24.5 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Ερμής σε Ορθή Πορεία: Πώς θα Επηρεάσει το Ζώδιό σας από τις 28 Αυγούστου 2024

Ειδήσεις Ελλάδα

Ερμής σε Ορθή Πορεία: Πώς θα Επηρεάσει το Ζώδιό σας από τις 28 Αυγούστου 2024

 

Στις 28 Αυγούστου 2024, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή πορεία του, φέρνοντας μια ανάσα ανακούφισης σε όλα τα ζώδια μετά από εβδομάδες ασυνεννοησίας, καθυστερήσεων και γενικής αναστάτωσης που προκάλεσε η ανάδρομη φάση του. Ας δούμε πώς αυτή η αλλαγή θα επηρεάσει το κάθε ζώδιο και την καθημερινότητά μας συνολικά.

ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής σε ορθή πορεία θα φέρει επιτέλους ξεκαθάρισμα στις προσωπικές και επαγγελματικές σας υποθέσεις. Οι καθυστερήσεις στις μετακινήσεις, στα ραντεβού και στις επικοινωνίες θα υποχωρήσουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας χωρίς τα εμπόδια που αντιμετωπίσατε το προηγούμενο διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι προηγούμενες εβδομάδες μπορεί να σας δημιούργησαν σύγχυση και ένταση, ιδιαίτερα σε οικογενειακά και επαγγελματικά θέματα. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία, θα μπορέσετε να σχεδιάσετε πιο καθαρά το μέλλον σας, να βρείτε λύσεις στα προβλήματα που σας απασχολούσαν και να προχωρήσετε χωρίς καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι ή τα οικονομικά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιστροφή του κυβερνήτη σας, του Ερμή, στην ορθή πορεία, θα σας φέρει μεγαλύτερη πνευματική διαύγεια και καλύτερη επικοινωνία με το περιβάλλον σας. Οι συζητήσεις και οι συμφωνίες που είχαν κολλήσει, θα προχωρήσουν πιο ομαλά, ενώ οι σκέψεις σας θα γίνουν πιο συγκεντρωμένες και σαφείς, δίνοντάς σας τη δυνατότητα να λάβετε καλύτερες αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι οικονομικές σας ανησυχίες και τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που κυριάρχησαν κατά τη διάρκεια της ανάδρομης πορείας του Ερμή, θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θα μπορέσετε να βάλετε περισσότερη τάξη στα οικονομικά σας, ενώ οι αποφάσεις για επαγγελματικά θέματα θα προχωρήσουν πιο ομαλά και αποτελεσματικά.

ΛΕΩΝ

Οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια που σας κρατούσαν πίσω θα αρχίσουν να εξαφανίζονται με τον Ερμή σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας. Οι σκέψεις σας θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και οι αποφάσεις σας πιο ορθολογικές. Αυτό θα σας επιτρέψει να προχωρήσετε με τα σχέδιά σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, χωρίς τις αναποδιές των προηγούμενων εβδομάδων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μετά από μια φάση αναθεωρήσεων και εσωστρέφειας, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθή του πορεία, φέρνοντας περισσότερο φως και σαφήνεια στα σχέδιά σας. Θα μπορέσετε να διορθώσετε παρεξηγήσεις και να προχωρήσετε με τις αποφάσεις που είχατε αναβάλλει, ενώ θα έχετε μεγαλύτερη διάθεση για δράση και υλοποίηση των στόχων σας.

ΖΥΓΟΣ

Η καθημερινότητά σας θα αρχίσει να σταθεροποιείται με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία. Οι κοινωνικές σας σχέσεις θα αναζωογονηθούν, ενώ οι επικοινωνίες και οι συνεργασίες σας θα κυλήσουν πιο ομαλά. Σιγά-σιγά θα ξαναβρείτε την αρμονία στις επαφές σας με τους άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Οι επαγγελματικές σας σχέσεις και τα επαγγελματικά σας σχέδια που μπορεί να αντιμετώπισαν δυσκολίες ή καθυστερήσεις κατά την ανάδρομη φάση του Ερμή, θα αρχίσουν να προχωρούν πιο ομαλά. Θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα και θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη από το περιβάλλον σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι καθυστερήσεις και η σύγχυση σε θέματα σπουδών, νομικών υποθέσεων ή επαφών με το εξωτερικό θα αρχίσουν να υποχωρούν. Θα μπορέσετε να προχωρήσετε πιο άνετα με τα σχέδιά σας, ενώ οι επικοινωνίες σας θα είναι πιο σαφείς και αποτελεσματικές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Τα οικονομικά σας ζητήματα και οι πρακτικές υποθέσεις που σας απασχόλησαν το τελευταίο διάστημα θα αρχίσουν να ξεκαθαρίζουν. Οι διαπραγματεύσεις και οι ρυθμίσεις που είχαν κολλήσει θα αρχίσουν να προχωρούν, και θα μπορέσετε να βάλετε περισσότερη τάξη στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καθυστερήσεις στις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες σας θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Θα δείτε πιο καθαρά ποια άτομα αξίζουν την προσοχή σας και θα μπορέσετε να προχωρήσετε με νέες συνεργασίες ή να βελτιώσετε τις υπάρχουσες σχέσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Με την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία, η καθημερινότητα στη δουλειά σας και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας θα αρχίσουν να εξομαλύνονται. Θα έχετε μεγαλύτερη στήριξη και κατανόηση από τους γύρω σας, ενώ οι επαγγελματικές σας αποφάσεις θα γίνουν πιο ξεκάθαρες και θα προχωρήσουν πιο ομαλά.

Γενικά για την καθημερινότητά μας

Η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία φέρνει μια σταδιακή βελτίωση στην επικοινωνία, τη μετακίνηση και την οργάνωση της καθημερινής ζωής. Οι παρεξηγήσεις, οι αναβολές και οι τεχνικές δυσκολίες που μπορεί να μας ταλαιπώρησαν το τελευταίο διάστημα θα αρχίσουν να υποχωρούν, επιτρέποντάς μας να προχωρήσουμε πιο αποτελεσματικά με τα σχέδια και τις υποχρεώσεις μας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό