29.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση για τον Ίνγκασον με τη δεύτερη ομάδα

Ειδήσεις Ελλάδα

ΠΑΟΚ

ΣΑΒΒΑΣ ΤΖΙΟΜΠΑΝΟΓΛΟΥ
29.10.2021 | 16:33

Ο Ίνγκι Ίνγκασον με τη φανέλα του ΠΑΟΚ σε ματς Κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ | 29 Απριλίου 2021
INTIME

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα ξεκινήσει να παίρνει χρόνο συμμετοχής για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του με την ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Ο Ίνγκι Ίνγκασον θα επιστρέψει στους αγωνιστικούς χώρους για πρώτη φορά μετά την επέμβαση που έκανε στο γόνατο, παίρνοντας χρόνο συμμετοχής με τον ΠΑΟΚ Β.

Η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα ξεκινήσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Super League 2 αντιμετωπίζοντας την ΑΕΛ στη Λάρισα (31/10, 15:00) και θα έχει στη διάθεση του τον Ισλανδό αμυντικό που εδώ και μερικές εβδομάδες βγάζει χωρίς προβλήματα όλη την προπόνηση και χρειάζεται πλέον παιχνίδια για να πάρει ρυθμό.

Η μεταπήδηση του Ίνγκασον στον ΠΑΟΚ Β΄ έγινε μετά από συνεννόηση της πρώτης με την δεύτερη ομάδα και με τη σύμφωνη γνώμη του ίδιου του ποδοσφαιριστή που θέλει να δοκιμάσει σε συνθήκες αγώνα.

Μάλιστα οι εκτιμήσεις λένε ότι την Κυριακή απέναντι στην ΑΕΛ ο Ίνγκασον θα αγωνιστεί για ένα ημίχρονο περίπου στην πρώτη του συμμετοχή μετά την χειρουργική επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε πριν από πέντε μήνες περίπου.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό