που αντιμετωπίζατε μέχρι σήμερα την προσωπική και ερωτική σας ζωή και αν πράγματι θέλετε τη σταθερότητα που θα σας έκανε να νιώθετε ότι πατάτε καλά συναισθηματικά προσέξτε το.

Ιχθύς

Μην εκπλαγείτε, εάν διαπιστώσετε μια αλλαγή στη συμπεριφορά απέναντί σας του ανθρώπου που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, ή εκείνου που ενώ μεταξύ σας το τελευταίο διάστημα είχε δημιουργηθεί μία ερωτική χροιά, τώρα αλλάζει. Ίσως με τον τρόπο αυτό, να θελήσει να σας δείξει ποια είναι τα κενά που αφήνετε να δημιουργούνται μεταξύ σας, όταν περνάτε την ερωτική σας ζωή, σε δεύτερο πλάνο, καθώς σας απορροφούν το διάστημα αυτό, ζητήματα που αφορούν την καριέρα και την επαγγελματική σας εξέλιξη. Παρ όλα αυτά θα βάλετε στα πλάνα σας διορθωτικές κινήσεις.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό