15.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Εργολάβος στο Κολοράντο διέλυσε το μπάνιο που έφτιαξε επειδή δεν τον πλήρωσαν ()

Ειδήσεις Ελλάδα

Το αίμα του πίσω πήρε ένας εργολάβος στο Κολοράντο όταν έμεινε απλήρωτος για την εργασία του. Πήρε μια βαριοπούλα και κατέστρεψε το μπάνιο που έφτιαξε.

Το γύρο του διαδικτύου κάνει ένα βίντεο στο Κολορόντο των ΗΠΑ με έναν εργολάβο να καταστρέφει την δική του εργασία επειδή δεν πληρώθηκε από την ιδιοκτήτρια. «Δουλεύουμε εβδομάδες εδώ και έχουμε ξοδέψει χιλιάδες δολάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά την ώρα που με μια βαριοπούλα σπάει το μπάνιο.

Την ίδια ώρα η Άμπερ Τρούκε ξεκαθάρισε ότι πλήρωσε το συνεργείο 3.330 δολάρια από τα συνολικά 7.555 δολάρια για να ξαναφτιάξει το ντους του μπάνιου της. Εκτός από το ντους, το συνεργείο της έφτιαχνε και μια πόρτα.

Ωστόσο, η Τρούκε δεν ήταν ευχαριστημένη από την δουλειά που της έκαναν στο ντους και στην πόρτα και ήθελε να σιγουρευτεί ότι τα υδραυλικά θα λειτουργούν πριν πληρώσει όλο το ποσό.

«Ήθελα να με εντυπωσιάσουν αλλά δεν μου άρεσε το τελικό αποτέλεσμα. Πίστευα ότι θα επέστρεφαν για τις τελικές εργασίες και για να καθαρίσουν. Σκέφτηκα ότι τότε ίσως μου έκανε καλύτερη εντύπωση. Έτσι δεν σκόπευα να τους εξοφλήσω μέχρι να δω το τελικό αποτέλεσμα», είπε η γυναίκα η οποία στο βίντεο φωνάζει στον εργολάβο που σπάει το μπάνιο της, «σταματήστε κύριε σας παρακαλώ».

Και συνεχίζει: «Δεν έχω λόγια γι αυτό που συνέβη σε αυτό το δωμάτιο. Πλήρωσα 3.300 δολάρια και τώρα δεν έχω τίποτα». Η αστυνομία έχει ήδη ξεκινήσει έρευνες για το περιστατικό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό