25 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Ερωτευμένος με 28χρονο μοντέλο ο Johnny Depp – Ποια είναι η γυναίκα που του έκλεψε την καρδιά

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Johnny Depp μετά την πολύκροτη δικαστική διαμάχη με την Amber Heard, είναι και πάλι ερωτευμένος.

Η γυναίκα που φέρεται να το έκλεψε την καρδιά είναι η 28χρονη Yulia Vlasova.

Η Yulia Vlasova είναι μοντέλο και αισθητικός με καταγωγή από τη Ρωσία. Σύμφωνα με τη Daily Mail, οι δυο τους γνωρίστηκαν τον Αύγουστο του 2021 στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Karlovy Vary και έκτοτε κάνουν παρέα.

Μια πηγή δήλωσε στο πρακτορείο ότι η σχέση τους είναι «περιστασιακή» και ότι τα τελευταία δύο χρόνια βλέπονται «συχνά πυκνά».

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Johnny Depp με την Yulia Vlasova την περασμένη Πέμπτη ενώ ταξίδευαν από το ελικοδρόμιο του Λονδίνου.

Την είδηση φαίνεται να πυροδότησε το ίδιο το μοντέλο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η αρχή έγινε με μία μυστηριώδη φωτογραφία με έναν άντρα, ο οποίος μοιάζει αρκετά με τον Johnny Deep, να τη φιλάει στο μάγουλο.

Στη συνέχεια, μοιράστηκε μία φωτογραφία που κρατάει το χέρι του, απαντώντας σε ερώτηση για το ποιος είναι ο αγαπημένος της ηθοποιός, απαντώντας: «JD.

Είναι ένας άνθρωπος που είναι απίστευτα ταλαντούχος και με εμπνέει».

Η επιχειρηματίας εδρεύει στην Πράγα και είναι makeup artist και μοντέλο. Έχει το δικό της στούντιο μακιγιάζ και χτενίσματος, σύμφωνα με την Daily Mail.

 

Το 2021 ήταν φιναλίστ στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss Office. Όσον αφορά τις σπουδές της, το μοντέλο φέρεται να σπούδασε στην κορυφαία ακαδημία εκπαίδευσης της Μόσχας και μπήκε στο επίλεκτο Ινστιτούτο Διεθνών Σχέσεων της Μόσχας (MGIMO), που διοικείται από το ρωσικό υπουργείο Εξωτερικών.

 

 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό