28 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ερασιτεχνική: 53 χρόνια από την ημέρα που η ΑΕΚ έγινε Βασίλισσα!

Ειδήσεις Ελλάδα

03/01 – 21:47

Θλίψη, ό,τι πήγε μέσα έγραψε…

the_teacher – 29/03 – 01:16

—Ας μην αρχίσουμε πάλι τα παραμύθια για ατυχία και τέτοια. Η κατάσταση δεν ωραιοποιείται ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. Η ΑΕΚ έχει χαώδη διαφορά επιπέδου από τον Ολυμπιακό και διαστημική απόσταση από το σύγχρονο ποδόσφαιρο. Σε κάποιες θέσεις έχει παίχτες ή τραγικούς (Τσιντώτας) ή αδιάφορους (Λιβάγια) ή δειλούς (Μανταλος). Και σε αυτό το τελευταίο θα σταματήσω. Πείτε ο,τι θέλετε για την αξία του Μάνταλου (για μένα ειναι μέτρια) αλλά δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για το πόσο λιγόψυχος είναι. Γι’ αυτό και στα μεγάλα ματς δεν μπορεί να γίνει ποτέ καθοριστικός υπέρ της ΑΕΚ. Αδιανόητο για τον αρχηγό κι επιτελικό (!) παίχτη της ομάδας. Προσωπικά νομίζω ότι πρέπει η ΑΕΚ να προχωρήσει αφήνοντας πίσω οριστικά την ΑΕΚ που έφτασε μέχρι το πρωτάθλημα του 18. Ούτε ο Λιβάγια πρέπει να ανανεώσει ουτε ο Μπακακης πρέπει να παίζει, ούτε ο Λόπεζ ούτε ο Σιμοες ουτε κι ο Μανταλος. Η ΑΕΚ της μονιμότητας του Δημοσίου πρέπει να τελειώσει. Αν δε γίνει αυτό ούτε ο Χιμένεθ θα βγάλει άκρη. Βρείτε τρόπο να αντικατασταθουν όλοι μέχρι το καλοκαίρι. Αν δε γίνει αυτό, η ΑΕΚ δεν έχει μέλλον. Αν η ΠΑΕ δε βάλει πολλά λεφτά αλλά σε σοβαρά project η ΑΕΚ θα βολοδέρνει. Η μεγαλύτερη ευθύνη ανήκει στον Πρόεδρο, που αρνείται να δει πώς λειτουργεί ένα club. Αν κάποιοι τώρα ψάξουν δικαιολογίες στην ατυχία, λένε ή πιστεύουν παραμύθια.

03/01 – 21:47

Θλίψη, ό,τι πήγε μέσα έγραψε…

PetrosMantalos20 – 29/03 – 15:44

—Ξεχάστε την ανανέωση στους άλλους 2! Ανανεώστε τον Αλμπανη!!! Το παιδί με το που μπήκε έκανε ενέργεια που οι άλλοι δεν έκαναν σε 80 λεπτά!

03/01 – 21:47

Θλίψη, ό,τι πήγε μέσα έγραψε…

VagosK – 29/03 – 00:33

—Ο Γκαρσια φαινεται ξεκαθαρα οτι εχει ξενερωσει
Τον Τανκοβιτς αν τον πιασεις απο την μυτη θα σκασει απο τα νευρα που εχει ετσι οπως τον μεταχειριζονται

03/01 – 21:47

Θλίψη, ό,τι πήγε μέσα έγραψε…

teo72 – 29/03 – 01:03

—Όλη η αμυνα προκαλεί θλίψη.. Τσιντωτας δεν πιάνει ούτε φωσφορούχα χελώνα, πλαγ. μπακ αμπαλοι, στόπερ άθλια.. Αλλα κ μπροστά που κάτι υπάρχει αντί να παιζουν οι γρήγοροι τανκοβιτς, αλμπανης με Γκαρσία πάλι λιβαγια κ μανταλος… Αν ο μανολο θέλει να χωρεσει την κλίκα θα τον διωξει αυτή τη φορά ο κόσμος κ οχι ο μελ.. Την κανονικη ΑΕΚ πισω με ποιοτικούς παίκτες που να υποστηρίξουν σύγχρονο γρήγορο ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό