22.5 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ερμής στον Ζυγό και πως θα μας επηρεάσει

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο τρόπος με τον οποίο επικοινωνούμε τις σκέψεις μας και συμπεριφερόμαστε στην καθημερινότητα μας, παίζει καθοριστικό ρόλο στην ζωή μας, ιδιαίτερα τις περιόδους που είμαστε αναγκασμένοι να ακολουθήσουμε κάποιους κανόνες.

Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο Αέρινο ζώδιο του Ζυγού, και η πολύμηνη παραμονή του, θα μας βοηθήσει να αλλάξουμε τον τρόπο που προσεγγίζουμε τους ανθρώπους δίπλα μας, να μην είμαστε απόλυτοι στις θέσεις μας, αλλά, να ακούμε με προσοχή και τις δικές τους απόψεις στις περιπτώσεις που υπάρχει αντίλογος, κάνοντας όπου χρειαστεί τις αναγκαίες υποχωρήσεις.

Ο Ερμής θα κάνει την είσοδος του στο ζώδιο του Ζυγού στις  30/08 στις 08:09 π.μ. που θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Ζυγού και μέχρι τις 26/09 θα φτάσει στην 25ο 25΄ όπου θα μπει σε στάση, στις 28/09 θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του από την 25ο25΄και μέχρι τις 17/10 θα φτάσει στην 10ο 12’ όπου θα μπει σε στάση, στις 19/10 θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 10ο 12΄και μέχρι τις 6/11 στις 00:34 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις δύσκολες επικοινωνιακά σκοπέλους.

Κατά  τη διάρκεια της παραμονής του στο ζώδιο του Ζυγού, η επιθυμία μας να υπάρχει αρμονία στη ζωή μας και στις σχέσεις μας , θα μας βοηθήσει,  χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία να γίνουμε  ευέλικτοι και διπλωμάτες στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, κάνοντας,  ότι χρειαστεί  για να αποφύγουμε τις συγκρούσεις και τις εντάσεις.

Η ευγένεια θα κυριαρχεί στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας επαφές, στον σύντροφο και στα αγαπημένα μας πρόσωπα θα εκφράσουμε με τρυφερότητα  τα συναισθήματα σας, ανατρέποντας το αρνητικό κλίμα που υπήρχε στις σχέσεις μας. Αυτή τη χρονική περίοδο, θα έχουμε επιτυχημένες δημόσιες σχέσεις, ενώ, από την άλλη πλευρά, η επιθυμία μας να τα πάμε καλά με όλους είναι πιθανό και να υπάρχει αρμονία και ισορροπία στην ζωή μας είναι πιθανό να μας οδηγήσει σε υποχωρήσεις, αυτό όμως δεν πρέπει να φανεί ως αδυναμία.

Η πολύμηνη παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού θα βοηθήσει ιδιαίτερα  τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), τα οποία  θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια και να βελτιώσουν την εικόνα τους, ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), θα αναγκαστούν να γίνουν πιο ευέλικτοι στην προσπάθεια τους να πετύχουν τα σχέδια τους, αλλά και πιο διπλωμάτες στις διαπροσωπικές τους σχέσεις,

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

Στις 05/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Κρόνο (7ο 54’), θα βοηθήσουν να οργανώσουν τα σχέδια τους και να τακτοποιήσουν τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους υποθέσεις με επιτυχία τα ζώδια του Αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί, Υδροχόοι) του 1ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.
Στις 21/09 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Δία(23ο 32’), θα ενισχύσει την επικοινωνιακή άνεση των ζωδίων του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 22/09 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 22’), θα παρασύρει σε αρνητικέ σκέψεις  τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Την 01/10 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Πλούτωνα (24ο 22’), θα κάνει δύσπιστους και ιδιαίτερα καχύποπτους τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 04/10 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον ανάδρομο Δία(22ο 40’), υπόσχεται τυχερές γνωριμίες στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 09/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Ήλιο (16ο 35΄), θα βοηθήσει να προωθήσουν με ευκολία τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια οι εκπρόσωποι του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 10/10 η όψη συνόδου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με τον Άρη (16ο 16΄), θα ενισχύσει την αποφασιστικότητα θα ωθήσει σε δυναμικές λύσεις τους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Στις 17/10 η όψη εξάγωνου που θα σχηματίσει ο ανάδρομος Ερμής με την Αφροδίτη (10ο 21’), θα βοηθήσει να εκφράσουν με μεγαλύτερη ευκολία τα συναισθήματα τους τόσο οι Κριοί και οι Ζυγοί όσο και οι Δίδυμοι και οι Τοξότες που έχουν γεννηθεί στις  αρχές του 2ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Την 01/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία(22ο 39’), υπόσχεται στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα θετικές εξελίξεις στις προσωπικές και στις επαγγελματικές τους υποθέσεις.

Στις 02/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (24ο 29’), είναι πιθανό να παρασύρει σε υπονομευτικές ενέργειες στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει ο Ερμής  από το ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Τον δρόμο της διπλωματίας θα αρχίσετε να ακολουθείτε στις διαπροσωπικές σας σχέσεις εσείς οι Κριοί. Η είσοδος του Ερμή απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, και η δίμηνη παραμονή του σε αυτό , θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε ότι το να υποχωρείτε ή να είστε πιο διαλλακτικοί  μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε περισσότερα πράγματα τόσο  στις επαγγελματικές όσο και στις προσωπικές σας σχέσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

Πολλές υποχρεώσεις στο χώρο της εργασίας σας θα αναλάβετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στα προβλήματα που θα προκύψουν στην δουλειά σας, ενώ παράλληλα, θα καταφέρετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους και να αντιμετωπίσετε τις εντάσεις που πιθανόν να προκύψουν στην δουλειά σας, με διπλωματικό τρόπο. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι θα είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Δίδυμοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αναπτύξετε με ιδιαίτερο ενθουσιασμό τα δημιουργικά σας σχέδια.  Σε προσωπικό επίπεδο, θα αφιερώσετε χρόνο στους φίλους και στα αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ, με το χιούμορ και την ευγένεια σας θα κατακτήσετε το αντικείμενο του πόθου σας. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τα ζητήματα που απασχολούν το σπίτι και την οικογένεια σας θα ασχοληθείτε το επόμενο χρονικό διάστημα εσείς οι Καρκίνοι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις στις οικογενειακές σας υποθέσεις, αλλά και στα θέματα της ακίνητης σας περιουσίας. Ενώ παράλληλα θα καταφέρετε να επαναφέρετε την ηρεμία στο χώρο του σπιτιού σας και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια νέα επαγγελματική δραστηριότητα μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. 

ΛΕΩΝ

Σε έντονους ρυθμούς θα κινηθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να δείξετε το ταλέντο σας στις δημόσιες σχέσεις και να προχωρήσετε σε σημαντικές συμφωνίες στην δουλειά σας, ενώ θα έχετε και αρκετές μετακινήσεις για επαγγελματικούς κυρίως λόγους.  Από την άλλη πλευρά, εκτός από την περίοδο που ο Ερμής θα βρίσκετε σε ανάδρομη πορεία, θα έχετε την δυνατότητα να ανανεώσετε τον τηλεπικοινωνιακό σας εξοπλισμό ή να προχωρήσετε σε αλλαγή του μεταφορικού σας μέσου. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γερά στα πόδια σας νιώθετε ότι πατάτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η είσοδος του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία τις νέες  επαγγελματικές σας συνεργασίες για τις οποίες έχετε κοπιάσει αρκετά, βάζοντας την καριέρα σας σε νέες βάσεις.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα δείξετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα σας. 

ΖΥΓΟΣ

Έτοιμοι να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα σχέδια σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η είσοδος του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή στο ζώδιο σας και η πολύμηνη παραμονή του, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή τα προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια και να προβάλετε τον εαυτό σας. Ενώ, εάν χρειαστεί, δεν θα διστάσετε να κάνετε ότι περνάει από το χέρι σας για να πετύχετε τους στόχους σας. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στο παρασκήνιο θα κινηθείτε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η είσοδος του Ερμή στου ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας ωθήσει να κινηθείτε παρασκηνιακά και να προχωρήσετε σε μυστικές συζητήσεις και συμφωνίες. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό, ιδιαίτερα κατά την περίοδο που ο Ερμής θα κινείτε ανάδρομα, να επιστρέψουν άτομα από το ερωτικό σας παρελθόν με τα οποία δεν έχει κλείσει ακόμα ο κύκλος. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μια περίοδο έντονης εξωστρέφειας ξεκινά για εσάς τους  Τοξότες. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τον φιλικό και κοινωνικό σας κύκλο, και να γνωρίσετε μέσα από φιλικές σας παρέες πολύ σημαντικά πρόσωπα με τα οποία είτε μοιράζεστε κοινά ενδιαφέροντα , είτε μπορούν να σας βοηθήσουν στα νέα επαγγελματικά σας σχέδια. Ενώ, σε προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να έρθετε πολύ κοντά με ένα φιλικό σας πρόσωπο. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Με την εξέλιξη της  καριέρα σας θα ασχοληθείτε  αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους και να προχωρήσετε σε σημαντικές επαγγελματικές συνεργασίες οι οποίες θα σας οδηγήσουν στην κορυφή. Ενώ όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας εργασίας αυτή η χρονική περίοδος είναι ιδανική για να στείλετε το βιογραφικό σας και να προχωρήσετε σε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα. Το πιο σημαντικό όμως είναι, ότι μέσα στο επόμενο δίμηνο θα έχετε την δυνατότητα να βελτιώσετε σημαντικά την εικόνα σας. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Το χαμόγελο και η αισιοδοξία επιστρέφουν αυτή τη χρονική περίοδο και πάλι στην ζωή σας. Η είσοδος του Ερμή στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, και η πολύμηνη παραμονή του σε αυτό, θα σας ωθήσει να  κυνηγήσετε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τα μελλοντικά προσωπικά και επαγγελματικά σας σχέδια. Επίσης, θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε και ένα ταξίδι στο εξωτερικό στο οποίο θα συνδυάσετε δουλειά με διασκέδαση. 

ΙΧΘΥΣ

Με τις οικονομικές σας υποθέσεις θα ασχοληθείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βρείτε λύσεις στις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες) και να προχωρήσετε σε ευνοϊκές  ρυθμίσεις, ενώ θα έχετε και την ευκαιρία να ξεκινήσετε και μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε ότι αφορά τα προσωπικά σας, θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αυτό θα παίξει καταλυτικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό