23.3 C
Athens
Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου, 2024

ΕΠΟ: Ευχαρίστησε τους φιλάθλους που βρέθηκαν στο πλάι της Εθνικής ομάδας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Εθνική μας ομάδα, πήρε μία μεγάλη νίκη στην 1η αγωνιστική του Nations League, νικώντας με 3-0 την Φινλανδία. Η βαθμολογία της «γαλανόλευκης», την βρίσκει στο… ρετιρέ, καθώς λόγω της διαφοράς τερμάτων, η Αγγλία είναι στην 2η θέση, παρά την επικράτηση με 2-0 επί της Ιρλανδίας.

Την επόμενη αγωνιστική, η Ελλάδα «ταξιδεύει» στην Ιρλανδία για το 2/2 και για να μπουν οι… βάσεις για την πρόκριση στην Α’ Κατηγορία του Nations League (10/9, 21:45).

«Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων»

Τους Έλληνες φιλάθλους που έδωσαν το «παρών» στην αναμέτρηση της Εθνικής ομάδας με τη Φινλανδία ευχαρίστησε η ΕΠΟ. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση:«Η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ευχαριστεί θερμά τις φίλες και φίλους που προσήλθαν στο γήπεδο στο πρώτο ματς της Εθνικής Ομάδας για το UEFA Nations League 2024-25 στηρίζοντας με ενθουσιασμό τους διεθνείς και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Η παρουσία τους έδειξε έμπρακτα πως η νέα Εθνική έχει την αμέριστη στήριξη του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται στις επιλογές της Ομοσπονδίας ως προς την έδρα και τη νέα, πιο προσιτή, τιμολογιακή πολιτική στην πώληση εισιτηρίων.

Η Εθνική είναι υπόθεση του συνόλου του ελληνικού ποδοσφαίρου και μέσα από βραδιές όπως η χτεσινή οι δεσμοί που μας ενώνουν με τους φιλάθλους γίνονται ολοένα και πιο ισχυροί.

Η Εθνική είναι η φωνή και το πάθος των Ελλήνων φιλάθλων και ενσαρκώνει τα όνειρα όλων τους.

Σας ευχαριστούμε!».

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του 2ου ομίλου στην Β’ Κατηγορία Ελλάδα – Φινλανδία 3-0 (23′, 76′ Ιωαννίδης, 37′ Κουλιεράκης)Ιρλανδία – Αγγλία 0-2 (12′ Ράις, 26′ Γκρίλις) Η 2η αγωνιστική του ομίλου Ιρλανδία – Ελλάδα (10/9, 21:45)Αγγλία – Φινλανδία (10/9, 21:45)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό