21.1 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Επτά ομάδες της F1 συνεργάζονται για να κατασκευάζουν αναπνευστήρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Σε απάντησή της έκκλησης της κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου για βοήθεια εν μέσω της κρίσης του νέου κορωνοϊού, επτά ομάδες της Formula 1, που έχουν την έδρα τους στην Αγγλία, συνεργάζονται για την κατασκευή ιατρικών συσκευών που θα βοηθήσουν στη θεραπεία των ασθενών με Co-19.
H συνδυασμένη προσπάθεια των επτά ομάδων, με τίτλο Project Pitlane, επικεντρώνεται σε τρία εργασιακά projects. Αυτά ποικίλλουν ως προς το πεδίο δράσης τους, και ασχολούνται με την αντίστροφη μηχανική σε υπάρχουσες ιατρικές συσκευές, στην υποστήριξη της κλιμάκωσης της παραγωγής αναπνευστήρων υφιστάμενων τεχνολογιών, ως μέρος της κοινοπραξίας VentilatorChallengeUK, και τέλος στην ταχεία σχεδίαση και κατασκευή πρωτοτύπου μιας νέας συσκευής, η οποία θα βγει άμεσα στην παραγωγή.

Σε κάθε περίπτωση, το Project Pitlane θα συγκεντρώσει πόρους και δυνατότητες από τις ομάδες με τον καλύτερο τρόπο, εστιάζοντας στις βασικές δεξιότητες που διέπουν την F1, δηλαδή την ταχεία σχεδίαση, την κατασκευή πρωτοτύπων, την δοκιμή και την εξειδικευμένη συναρμολόγηση.
Οι επτά ομάδες που συμμετέχουν είναι οι Red Bull Racing, Racing Point, Haas, McLaren, Mercedes-AMG F1, Renault F1, Williams Racing. H έδρα των Ferrari και AlphaTauri είναι στην Ιταλία, Maranello και Faenza αντίστοιχα, ενώ της Alfa Romeo Racing στο Hinwill της Ελβετίας.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό