35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Εργκίν Αταμάν: «Σήμερα ήταν καθαρά για πρώτη φορά και κερδίσαμε» []

Ειδήσεις Ελλάδα

Οι τελικοί του ελληνικού πρωταθλήματος μπάσκετ δεν έληξαν οριστικά το βράδυ της Δευτέρας (10/06) μιας και υπήρξε «πράσινη» αντίσταση που ανέβαλε την «κόκκινη» στέψη στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Στον τρίτο τελικό, ο Παναθηναϊκός AKTOR επικράτησε με 83-76 του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ για να μειώσει σε 2-1 το ερυθρόλευκο προβάδισμα στη σειρά των αγώνων για τα Playoffs της Basket League, με τις δύο ομάδες να ανανεώνουν το ραντεβού τους για την ερχόμενη Τετάρτη στο ΣΕΦ (12/06, 21:15, ΕΡΤ3) στο πλαίσιο της τέταρτης μεταξύ τους μάχης.

Ο Εργκίν Αταμάν έκανε δηλώσεις στην κάμερα της ΕΡΤ3 μετά τη λήξη της αναμέτρησης και στάθηκε στη διαιτησία θεωρώντας πως ήταν διαφορετική και καθαρή σε σχέση με τα προηγούμενα δύο παιχνίδια.

«Ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά και δείξαμε την δύναμή μας»

Για το τι έγινε στο δεύτερο μέρος και την επιστροφή του Ολυμπιακού, παρά την τελική νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR: «Φυσικά και επανήλθε και εμείς επιστρέψαμε στο Πειραιά, είναι τελικοί, δεν μπορούμε να κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά. Κερδίσαμε το παιχνίδι, ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά, δείξαμε την δύναμή μας, δείξαμε ότι κατακτήσαμε την EuroLeague.

Κάναμε την ανατροπή με τη Μακάμπι, ήμασταν πίσω με 2-1, κερδίσαμε εκεί και προκριθήκαμε στο 5ο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο πράγμα τώρα, απλά χρειαζόμαστε όλα να είναι καθαρά. Σήμερα ήταν καθαρά και κερδίσαμε».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό