17.6 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιτέλους νίκη για την Γκλάντμπαχ

Ειδήσεις Ελλάδα

Επιστροφή στις νίκες μετά από τρεις αγώνες για την Μπορούσια  Μεχνεγκλάντμπαχ, που επιβλήθηκε με 2-0 της Χέρτα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και ξέφυγε περισσότερο από τις τελευταίες θέσεις.

Βίοι αντίθετοι, η ομάδα της πρωτεύουσας γνώρισε την πέμπτη συνεχή ήττα και βρίσκεται σε δύσκολη βαθμολογική θέση, καθώς ως 17η ομάδα της κατάταξης (προτελευταία) βρίσκεται εντός της ζώνης του υποβιβασμού.

Στην έξοδό της στο «Ζινσχάιμ», η Μπάγερν Μονάχου έμεινε στο 1-1, με τη Χοφενχάιμ, λίγες ημέρες μετά την επιβλητική νίκη με 7-1 επί της Σάλτσμπουργκ και την πρόκριση στους προημιτελικούς του Champions League.

Ισόβαθμη με τη Χοφενχάιμ είναι από σήμερα η Φράιμπουργκ, μετά τη νίκη με 3-2 επί της Βόλφσμπουργκ, ενώ μοιράστηκαν από ένα βαθμό Ουνιόν και Στουτγάρδη στο Βερολίνο.

Στην ενδεκάδα της Στουτγάρδης ξεκίνησε ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, ο οποίος αντικαταστάθηκε στο 59΄ από τον Πασκάλ Στέντσελ.

Αποτελέσματα και σκόρερ:

Ουνιόν Βερολίνου-Στουτγάρδη 1-1 (41΄ πεν. Αβονίγι – 90΄ +1 Κάλαϊτζιτς) Φράιμπουργκ-Βόλφσμπουργκ 3-2 (7΄, 44΄ Γκρίφο, 87΄ Σλότερμπεκ – 52΄ Κρούζε, 84΄ Άρνολντ) Χοφενχάιμ-Μπάγερν Μονάχου 1-1 (32΄ Μπαουμγκάρτνερ – 45+3΄ Λεβαντόφσκι) Γκλάντμπαχ-Χέρτα Βερολίνου 2-0 (24΄ πεν. Πλεά, 59΄ Γκίντερ)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό