17 C
Athens
Τρίτη, 22 Οκτωβρίου, 2024

Ερντογάν για Γκιουλέν: Ο θάνατος του προδότη ηρέμησε τις οικογένειες των θυμάτων

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο θάνατος του Φετουλάχ Γκιουλέν ηρέμησε τις οικογένειες των θυμάτων που σκοτώθηκαν από τα χέρια των γκιουλενιστών, ήταν το σχόλιο του Ταγίπ Ερντογάν για τον θάνατο του Φετουλάχ Γκιουλέν.

Ο Τούρκος πρόεδρος, μιλώντας σε εκδήλωση του κόμματός του, αναφερόμενος στον θάνατο του μισητού εχθρού του, τόνισε ότι φάνηκε η μοίρα όσων προδίδουν την Τουρκία, προσθέτοντας ότι ο Γκιουλέν (του οποίου δεν ανέφερε το όνομα), μπορεί να μην λογοδότησε στη δικαιοσύνη αλλά δεν θα ξεφύγει από τη Θεία δίκη.

Η δήλωση του Ταγίπ Ερντογάν

«Με τον θάνατο του αρχιπροδότη, οι καρδιές των οικογενειών των μαρτύρων μας ηρέμησαν λίγο, οι βετεράνοι μας βρήκαν παρηγοριά και φάνηκε η μοίρα αυτών που πρόδωσαν την Τουρκία.

Παρ’ όλες τις προσπάθειές μας, αυτοί οι προδότες κατάφεραν δυστυχώς να ξεφύγουν από την τουρκική δικαιοσύνη, κολλώντας στις φούστες των αφεντικών του που βρίσκονταν υπό τις διαταγές τους.

Έφυγαν από αυτόν τον κόσμο χωρίς να λογοδοτήσουν για τα εγκλήματα που διέπραξαν, τα μυαλά των νέων που διέφθειραν και το αίμα των μαρτύρων που έχυσαν. Αλλά δεν θα μπορέσουν να ξεφύγουν από τη Θεία δικαιοσύνη. Γνωρίζουμε και πιστεύουμε ότι η τιμωρία του Θεού είναι αυστηρή. Ο Κύριός μας θα λογοδοτήσει αυτούς τους προδότες, έναν προς έναν, για το κακό που έχουν κάνει και τη ζημιά που έχουν προκαλέσει σε αυτήν τη χώρα και αυτό το έθνος».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό