35.2 C
Athens
Τρίτη, 18 Ιουνίου, 2024

Εργκίν Αταμάν: «Καλή ομάδα ο Ολυμπιακός, αλλά παίξαμε έξυπνα – Εξαιρετκοί Ναν και Χουάντσο» [vid]

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε μία σπουδαία ανατροπή στο ΣΕΦ και κατάφερε να περάσει από την έδρα του Ολυμπιακού, κάνοντας το 2-2 στη σειρά των τελικών. Οι δύο ομάδες, θα λύσουν τις διαφορές τους για τον τίτλο σε πέμπτο και τελευταίο ματς που θα γίνει την ερχόμενη Παρασκευή (14/06, 21:15) στο ΟΑΚΑ, το οποίο αναμένεται κατάμεστο.

 Ο Εργκίν Αταμάν έδειχνε απόλυτα ικανοποιημένος μετά τη νίκη της ομάδας του, με τον Τούρκο προπονητή, να δίνει συγχαρητήρια στις δύο ομάδες για τον αγώνα και να αποθεώνει Κέντρικ Ναν και Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Διαβάστε όσα είπε ο Εργκίν Αταμάν

«Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, αλλά και στους παίκτες του Ολυμπιακού. Είναι δύσκολο να παίζεις σε αυτή την ατμόσφαιρα. Στην Αθήνα είχε 40 βαθμούς, δεν υπήρχε aircondition και με 15.000 κόσμο στο γήπεδο, η θερμοκρασία ήταν ακόμα μεγαλύτερη. Αυτό είναι εκτός από τους κανόνες του μπάσκετ. Οι κανόνες του μπάσκετ λένε πως πρέπει να παίζει σε θερμοκρασία από 17 έως 23 βαθμούς. Οπότε συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων.

Εμείς παίξαμε έξυπνα, ιδίως στο τέταρτο δεκάλεπτο. Χρησιμοποιήσαμε εξαιρετικά τον Ναν που σκόραρε αρκετά και στην άμυνα ο Χουάντσο έκανε εξαιρετική δουλειά. Πήραμε τη νίκη και κάναμε το 2-2. Τώρα πρέπει να παίξουμε ένα ακόμη καλό παιχνίδι στο ΟΑΚΑ».

Για το τι περιμένει στο πέμπτο παιχνίδι;

«Είναι το πέμπτο παιχνίδι, πήραμε πίσω το αβαντάζ της έδρας. Πρέπει να παίξουμε καλό μπάσκετ. Ο Ολυμπιακός είναι καλή ομάδα, στο πρώτο μέρος δεχτήκαμε 51 πόντους. Μιλήσαμε στα αποδυτήρια για αυτό. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε καλύτερα, ελέγχαμε τον ρυθμό. Πρέπει να παίξουμε καλά στην άμυνα μας”.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό