19.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ερμής στον Υδροχόο και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Η καινούργια χρονιά, από το ξεκίνημα της κιόλας, μας δείχνει ότι το κύριο χαρακτηριστικό της θα είναι οι αλλαγές, οι οποίες άλλες φορές θα έρθουν με πιο ήπιο και άλλες με πιο αυστηρό τρόπο. Αγγελιοφόρος των αλλαγών και των ειδήσεων, δεν είναι άλλος από τον Ερμή.

Ο Ερμής λίγες ώρες πριν από την 1η Νέα Σελήνη της χρονιάς θα αφήσει το ζώδιο του Αιγόκερω και θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου, ένα ζώδιο που είναι συνδεδεμένο όχι μόνο με την αλλαγή και την ανατροπή, αλλά και με απόλυτες καταστάσεις.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του, από την μια πλευρά θα έχουμε θετικές ειδήσεις σε ότι αφορά τον τομέα της επιστήμης, της ιατρικής και της τεχνολογίας, ενώ για  άλλη μια φορά θα μας ωθήσει να εκφράσουμε την αλληλεγγύη μας σε όσους έχουν ανάγκη. Επίσης θα έχουμε πρωτότυπες ιδέες, αλλά και την επιθυμία να αλλάξουμε τον κόσμο. Από την άλλη πλευρά, θα είναι πολύ έντονη η αμφισβήτηση από τον κόσμο στα θέματα που τους απασχολούν και απέναντι στις οδηγίες που πρέπει να ακολουθήσουμε, ή να αναγκαστούμε, σε ορισμένες περιπτώσεις να πάρουμε και να γίνουμε αποδέκτες ιδιαίτερα σκληρών αποφάσεων,  δείχνοντας  το πιο αυστηρό μας πρόσωπο. Αυτό που πρέπει να έχουμε στο νου μας, είναι,  ότι οι εγωιστικές συμπεριφορές και οι απόλυτες απόψεις μπορεί να οδηγήσουν κάποιους ανθρώπους σε αποξένωση.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 02/01 στις 09:09 π.μ. και θα παραμείνει μέχρι τις 14/01 θα φτάσει στην  10ο 20’ όπου θα μπει σε στάση, στις 15/01 θα γυρίσει σε ανάδρομη πορεία από την 10ο 14’  και στις 26/01 θα κάνει την είσοδο του στον Αιγόκερω και στις 14/02 θα επιστρέψει στο ζώδιο του Υδροχόου και στις 10/03 στις 03:31 π.μ θα κάνει την είσοδο του στους Ιχθύς.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από την παρουσία του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί), τα οποία θα καταφέρουν να προωθήσουν τα προσωπικά και τα επαγγελματικά τους σχέδια  και να κάνουν και ένα ταξίδι. Ενώ, αρκετές ανατροπές, περιορισμούς και συγκρούσεις  θα έχουν τα ζώδια του Σταθερού Σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι) κυρίως του 2ου δεκαημέρου.

Στο 1ο πέρασμα ο Ερμής από το ζώδιο του Υδροχόου δεν θα σχηματίσει καμία όψη με ακρίβεια ωστόσο, από τις 07/01- 22/01 θα βρισκόμαστε κάτω από την επιρροή της όψης συνόδου του Ερμή με τον Κρόνο και της όψης τετραγώνου που Ερμή με τον Ουρανό.

Οι όψεις που θα σχηματίσει ο Ερμής κατά την 2η είσοδο του στο  ζώδιο του Υδροχόου θα είναι :

Στις 25/02 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Ουρανό (11ο 25’), θα προκαλέσει ξαφνικές αλλαγές στα σχέδια, αλλά και θα ωθήσει σε επιθετικές αντιδράσεις και συμπεριφορές τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου και στις αρχές του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα
Στις 02/03 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Κρόνο (18ο 59’), θα ωθήσει τους εκπροσώπους του Σταθερού Σταυρού (Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου δεκαημέρου , καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα, να πάρουν σοβαρές αποφάσεις, να αναλάβουν ευθύνες, ενώ μπορεί να δεχτούν αυστηρή κριτική από το περιβάλλον τους.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Υδροχόου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Μια  περίοδος εξωστρέφειας και χαράς ξεκινά για εσάς τους Κριούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να αφιερώσετε χρόνο και στην κοινωνική σας ζωή. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του θα έχετε την ευκαιρία να μοιραστείτε τα μελλοντικά σας σχέδια με τους φίλους σας, ενώ αρκετοί θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνεται τον φιλικό σας κύκλο,  αφού θα γνωρίσετε άτομα με τα οποία μοιράζεστε κοινούς στόχους και ιδέες. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έρθετε κοντά με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Τους νέους φιλόδοξους στόχους σας βάζετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να βάλετε τους επόμενους στόχους στην καριέρα σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα επαγγελματική συνεργασία. Ιδιαίτερα όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, στείλτε το βιογραφικό σας και σύντομα θα έχετε θετικές απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Χαμόγελο, αισιοδοξία και όνειρα για το μέλλον κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να προωθήσετε με χαρά και ενθουσιασμό τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, τα οποία θα έχετε την δυνατότητα να βάλετε πάνω σε σταθερές βάσεις. Ενώ, κατά τη διάρκεια της παραμονής τους είναι πιθανό να κάνετε και ένα ταξίδι που τόσο σας έχει λείψει. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, είναι πιθανό να φλερτάρετε μέσα από τα κοινωνικά δίκτυα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις θα προσπαθήσετε να βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Καρκίνοι . Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 8ο Ηλιακό σας οίκο,  σας υπόσχεται ότι θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με έξυπνους τρόπους τις οφειλές και τις οικονομικές σας εκκρεμότητες απέναντι σε Τρίτους (Δάνεια, Εφορία). Ενώ, θα δεχτείτε και ενδιαφέρουσες προτάσεις που για νέες οικονομικές συνεργασίες, τις οποίες θα μελετήσετε με προσοχή. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έρθετε αντιμέτωποι με τους φόβους και τις ανασφάλειες σας, τις οποίες θα μοιραστείτε με το ταίρι σας, γεγονός που θα λειτουργήσει απελευθερωτικά.

ΛΕΩΝ

Με τις διαπροσωπικές σας  σχέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Υδροχόου στον 7ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες και να προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να κρατήσετε αποστάσεις. Από την άλλη πλευρά θα έχετε και την ευκαιρία να προχωρήσετε και σε σταθερές συνεργασίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μια νέα καθημερινότητα περιμένει εσάς τους  Παρθένους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας φέρει πολλές αλλαγές στο χώρο της δουλειάς σας, και μαζί με αυτές και  νέες υποχρεώσεις για εσάς, στις οποίες θα πρέπει να δείξετε πόσο άμεσοι και αποτελεσματικοί είστε. Από την άλλη πλευρά, θα έχετε την δυνατότητα να εξομαλύνεται και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους σας, οι οποίες μπορεί να είχαν διαταραχθεί. Επίσης, αυτή το χρονικό διάστημα, εκτός από την περίοδο που ο Ερμής θα βρίσκετε σε ανάδρομη πορεία, μπορείτε να κανονίσετε το ετήσιο check- up.

ΖΥΓΟΣ

Μια από τις πιο θετικές περιόδους της χρονιάς ξεκινά για εσάς τους  Ζυγούς. Η είσοδος του πλανήτη του  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Υδροχόου στον 5ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας ωθήσει να επικοινωνήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας με ενθουσιασμό, τα οποία θα έχετε την ευκαιρία να ξαναδείτε και να κάνετε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις πριν τα βάλετε σε πρακτική εφαρμογή. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ευκαιρία να δείτε αγαπημένα πρόσωπα, να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους, να εκφράσετε τα συναισθήματα σας στο ταίρι σας, και οι αδέσμευτοι να φλερτάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, αλλά και με θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε τη χρονική περίοδο  εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε πρακτικές λύσεις στα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα αλλά και στα θέματα που αφορούν το ακίνητο σας, ενώ παράλληλα θα είστε πολύ αυστηροί και με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια απαιτητική και καθόλου βαρετή θα είναι η καθημερινότητα σας τους πρώτους μήνες της νέας χρονιάς. Η είσοδος  Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε σημαντικές συζητήσεις στην δουλειά σας, και να βελτιώσετε το επικοινωνιακό σας προφίλ. Ενώ, θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Από την άλλη πλευρά, αρκετοί θα πάρουν την απόφαση να ξεκινήσουν ένα σεμινάριο μέσω διαδικτύου. Επίσης, εκτός από την περίοδο που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος, μπορείτε να προχωρήσετε στην αγορά ενός κινητού τελευταίας τεχνολογίας ή ενός laptop.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σταθερά βήματα είστε έτοιμοι να κάνετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι.  Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πιο σίγουροι για το επαγγελματικό σας μέλλον, μετά από την επίτευξη ενός σημαντικού στόχου,  και να αποδείξετε σε όλους τις ικανότητες σας. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να προστατεύσετε τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Στην υλοποίηση των σχεδίων σας θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας και η δίμηνη περίπου παραμονή του,  θα σας βοηθήσει να κάνετε πράξη τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια σας, και να κερδίσετε τις εντυπώσεις στο παιχνίδι της επικοινωνίας με την σοβαρότητα σας. Παρόλο που δεν σας αρέσουν οι αιφνιδιασμοί, θα πρέπει να έχετε έτοιμο και ένα εναλλακτικό σενάριο καθώς θα υπάρξουν και ανατροπές.

ΙΧΘΥΣ

Σε παρασκηνιακές συζητήσεις θα προχωρήσετε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει κινηθείτε παρασκηνιακά προχωρώντας σε μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες, που αφορούν την προώθηση της καριέρας σας. Σε προσωπικό επίπεδο, θα έχετε την ανάγκη ξεκούρασης και απομόνωσης, ενώ είναι πιθανό θα επανέλθουν στην ζωή σας άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν με τα οποία έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό