25.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Ειδήσεις Ελλάδα

Αρχική > > Ερωτικές Ημερήσιες Προβλέψεις Μ.Τετάρτη 15 Απριλίου 2020

Κριός

Με δυσκολία θα αποδεχτείτε οικογενειακές συγκεντρώσεις, ή θα συνευρεθείτε με ανθρώπους από το οικείο οικογενειακό σας περιβάλλον κι αυτό γιατί φέτος με όλα όσα σας έχουν καταπιέσει, αποζητάτε διαφορετικές διεξόδους. Άλλωστε αλλιώς είχατε φανταστεί ή κανονίσει την πορεία σας αυτή την Άνοιξη και το Πάσχα κι αλλιώς σας έχουν έρθει τα πράγματα. Ο έρωτας θα μπορούσε να λειτουργήσει  θαυμάσια σαν απόδραση αρκεί κι εσείς να προκαλούσατε λίγο παραπάνω την τύχη σας. Γιατί λοιπόν δε στέλνετε εκείνο το μήνυμα που καιρό θέλετε, σε εκείνο το πλάσμα που σας  αναστατώνει ερωτικά;

Ταύρος

Με την αίσθηση του ανικανοποίητου και κάποιων ανεκπλήρωτων απωθημένων θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Ίσως μάλιστα να γίνεστε περισσότερο γκρινιάρηδες αλλά να μη δίνετε και στους ανθρώπους γύρω σας τι ακριβώς θέλετε. Να αποδράσετε από αυτή την κατάσταση θέλετε κι απογοητεύεστε γιατί γνωρίζετε πως αυτό θα έχει παράταση. Μη θυμώνετε και μην τα βάζετε με το ταίρι σας και πάρτε το αλλιώς. Σαν αφορμή, για περισσότερες αγκαλιές και εκφράσεις συντροφικότητας. Οι αδέσμευτοι, προκαλέστε την τύχη σας ερωτικά, μέσα από το διαδίκτυο τώρα.

Δίδυμοι

Αντισταθείτε στην κατήφεια των ημερών αυτών. Σταματήστε να κάνετε αρνητικές σκέψεις, μην εγκλωβίζεστε σε πράγματα που είναι λίγες οι παρεμβάσεις που μπορείτε να κάνετε για να διορθωθούν προς το παρόν. Προσπαθήστε να κάνετε θετικές σκέψεις και ακολουθήστε αυτά που σας τις προκαλούν. Ο έρωτας θα μπορούσε να αποτελέσει για σας και για όλους μας σημαντική βαλβίδα διαφυγής αλλά και να μας δώσει έμπνευση. Επικοινωνήστε έστω και από το διαδίκτυο, μιλήστε στους άλλους από καρδιάς, εμψυχώστε τους, γιατί  επικοινωνιακά τουλάχιστον μπορείτε να το καταφέρετε.

Καρκίνος

Με υπερβολικά αισιόδοξες σκέψεις θα ξεκινήσει η μέρα σας σήμερα. Αυτή λοιπόν την τακτική να αντιστέκεστε σε κάθε τι αρνητικό, που ούτως ή άλλως μας κατακλύζει καθημερινά, θα σας οδηγήσει σε πολύ δημιουργικά πράγματα και δραστηριότητες. Επικοινωνιακά η εξωστρέφειά σας, θα εμψυχώσει πολύ κόσμο και κυρίως τους ανθρώπους που ζουν μαζί σας. Εάν μάλιστα βρίσκεστε σε μια μόνιμη σχέση, θα δεθείτε περισσότερο με το σύντροφό σας. Άλλωστε η δική σας αγκαλιά, είναι αξεπέραστη. Οι αδέσμευτοι γίνεστε στόχος κάποιων που θέλουν να κατακτήσουν τα αισθήματά σας.

Λέων

Όσο και αν γύρω σας επικρατούν περιοριστικά μέτρα και οι κινήσεις σας δεν έχουν την ευχέρεια να γίνουν πιο δημιουργικές, καλά θα κάνετε από σήμερα και για τις επόμενες ημέρες, να σκεφτείτε και να βρείτε τρόπους, που θα κάνουν την καθημερινότητά σας καλύτερη, για σας και για εκείνους που νοιάζεστε. Δώστε κουράγιο στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή και εμψυχώστε τον τροφοδοτώντας τα κοινά σας όνειρα. Κι αν είστε μόνοι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να επικοινωνήσετε να βρείτε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, να φλερτάρετε και να αναζητήσετε ταίρι.

Παρθένος

Όσο θα περνούν οι ημέρες η διάθεσή σας θα ανεβαίνει, λες και μέσα σας υπάρχει μία δύναμη που σας ζητά να αντισταθείτε στην κατήφεια των ημερών. Ε, λοιπόν μόνο εσείς μπορείτε να κάνετε τους άλλους που γύρω τους δε βλέπουν φως, να ονειρευτούν εκ νέου. Ερωτευτείτε και φανείτε δεκτικοί σε κάθε ερωτική πρόκληση που θα δεχτείτε, ακόμα και αν το διάστημα αυτό, δεν έχετε σκοπό να προχωρήσετε σε κάτι παραπάνω. Ίσως μάλιστα κάποιοι από εσάς σε μια επικοινωνία ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο, να κάνουν μία συναρπαστική γνωριμία που θα έχει εξέλιξη μελλοντικά. Γιατί όχι;

Ζυγός

Δεν είναι απαραίτητο να πείτε το “ναι” σε προσκλήσεις που θα λάβετε τις ημέρες αυτές, είτε για κάποια οικογενειακή μάζωξη είτε για κάποια επαγγελματική υποχρέωση, αφού περισσότερο θα καταπιεστείτε, παρά θα ευχαριστηθείτε. Μείνετε στο σπίτι και επικοινωνήστε με τους άλλους χαλαρά, είτε με μηνύματα και τηλεφωνήματα, είτε ξενυχτώντας ακόμα και μέσα στο διαδίκτυο. Άλλωστε μπορούν να δημιουργηθούν διαδικτυακές παρέες και να αναπτυχθούν πολύ ενδιαφέρουσες συζητήσεις. Δεν αποκλείεται μία γνωριμία  από εκεί που θα κάνετε τώρα, να μετατραπεί σε έρωτα.

Σκορπιός

Αν κάποια ψυχή κάνει την καρδιά σας να χτυπάει δυνατά αλλά κάποιες δικαιολογημένες ή αδικαιολόγητες παρεξηγήσεις σας κράτησαν μακριά, τότε είμαι εδώ για να σας βάλω ιδέες. Θεωρήστε εξαιρετική την σημερινή ημέρα και λίγο από την αυριανή, στο να ρίξετε λιγάκι τον εγωισμό σας και να προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε με τον άνθρωπο αυτό. Σίγουρα θα ακούσετε να σας μιλάει με ευαισθητοποιημένη ψυχολογία λόγω των πιέσεων των ημερών και κάπου εκεί θα μπορέσετε να πατήσετε τις ευαίσθητες χορδές του. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν την ευκαιρία και επινοήστε την αφορμή .

Τοξότης

Αδικαιολόγητος μπορεί να θεωρηθεί ο εκνευρισμός σας από τους ανθρώπους που ζουν και μοιράζονται τη ζωή μαζί σας. Όχι γιατί δε θα μπορέσουν να καταλάβουν ότι η απομόνωση και ο υποχρεωτικός εγκλεισμός που ζούμε το τελευταίο διάστημα, σας έχει επηρεάσει ψυχολογικά αλλά επειδή κι εκείνοι το βιώνουν αλλά δεν κάνουν έτσι. Ειδικά εάν βρίσκεστε σε μια μόνιμη ερωτική σχέση, να ξέρετε πως τον σύντροφό σας τον έχετε κουράσει. Εάν πάλι τυχαίνει να μη ζείτε μαζί με τον άνθρωπό σας, τότε η απόσταση μπορεί να δημιουργήσει ρήγματα και αυτό θα ήταν σίγουρα κρίμα.

Αιγόκερως

Μπορεί να αισθάνεστε ότι λίγα είναι εκείνα που έχετε τη δυνατότητα να προσφέρετε σε εκείνους που αγαπάτε και νοιάζεστε, όμως μάλλον θα αδικείτε στην περίπτωση αυτή τον εαυτό σας, αφού όσοι σας ξέρουν, εκτιμούν ότι είστε άνθρωποι που μπορείτε να τους σταθείτε και να τους στηρίξετε ως αξιόπιστοι. Το ίδιο αισθάνεται και ο σύντροφός σας, είτε ζείτε μαζί του είτε όχι. Μετριάστε λοιπόν τις ανησυχίες σας και πειθαρχήστε συναισθηματικά. Εάν είστε μόνοι, να ξέρετε ότι η γοητεία σας δε γνωρίζει σύνορα. Επικοινωνήστε λοιπόν και σίγουρα αν το θελήσετε η ερωτική τύχη θα είναι με εσάς.

Υδροχόος

Εάν διατηρείτε μία σχέση, όπου ανάμεσα σε εσάς και στον άνθρωπο που συνοδεύει την ερωτική σας ζωή, υπάρχουν ευδιάκριτες διαφορές από πολλές απόψεις, φροντίστε το διάστημα αυτό, μην τις υπερτονίσετε με τη συμπεριφορά σας.  Ειδικά εσείς που δεν ζείτε με τον άνθρωπό σας. Την εποχή αυτή, όπως όλα, θα εξεταστούν πολλές διαπροσωπικές και ερωτικές σχέσεις και λίγο αργότερα, ίσως να βγούνε κάποια συμπεράσματα, που να μη σας ευνοούν. Επειδή οι βαθιές σκέψεις μας κάνουν ευαίσθητους συναισθηματικά, εκκεντρικές συμπεριφορές ή αντιδράσεις καλό είναι να αποφεύγονται.

Ιχθύς

Όσο και αν η εποχή αυτή, έχει γίνει τόσο διαφορετική και δε μοιάζει με τίποτα από όσα είχαμε ζήσει, εκείνο που παραμένεις πάντα σαν σταθερή αξία, είναι η αγάπη. Η αγάπη και ο έρωτας. Αυτά τα τόσο σημαντικά συναισθήματα, εσείς ως ποιότητα ανθρώπων, μπορείτε να τα βγάλετε και να τα μεταδώσετε όχι μόνο σε εκείνους που νοιάζεστε και σας νοιάζονται αλλά σε όλο τον κόσμο. Πάρτε την έμπνευση από τη δημιουργική διάθεση της Άνοιξης και επικοινωνήστε το καλύτερο κομμάτι του εαυτού σας με όποιο τρόπο το μπορείτε. Σίγουρα είναι πολλοί άνθρωποι που το έχουν μεγάλη ανάγκη.

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό