34.5 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Επιτέθηκε με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του – Νέο επεισόδιο ενδοοικογενειακής βίας στην Ομόνοια

Ειδήσεις Ελλάδα

Απίστευτο σκηνικό ενδοοικογενειακής βίας σημειώθηκε στην Ομόνοια, όταν 34χρονος άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην έγκυο σύντροφό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπροσώπου Τύπου της ΕΛΑΣ, Κωνσταντίνας Δημογλίδου, ο 34χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές Αρχές, ενώ το θύμα μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται.

«Συνεχίζει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο. Η διαδικασία ακολουθήθηκε κανονικά, ο άνθρωπος αυτός κρατείται και αναμένεται να οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα».

Ερωτηθείσα για το πως ενημερώθηκε η Αστυνομία, που οδηγήθηκε και στην σύλληψη του 34χρονου, η κυρία Δημογλίδου σημείωσε ότι η καταγγελία έγινε από το ίδιο το θύμα.

Μάλιστα σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι στην σύντροφό του, στην προσπάθεια του να της πάρει το κινητό.

«Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. έκανε τη σύλληψη στο συγκεκριμένο περιστατικό και πρόκειται για ακόμη ένα συμβάν ενδοοικογενειακής βίας τα οποία αντιμετωπίζουμε καθημερινά» διευκρίνισε η κα Δημογλίδου για τα όσα έγιναν στην Ομόνοια.

Συνεχίζοντας, η εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛΑΣ τόνισε πως τις επόμενες ώρες αναμένεται να υπάρξει σχετική ενημέρωση από το νοσοκομείο, ενώ επιβεβαίωσε πως η γυναίκα βρισκόταν σε κατάσταση εγκυμοσύνης.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό