23.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιτρέπει uploads ανάλυσης 1080p σε επιλεγμένες χώρες

Ειδήσεις Ελλάδα

Το TikTok προχώρησε στην ανακοίνωση μιας σειράς αλλαγών που έρχονται στις εφαρμογές του για κινητά, συμπεριλαμβανομένων βελτιώσεων στην ανάλυση και νέων εφέ .

Μία από τις κύριες νέες αλλαγές που θα κυκλοφορήσουν σε επιλεγμένες χώρες είναι η επιλογή μεταφόρτωσης σε 1080p. Κατά τη μεταφόρτωση του βίντεο, επιλέξτε Περισσότερες επιλογές και, στη συνέχεια, ενεργοποιήστε το κουμπί Μεταφόρτωση HD για να ενεργοποιήσετε τη μεταφόρτωση σε 1080p.

Το TikTok επιτρέπει ακόμα τη χρήση του εφέ Green Screen πάνω από τα GIF. Οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν το GIF τους μέσω του GIPHY και στη συνέχεια να τοποθετήσουν το εφέ Green Screen.

Η νέα δυνατότητα Visual Enhancement βελτιώνει την ποιότητα της εικόνας του βίντεο με ένα μόνο πάτημα. Μπορεί να εκτελέσει βασικές αλλαγές, όπως αντιστάθμιση έκθεσης, διόρθωση χρώματος και βελτίωση σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού σε νέα λήψη ή βίντεο που έχουν ανέβει από τη συλλογή.

Το Voice Effects χρησιμοποιεί σύνθεση ήχου και μπορεί να κάνει οποιοδήποτε ήχο σε ένα βίντεο να ακούγεται σαν ζώο ή μουσικό όργανο. Προκειμένου να χρησιμοποιήσετε αυτήν τη δυνατότητα, πατήστε το κουμπί Φωνητικά εφέ στο δεξιό πλαίσιο στη σελίδα Επεξεργασία.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί επί παντός επιστητού, ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό