24.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ερμής σε ορθή πορεία στον Ζυγό

Ειδήσεις Ελλάδα

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή είναι μια περίοδος που χαρακτηρίζεται από επικοινωνιακά μπλοκαρίσματα, αρκετά προβλήματα στην καθημερινότητα μας και ιδιαίτερα στις μετακινήσεις μας. Πραγματικά σε αυτή την ανάδρομη πορεία του, την δυσλειτουργία σε αυτό ακριβώς τον τομέα την καταλάβαμε όλοι μας, με τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν τόσο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όσο και στις μετακινήσεις μας εξαιτίας των έντονων καιρικών φαινομένων και όχι μόνο, κυρίως, στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Στις 19/10 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία από την 10ο 12΄και μέχρι τις 6/11 στις 00:34 π.μ. όπου θα κάνει την είσοδο του στο ζώδιο του Σκορπιού, θα μας βοηθήσει να αποφύγουμε τις δύσκολες επικοινωνιακά σκοπέλους.

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία  στο ζώδιο του Ζυγού, θα λειτουργήσει ευεργετικά για τις διαπροσωπικές μας σχέσεις, αφού θα μας βοηθήσει να αποκαταστήσουμε την επικοινωνία  σε αυτές, καταφέρνοντας με διπλωματικό τρόπο να αποτρέψουμε τις εντάσεις την στιγμή που πάνε να ξεκινήσουν,  θα επιστρέψει η ευγένεια στις προσωπικές και στις επαγγελματικές μας επαφές, ενώ, σε ότι αφορά την προσωπική μας ζωή, η σχέση μεταξύ των ζευγαριών θα ομαλοποιηθούν.

Ιδιαίτερα  ευνοημένα από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού θα είναι τα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους), τα οποία  θα έχουν την ευκαιρία να προωθήσουν τα προσωπικά και επαγγελματικά τους σχέδια, τα οποία κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορεία τους είχαν παγώσει. Ενώ τα ζώδια του Παρορμητικού Σταυρού (Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί, Αιγόκεροι), έχοντας πλέον αποκτήσει την απαραίτητη ευελιξία θα μπορέσουν να πετύχουν τους στόχους τους.

Κατά τη διάρκεια της ορθής πορεία του  Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού οι όψεις που θα σχηματίσει θα είναι :

Την 01/11 η όψη τριγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Δία(22ο 39’), υπόσχεται στα ζώδια του Αέρα (Διδύμους, Ζυγούς, Υδροχόους) που έχουν γεννηθεί στις αρχές του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα,  θα βοηθήσει να ολοκληρώσουν τις προσωπικές και τις επαγγελματικές τους υποθέσεις.
Στις 02/11 η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει ο Ερμής με τον Πλούτωνα (24ο 29’), είναι πιθανό να ωθήσει σε κλείσιμο σημαντικών κύκλων στους εκπροσώπους του Παρορμητικού Σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς, Αιγόκερους ) που έχουν γεννηθεί στα μέσα του 3ου δεκαημέρου καθώς και όσους έχουν προσωπικούς πλανήτες ή Ωροσκόπο σε αυτή τη μοίρα.

Ας δούμε πως θα επηρεάσει η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού τα 12 ζώδια. 

ΚΡΙΟΣ

Μια ευχάριστη περίοδο ξεκινά για τις σχέσεις σας. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία απέναντι από το ζώδιο σας στο ζώδιο του Ζυγού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε  τις επαγγελματικές σας σχέσεις, και να προχωρήσετε σε νέες συνεργασίες. Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα καταφέρετε να διώξετε τα σύννεφα που υπήρχαν στην σχέση σας με τον σύντροφο σας. 

ΤΑΥΡΟΣ

Στη δουλειά σας θα ρίξετε όλη σας την ενέργεια αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι  Ταύροι. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 6ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία και τις σχέσεις σας με τους συναδέλφους, ώστε να δουλέψετε και πάλι ως μια ομάδα. Ενώ, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό, μετά από μια περίοδο αναμονής, να αναλάβετε νέες ευθύνες στην δουλειά σας. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Σίγουροι για τον εαυτό σας αισθάνεστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι Δίδυμοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να βάλετε σε πρακτική εφαρμογή ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σας σχέδιο.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα βρείτε χρόνο για τους  φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και θα μπείτε και πάλι με ορμή στο παιχνίδι του φλερτ και της κατάκτησης. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οριστικές λύσεις στα θέματα του σπιτιού σας θα βρείτε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Καρκίνοι. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις  οικογενειακές σας υποθέσεις, και τα  θέματα της ακίνητης σας περιουσίας που σας απασχολούσαν πολύ έντονα το τελευταίο χρονική διάστημα. Ενώ παράλληλα θα αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα συγγενικά σας πρόσωπα που ήταν τεταμένες. Επίσης, αυτή η εποχή είναι ιδανική για να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας  δραστηριότητες μέσα από το χώρο του σπιτιού σας. 

ΛΕΩΝ

Μια ενδιαφέρουσα και έντονη καθημερινότητα περιμένει  εσάς τους Λέοντες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να αυξήσετε  την δημοτικότητα σας, και να κερδίσετε τις εντυπώσεις με τον γλυκό σας τρόπο και τις διπλωματικές σας ικανότητες κατά την διάρκεια των επαγγελματικών σας συζητήσεων.  Επίσης, αρκετοί από εσάς είναι πιθανό να κάνετε και ένα επαγγελματικό ταξίδι το οποίο είχε αναβληθεί.  Από την άλλη πλευρά, μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες για να αγοράσετε ένα καινούργιο κινητό ή ένα καινούργιο μεταφορικό μέσο. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την σφραγίδα σας είστε έτοιμοι να βάλετε αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι  Παρθένοι. Η επιστροφή του κυβερνήτη του ζωδίου σας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε ένα κύκλο επιτυχημένων οικονομικών  συνεργασιών, ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που είχαν εμφανιστεί, και να κάνετε το επόμενο βήμα στην καριέρα σας, με την ανάλογη οικονομική επιβράβευση.  Ενώ σε προσωπικό επίπεδο, θα εκφράσετε με σιγουριά τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα. 

ΖΥΓΟΣ

Ιδιαίτερα χαρούμενοι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ζυγοί.  Η επιστροφή του πλανήτη της επικοινωνίας Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας, θα σας βοηθήσει, αρχικά, να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα  και τους συνεργάτες σας, παράλληλα όμως, θα ξεκινήσετε και μια πολύ ενδιαφέρουσα νέα συνεργασία. Από την άλλη πλευρά, με την ευγένεια σας, και τις διπλωματικές σας ικανότητες, θα καταφέρετε να πείτε με τον πιο όμορφο τρόπο τις πιο σκληρές αλήθειες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σε σημαντικές συζητήσεις θα προχωρήσετε  αυτή τη  χρονική περίοδο εσείς οι Σκορπιοί. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε  μια νέα επαγγελματική συμφωνία, η οποία όμως για λίγο καιρό θα πρέπει να παραμείνει μυστική. Ενώ σε  προσωπικό επίπεδο, ένα άτομο από το ερωτικό σας παρελθόν ήρθε για να μείνει. 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πολλές προσκλήσεις από φίλους θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς  οι  Τοξότες. Η επιστροφή  του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο θα σας βοηθήσει να έρθετε και πάλι κοντά με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, ενώ μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον θα έχετε την ευκαιρία να γνωρίσετε και πολύ ενδιαφέροντα πρόσωπα. Σε  προσωπικό επίπεδο, είναι πιθανό να ξεκινήσετε μια σχέση με ένα άτομο που θα γνωρίσετε από φίλους. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θετικές εξελίξεις σε θέματα καριέρας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Αιγόκεροι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 10ο Ηλιακό σας οίκο,  θα σας βοηθήσει να είστε ορατοί στο χώρο της εργασίας σας, και να πάρετε την επιβράβευση που σας αξίζει με τις επαγγελματικές σας επιτυχίες. Μια νέα συνεργασία ή ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα θα είναι αυτό που θα σας οδηγήσει στην κορυφή. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Υδροχόοι. Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ζυγού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να προωθήσετε με ενθουσιασμό και αισιοδοξία τα μελλοντικά σας σχέδια. Ενώ ένα επαγγελματικό ταξίδι στο εξωτερικό, που είχε αναβληθεί αρκετές φορές, θα είναι η αφορμή για να ανακτήσετε και πάλι το ενδιαφέρον σας για την δουλειά σας. 

ΙΧΘΥΣ

Ευχάριστα νέα για το πορτοφόλι σας θα έχετε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Ιχθύς . Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Ζυγού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο, θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε με τους πιο ευνοϊκούς όρους τις οικονομικές σας υποθέσεις απέναντι σε Τρίτους (Εφορία, Τράπεζες), ενώ, μετά από αρκετές δυσκολίες,  θα ξεκινήσετε μια νέα οικονομική συνεργασία. Σε ότι αφορά την προσωπική  σας ζωή , θα εκφράσετε με σιγουριά τα συναισθήματα σας στο ερωτικό σας ταίρι.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό