21.1 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ερμής στον Καρκίνο, Και πως θα μας επηρεάσει !!!

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάγκη μας για επικοινωνία, το προηγούμενο χρονικό διάστημα, μας ώθησε να χρησιμοποιήσουμε πάρα πολύ τους σύγχρονους τρόπους επικοινωνίας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κυρίως, από τη στιγμή είμασταν αναγκασμένοι να περιορίσουμε  τις κοινωνικές μας επαφές.

Όλη αυτή η κατάσταση μπορεί να αύξησε την κοινωνική επικοινωνία από απόσταση, ωστόσο δεν μας επέτρεπε να εκφράσουμε τα βαθύτερα συναισθήματα μας.

Την δυνατότητα να εκφραστούμε συναισθηματικά, θα μας την δώσει η είσοδος του Ερμή στο Παρορμητικό ζώδιο του Καρκίνου στις 28/05. Στο υδάτινο ζώδιο του Καρκίνου η λέξη που κυριαρχεί είναι το αισθάνομαι, γι’ αυτό και οι αντιδράσεις μας τις περισσότερες φορές δεν βασίζονται στην λογική, αλλά, ανάλογα με το πως αισθανόμαστε τη δεδομένη στιγμή, με αποτέλεσμα άλλες φορές είναι απαραίτητο  να νιώσουμε οικεία, ενώ όταν αισθανθούμε  ότι στριμωχνόμαστε είναι πιθανό είτε να χάσουμε την ψυχραιμία μας ,είτε να απομονωθούμε.

Έτσι κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου, θα αρχίσουμε να σκεφτόμαστε και να κρίνουμε με ποιο συναισθηματικό τρόπο, θα  έρθουμε σε επαφή με τον εσωτερικό μας κόσμο, και αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα να  υπάρξουν στιγμές που θα αναγκαστούμε να έρθουμε αντιμέτωποι με καταστάσεις ή θέματα που μας είχαν απασχολήσει στο παρελθόν , πιθανότατα  το προηγούμενο καλοκαίρι, στις οποίες δεν είχαμε δώσει λύσεις είτε από το φόβο του αύριο , είτε εξαιτίας της προσκόλλησης μας με ανθρώπους που πιστεύουμε ότι μας κάνουν να νιώθουμε ασφάλεια.

Η ικανότητα μας να αντιλαμβανόμαστε τη συναισθηματική κατάσταση του άλλου, και να διεισδύουμε μέσα στην ψυχή του,  μπορεί να μας βοηθήσει όχι μόνο να προσαρμοζόμαστε στις καταστάσεις που συναντάμε αλλά και να δίνουμε και πολύ καλές συμβουλές στους ανθρώπους με τους οποίους συναναστρεφόμαστε. Βέβαια, θα υπάρξουν και στιγμές που μπορεί να νιώσουμε πεσμένοι ή να μην μπορούμε να ελέγξουμε τα νεύρα μας με αποτέλεσμα να γκρινιάζουμε.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Καρκίνου στις 28/05 στις 21:10 μ.μ. και μέχρι τις 17/06 θα φτάσει στην 14ο 45’ όπου θα μπει σε στάση, στις 19/06 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 14ο 43’ και μέχρι τις 11/07 θα φτάσει στην 5ο 30’ όπου θα μπει και πάλι σε στάση, για να ξεκινήσει και πάλι την ορθή του πορεία στις 13/07 από την 5ο 32’ και στις 05/08 στις 06: 31’ να κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Λέοντα.

Ιδιαίτερα ευνοημένοι από το πέρασμα του Ερμή από το ζώδιο του Καρκίνου θα είναι τα ζώδια του Νερού (Σκορπιοί, Ιχθύες) όπου θα έχουν την ευκαιρία να αναπτύξουν τα μελλοντικά τους σχέδια και να προχωρήσουν σε πολύ σημαντικές συμφωνίες, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) θα έχουν πολύ σημαντικές συζητήσεις στην προσωπική και επαγγελματική τους ζωή, ενώ θα αναγκαστούν για άλλη μια φορά να έρθουν απέναντι σε καταστάσεις από το παρελθόν και να τις λύσουν.

Η λύση στα θέματα που τους απασχολούν δεν θα δοθεί ανώδυνα αφού θα αναγκαστούν να δώσουν αρκετές μάχες, τις οποίες εάν θέλουν να κερδίσουν και να προχωρήσουν μπροστά θα πρέπει  να  ακούσουν την φωνή της διαίσθησης τους και μην  αφήσουν το συναίσθημα να τους παρασύρει.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Καρκίνου , οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

Στις 05/06 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (8ο 47’), θα δώσει ιδιαίτερα έξυπνες και τολμηρές ιδέες τόσο στους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο και στους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα.
Στις 30/06 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (9ο 51’), θα ωθήσει τους τόσο στους Καρκίνους και τους Αιγόκερους όσο τους Ταύρους και τους Σκορπιούς του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή τη μοίρα να αλλάξουν την στάση τους απέναντι στους άλλους.
Στις 30/06 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη συνόδου με τον Ήλιο (9ο 45’), θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές δεξιότητες των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα, με την προϋπόθεση ότι θα φιλτράρουν πολύ προσεχτικά τις σκέψεις τους.
Στις 08/07 ο ανάδρομος Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (6ο 07’), θα ωθήσει σε εγωιστικές συμπεριφορές και ρήξεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
Στις 22/07 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη εξάγωνου με τον Ουρανό (10ο 28’), θα κάνει ιδιαίτερα τολμηρούς τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα
Στις 27/07 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τετραγώνου με τον Άρη (16ο 20’ ), θα κάνει αρκετά ξεροκέφαλους με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι στις προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 2ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.
Στις 30/07 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Δία (20ο 18’), είναι πιθανό να ωθήσει σε υποσχέσεις και επιπόλαιες συμπεριφορές τους εκπρόσωπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.
Στις 30/07 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Ποσειδώνα (20ο 36’), θα ωθήσει τα ζώδια του Νερού (Καρκίνους, Σκορπιούς, Ιχθύες) που έχουν γεννηθεί στα τέλη του 2ου και στις αρχές του 3ου δεκαημέρου να οραματιστούν το μέλλον τους και να εκφραστούν δημιουργικά.
Την 01/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Πλούτωνα (23ο 20’), θα παρασύρει σε υπονομευτικές ενέργειες και αρνητικά σενάρια τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλους όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.
Στις 03/08 ο Ερμής θα σχηματίσει όψη αντίθεσης με τον ανάδρομο Κρόνο (27ο 38’), θα έρθουν αντιμέτωποι με αντικρουόμενα συμφέροντα με αποτέλεσμα να οι συζητήσεις να φτάσουν σε αδιέξοδο των εκπροσώπων του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) του 3ου δεκαημέρου καθώς και όλων όσων έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτή την μοίρα.

Επίσης πολύ θετικό είναι το γεγονός ότι ο Ερμής δεν θα έχει άμεση συμμετοχή στις δύο τελευταίες Εκλείψεις που θα πραγματοποιηθούν στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Καρκίνου  τα 12 ζώδια.

ΚΡΙΟΣ

Πολλές συζητήσεις για την επίλυση των οικογενειακών σας υποθέσεων, αλλά και για θέματα που αφορούν την ακίνητη σας περιουσία θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Κριοί. Επίσης, αρκετοί από εσάς  είναι πιθανό να προχωρήσετε και σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα καθώς θα δεχτείτε ιδιαίτερα δελεαστικές προτάσεις εντελώς ξαφνικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια έντονη καθημερινότητα περιμένει από εδώ και στο εξής εσάς τους Ταύρους, τα θέματα με τα οποία θα ασχοληθείτε θα είναι κυρίως θέματα επικοινωνίας, ενώ δεν θα λείψουν και οι μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους. Επίσης κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοείται η αγορά τηλεπικοινωνιακού υλικού προηγμένης τεχνολογίας, με εξαίρεση την περίοδο που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα, ενώ δεν θα πρέπει να αμελήσετε την συντήρηση του μεταφορικού σας μέσου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Δίδυμοι. Αρκετοί από εσάς θα έχετε την δυνατότητα να προχωρήσετε σε σημαντικές οικονομικές συνεργασίες, ενώ άλλοι είναι πιθανό να προχωρήσουν σε νέα συμφωνία για το μισθό τους. Επίσης, σε προσωπικό επίπεδο θα δείξετε στους αγαπημένους σας ότι μπορούν να στηρίζονται επάνω σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μια πολύ σημαντική περίοδος ξεκινά για εσάς τους Καρκίνους. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο σας και η πολύμηνη παραμονή του, θα ενισχύσει τις επικοινωνιακές σας δεξιότητες και θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ δεν θα λείψουν και οι συζητήσεις που αφορούν νέες συνεργασίες. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι αρκετοί από εσάς θα αναθεωρήσετε αρκετά από τα σχέδια σας αλλά και συνεργασίες που μέχρι τώρα θεωρούσατε δεδομένες.

ΛΕΩΝ

Μια πιο εσωτερική περίοδος, ιδιαίτερα σε συναισθηματικό επίπεδο, ξεκινά για εσάς τους Λέοντες. Τους επόμενους μήνες θα έρθετε σε επαφή με τις σκέψεις και τα πιο  βαθιά σας συναισθήματα και θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Αρκετοί από εσάς μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσετε σε κρυφές συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ άλλοι μπορεί να έχετε επιστροφές από το ερωτικό σας παρελθόν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πιο κοινωνικοί θα είστε από εδώ και στο εξής εσείς οι Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου ευνοεί τις συζητήσεις με φίλους, ενώ μέσα από τις φιλικές σας σχέσεις θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε πρόσωπα με τα οποία όχι μόνο μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα, αλλά θα παίξουν και σημαντικό ρόλο στο άμεσο μέλλον.

ΖΥΓΟΣ

Ένα από τα πιο σημαντικά  κεφάλαια στη ζωή σας, αυτή τη χρονική περίοδο,  είναι σίγουρα η καριέρα σας. Το επόμενο χρονικό διάστημα θα προχωρήσετε σε συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να κάνετε βήματα μπροστά και θα αλλάξουν την εικόνα σας, ενώ αρκετοί από εσάς θα αναθεωρήσετε και αρκετά πράγματα για την προσωπική σας προβολή σε σχέση με το παρελθόν. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας, αυτή η χρονική περίοδος είναι κατάλληλη για να στείλετε το βιογραφικό σας ή για να περάσετε από συνέντευξη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το βλέμμα σας στο μέλλον θα έχετε στραμμένο εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με επιτυχία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια, ενώ είναι ιδιαίτερα ευνοϊκός για θέματα Σπουδών. Επίσης, κατά τη διάρκεια της παραμονής του, θα έχετε την δυνατότητα να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο είχε αναβληθεί, αλλά και να οργανώσετε τις καλοκαιρινές σας διακοπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Την δυνατότητα να ρυθμίσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Τοξότες. Βρείτε λοιπόν τους κατάλληλους ανθρώπους που μπορούν να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε με τον καλύτερο τρόπο τις υποθέσεις που μέχρι τώρα σας είχαν ταλαιπωρήσει. Παράλληλα θα βγάλετε προς τα έξω μια απίστευτη σιγουριά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα εποχή ξεκινά για τις προσωπικές και τις επαγγελματικές σας σχέσεις, αφού το επόμενο χρονικό διάστημα θα έχετε την ευκαιρία να συζητήσετε την πιθανότητα μιας συνεργασίας η οποία είχε πέσει στο τραπέζι και κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς, φέτος όμως οι συνθήκες είναι πιο κατάλληλες για να κάνετε καινούργια βήματα αφήνοντας στην άκρη κάποιες συνεργασίες που είχαν ολοκληρώσει τον κύκλο τους. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, μέσα από αρκετές στιγμές έντασης θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ηρεμία και την ισορροπία στη σχέση σας με τον/την ερωτικό/ή σας σύντροφο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάθε άλλο παρά βαρετή θα είναι από εδώ και στο εξής η καθημερινή σας ζωή. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου θα σας φέρει όχι μόνο νέες υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας και γρήγορους ρυθμούς, αλλά και την δυνατότητα να βρίσκετε άμεσες λύσεις. Επίσης, οι σχέσεις με τους συναδέλφους σας θα πάψουν να είναι τυπικές και θα έρθετε πιο κοντά. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο θα ασχοληθείτε πιο ουσιαστικά με την διατροφή και την σωματική σας άσκηση.

ΙΧΘΥΣ

Χαρά και έμπνευση, αυτές θα είναι οι λέξεις που θα κυριαρχούν στη ζωή σας το επόμενο δίμηνο. Η παρουσία του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα εγκαινιάσει μια περίοδο κατά τη διάρκεια της οποίας η έμπνευση θα μπορεί να πάρει σάρκα και οστά, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις σε προβλήματα που μπορεί να υπάρξουν στην δουλειά σας, ενώ σε προσωπικό επίπεδο είναι πιθανό ένας νέος έρωτας να κάνει την εμφάνιση του στη ζωή σας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό