21 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Ερμής στον Τοξότη και πως θα επηρεάσει την καθημερινότητα μας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Σκορπιού, μας έκανε όλους να είμαστε πιο εσωστρεφείς και επιφυλακτικοί στις φιλικές και στις κοινωνικές μας συναναστροφές. Το κλίμα όμως που είχε διαμορφωθεί θα αλλάξει με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, ο οποίος θα φέρει μια ευκολία και μια εξωστρέφεια  στην επικοινωνία.

Στις 24/11 στις 17: 37 μ.μ. ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο Πύρινο και Μεταβλητό  ζώδιο του Τοξότη, όπου θα παραμείνει μέχρι τις 13/12 στις 19:52 μ.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Αιγόκερω. Η είσοδος του, παρόλο που γίνεται στο μεσοδιάστημα 2 Εκλείψεων,  θα εγκαινιάσει μια πιο αισιόδοξη περίοδο για όλους μας, με θετικές ειδήσεις οι οποίες θα μας δώσουν την ευκαιρία να χαρούμε και θα βοηθήσει να γίνουμε πιο εξωστρεφείς και ανέμελοι, βοηθώντας μας με αυτό τον τρόπο λίγο πριν τις γιορτές  να αφυπνίσουμε το μικρό παιδί που κρύβουμε μέσα μας.

Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, θα μας βοηθήσει να εκμεταλλευτούμε την τεχνολογία,  για να τακτοποιήσουμε τις γραφειοκρατικές μας υποθέσεις, ή για να  ξεκινήσουμε ένα νέο κύκλο Σπουδών. Αλλά, και για να διαφημίσουμε την δουλειά μας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ή με την βοήθεια της τεχνολογίας.

Επίσης, αρκετοί θα είναι αυτοί που θα έχουν την δυνατότητα να ταξιδέψουν, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους ή να σχεδιάσουν τα επαγγελματικά ταξίδια της επόμενης χρονιάς.

Από την παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη, ιδιαίτερα ευνοημένα θα είναι τα ζώδια της Φωτιάς (Κριοί, Λέοντες, Τοξότες), τα οποία θα έχουν την δυνατότητα να προωθήσουν τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια με τόλμη και αισιοδοξία, να φλερτάρουν, ενώ αρκετοί θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν και ένα ταξίδι. Από την άλλη πλευρά, για τα ζώδια του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμοι, Παρθένοι, Ιχθύς), ξεκινά μια περίοδος με πολλές συζητήσεις, και στην οποία θα κληθούν να δώσουν λύσεις σε προσωπικές και οικογενειακές υποθέσεις, ενώ θα πιεστούν για να δώσουν άμεσες λύσεις στην δουλειά τους.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη οι όψεις που θα σχηματίσει είναι:

Στις 29/11 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ήλιο (07ο 10’), θα βοηθήσει να προβάλουν τις θέσεις τους αλλά και να δώσουν λύσεις στα επαγγελματικά τους ζητήματα οι εκπρόσωποι του Μεταβλητού Σταυρού (Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύς) που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 1ου δεκαημέρου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 30/11 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Κρόνο (08ο 54’), θα βοηθήσει τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 1ου δεκαημέρου, να οργανώσουν την καθημερινότητα τους και να τακτοποιήσουν τις υποθέσεις που τους απασχολούν.
Στις 07/12 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Ποσειδώνα (20ο 24’), η οποία είναι πιθανό να παραπλανήσει τους εκπροσώπους του Μεταβλητού Σταυρού (Δίδυμους, Παρθένους, Τοξότες, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου  όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή την μοίρα.
Στις 11/12 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει με τον Δία (26ο 57’), θα βοηθήσει να διευθετήσουν με ευκολία τις γραφειοκρατικές τους υποθέσεις τόσο τους Διδύμους και τους Τοξότες όσο και τους Λέοντες και τους Υδροχόους που έχουν γεννηθεί μετά τα μέσα του 3ου δεκαήμερου, καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Τοξότη  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ 

Πιο ευδιάθετοι και εξωστρεφείς είστε αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας  Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να κάνετε σχέδια για το μέλλον τα οποία θα προωθήσετε με ενθουσιασμό, ενώ παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να τακτοποιήσετε τις Νομικές ή γραφειοκρατικές σας υποθέσεις. Επίσης αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό να πάρετε την απόφαση και να ξεκινήσετε  και ένα νέο κύκλο Σπουδών ή ένα σεμινάριο μέσω διαδικτύου. Ενώ από την άλλη πλευρά μέσα στα σχέδια σας μπορεί να είναι και ένα ταξίδι στο εξωτερικό. 

ΤΑΥΡΟΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε πιο σοβαρά αυτή τη χρονική περίοδο  εσείς οι Ταύροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα βοηθήσει να βρείτε τρόπους για να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι  σε Τρίτους (Δημόσιο, Εφορία) οι οποίες θα σας δώσουν μια μεγάλη ανάσα, ενώ, θα παράλληλα θα έχετε την ευκαιρία να ξεκινήσετε τις συζητήσεις που αφορούν μια νέα οικονομική συνεργασία και η οποία μπορεί να ξεκινήσει στις αρχές τις επόμενης χρονιάς. Σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τη σχέση σας με τους άλλους ήρθε η ώρα να διαπραγματευτείτε  εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Τοξότη στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε ουσιαστικά με τις διαπροσωπικές σας σχέσεις, να εκφράσετε ανοιχτά τι σας ενοχλεί σε αυτές, ενώ παράλληλα, μπορεί να έχετε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση την οποία πρέπει να μελετήσετε με προσοχή. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα έχετε την δυνατότητα να εκφράσετε αυτά που σας ενοχλούν στην σχέση σας με τον σύντροφο σας και να λύσετε τις διαφορές σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πολύ δουλειά περιμένει αυτή την χρονική περίοδο εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο σοβαρά με τη σχέση σας με τους συναδέλφους σας, και να δώσετε σε ορισμένους από αυτούς νέες ευθύνες, ενώ παράλληλα, θα υπάρξουν στιγμές που θα χρειαστεί να δώσετε άμεσες και πρακτικές λύσεις, στα ζητήματα που θα προκύψουν. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό να προκύψει και ένα φλερτ με ένα συνάδελφο σας.

ΛΕΩΝ

Εξωστρεφείς και χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Τοξότη στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα ενισχύσει την δημιουργικότητα σας και θα σας βοηθήσει να βρείτε έξυπνους τρόπους για να αναπτύξετε τα νέα επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ παράλληλα θα την δυνατότητα να περάσετε όμορφες στιγμές με φίλους που έχετε να δείτε καιρό και δημιουργικό χρόνο με τα παιδιά σας. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή,  οι δεσμευμένοι θα έρθουν  πιο κοντά με το ταίρι τους, ενώ οι αδέσμευτοι θα φλερτάρουν και θα έχουν ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Με τα θέματα του σπιτιού σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 4ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά τα θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία, αλλά και τα ζητήματα που απασχολούν τα συγγενικά σας πρόσωπα, και να τους δώσετε άμεσες λύσεις, αρκεί να μην είστε επικριτικοί απέναντι τους. Ενώ αρκετοί από εσάς, είναι πιθανό αυτή τη χρονική περίοδο να χρειαστεί για λίγες μέρες να δουλέψετε μέσα από το σπίτι σας.

ΖΥΓΟΣ

Μια πιο επικοινωνιακή περίοδος ξεκινά για εσάς τους Ζυγούς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα εγκαινιάσει μια περίοδο με πολλές υποχρεώσεις στην δουλειά σας, όπου θα έχετε την δυνατότητα να προβάλλετε τον εαυτό σας αλλά και τις επικοινωνιακές σας ικανότητες. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να συναντήσετε φίλους που έχετε να δείτε καιρό, ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να έχετε και αρκετές μετακινήσεις στην καθημερινότητα σας, για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Την αυτοπεποίθηση σας θα ξαναβρείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η  είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη  στον 2ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε στο χώρο της δουλειάς σας, με την συνέπεια και την αποτελεσματικότητα σας, ενώ μια επαγγελματική σας επιτυχία θα αποτελέσει το διαβατήριο της μελλοντικής σας εξέλιξης. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε με πράξεις στους αγαπημένους σας ότι μπορούν να σας εμπιστευτούν και να στηριχτούν σε εσάς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την ευκαιρία να ξεχωρίσετε θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας , ενώ παράλληλα θα μπορείτε να επικοινωνείτε με μεγαλύτερη ευκολία τις θέσεις σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να σχεδιάσετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι. Σε ότι αφορά την προσωπική σας ζωή, θα τραβήξετε με ευκολία την προσοχή του ατόμου που σας ενδιαφέρει, κάνοντας αισθητή την παρουσία σας στην ζωή του.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια περίοδος έντονης εσωστρέφειας και παρασκηνίου ξεκινά για  εσάς τους Αιγόκερους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κάνετε τον απολογισμό και την αυτοκριτική σας, ενώ παράλληλα, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις και κρυφές επαγγελματικές συμφωνίες. Σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Νέες γνωριμίες θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η είσοδος του  Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 11ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας δώσει την δυνατότητα να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε μέσα από τις φιλικές σας παρέες νέα πρόσωπα, με τα οποία θα μοιραστείτε τα σχέδια σας, και έχετε κοινά οράματα. Ενώ, προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό σε μια φιλική συγκέντρωση να γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει. 

ΙΧΘΥΣ

Την δυνατότητα να προβληθείτε στην δουλειά σας  θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Τοξότη στον 10ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τους φετινούς  επαγγελματικούς σας στόχους, και να ξεχωρίσετε στην δουλειά σας, ενώ αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να δεχτείτε και μια ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Από την άλλη πλευρά, όσοι από εσάς είστε  σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να έχετε θετικές απαντήσεις από δουλειές που περιμένετε.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό