24.9 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή στις νίκες για Λίβερπουλ και Τότεναμ, «κάζο» για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με Πάλας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η δράση στην Premier League συνεχίζεται με πολλά γκολ και θέαμα. Η Λίβερπουλ επέστρεψε στις νίκες επί αγγλικού εδάφους (3-0), ενώ η Τσέλσι συνέχισε τις καλές εμφανίσεις «διπλό» επί της Γουέστ Χαμ (3-0). Η Τότεναμ, πήρε το ντέρμπι του Λονδίνου κόντρα στην Μπρέντφορντ (3-1), ενώ στο «μηδέν» έμεινε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την Κρίσταλ Πάλας.

Λίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-0

Οι «κόκκινοι», συνέχισαν από εκεί που… σταμάτησαν από το Μιλάνο στο Champions League και πήραν μία εύκολη νίκη με 3-0 επί της Μπόρνμουθ. Οι Λουίς Ντίαζ δις και Ντάργουιν Νούνιεζ, έκριναν την αναμέτρηση του Άνφιλντ. Αξίζει να αναφερθεί πως η Λίβερπουλ ήταν μπροστά με τρία γκολ από το πρώτο μέρος!

Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 0-3

Το σύνολο του Ένζο Μαρέσκα, συνεχίζει δυναμικά στην Premier League και επικράτησε στο ντέρμπι του Λονδίνου με 3-0. Ο Νίκολας Τζάκσον με δύο γκολ από το πρώτο ημίχρονο και ο Κόουλ Πάλμερ, έδωσαν στην Τσέλσι νίκη-χαρακτήρα. Βασικός για τους γηπεδούχους ήταν ο Ντίνος Μαυροπάνος.

Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-0

Οι παίκτες του Έρικ Τεν Χαγκ, δεν μπόρεσαν να πάρουν την νίκη απέναντι στην Κρίσταλ Πάλας και έμεινε στο «λευκό» 0-0. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είχε τις ευκαιρίες, αλλά δεν τις έκανε πράξη στο «Σέλχαρστ Παρκ».

Τότεναμ – Μπρέντφορντ 3-1

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να «σόκαραν» την ομάδα του Ποστέκογλου, σκοράροντας στο 1′ με τον Εμπεμό, αλλά η Τότεναμ κατάφερε να ανακάμψει και να κάνει την ολική ανατροπή, νικώντας με 3-1, χάρις σε γκολ των Ντόμινικ Σολάνκι (8′) και Μπρέναν Τζόνσον (28′) και Τζέιμς Μάντισον (85′) . Έτσι, τα «σπιρούνια» βρίσκονται πια στην 10η θέση με εφτά βαθμούς.

Άστον Βίλα – Γουλβς 3-1

Οι φιλοξενούμενοι, «άνοιξαν» το σκορ στο 25ο λεπτό με τον Ματέους Κούνια να κάνει το 1-0, αλλά η Άστον Βίλα «απάντησε» στο δεύτερο μέρος με τους Όλι Γουότκινς (73′), Έζρι Κόνσα (88′) και Ζοάν Ντουράν (90+2′), «έγραψα» την ολική ανατροπή και το 3-1 υπέρ των γηπεδούχων.

Φούλαμ – Νιούκαστλ 3-1

Οι Λονδρέζοι, έχουν μπει αρκετά δυνατά στο φετινό πρωτάθλημα και πέτυχαν μία νίκη-έκπληξη κόντρα στην Νιούκαστλ με 2-1. Ο Ραούλ Χιμένεθ νωρίς στο ματς, έδωσε το προβάδισμα για την Φούλαμ (5′), ενώ ο Έμιλ Σμιθ-Ρόου έκανε το 2-0 υπέρ των γηπεδούχων (22′).

Το μοναδικό που μπόρεσαν να κάνουν οι παίκτες του Έντι Χάου, ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τον Μπαρνς στην έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46′), καθώς λίγο πριν το τέλος του ματς, ο Ράις Νέλσον «έγραψε» το τελικό 3-1 (90+2′).

Λέστερ – Έβερτον 1-1

Τα «ζαχαρωτά», πήραν την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα, μετά από τέσσερα ματς. Ο Ίλιαν Εντιαγέ με ένα γκολ-ποίημα, έκανε το 1-0 υπέρ της Έβερτον στο 12ο λεπτό. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν με τον Στίβεν Μαβιντιντί σε 1-1, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ (73′).

Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς Τάουν 1-1

Το ντέρμπι των… νεοφώτιστων, ήρθε ισόπαλο, καθώς παρόλο το γκολ του Ντίμπλινγκ στο 5′ για τους γηπεδούχους, δεν ήταν αρκετό, διότι στις καθυστερήσεις (90+5′) η Ίπσουιτς Τάουν με τον Μόρσι πήρε «χρυσό» πόντο (1-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στην Premier LeagueΛίβερπουλ – Μπόρνμουθ 3-0 (26′, 28′ Ντίαζ, 36′ Νούνιεζ)Κρίσταλ Πάλας – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  0-0Γουέστ Χαμ – Τσέλσι 0-3 (4′, 18′ Τζάκσον, 47′ Πάλμερ)Τότεναμ – Μπρέντφορντ 3-1 (8′ Σολάνκι, 28′ Τζόνσον, 85′ Μάντισον / 1′ Εμπεμό)Άστον Βίλα – Γουλβς 1-1 (72′ Γουότκινς / 25′ Κούνια)Φούλαμ – Νιούκαστλ 2-1 (5′ Χιμένεζ, 22′ Σμιθ-Ρόου / 46′ Μπαρνς)Λέστερ – Έβερτον 1-1 (73′ Μαβιντίντι / 12′ Εντιαγέ)Σαουθάμπτον – Ίπσουιτς Τάουν 1-0 (5′ Ντίμπλινγκ)

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό