23.6 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστροφή Σακίρι στην ενδεκάδα της Ελβετίας, με μοναδικό προωθημένο τον Άνταμς η Σκωτία

Ειδήσεις Ελλάδα

Συνέχεια στην αγωνιστική δράση της δεύτερης αγωνιστικής του EURO. Το φινάλε της πρώτης μέρας για τη δεύτερη αγωνιστική, είναι με το παιχνίδι ανάμεσα σε Ελβετία και Σκωτία. Ένα ματς το οποίο αφορά τον πρώτο όμιλο της διοργάνωσης, εκεί όπου οι Γερμανοί ήδη έχουν πάρει την πρόκριση για τη νοκ άουτ φάση.

Η Γερμανία μετά την πεντάρα επί της Σκωτίας, υποδέχθηκε την Ουγγαρία και δίχως να ζοριστεί πήρε το τρίποντο, φτάνοντας έτσι τους έξι βαθμούς. Σειρά της Ελβετίας, να δείξει αν μπορεί από τη δεύτερη αγωνιστική να πάρει το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Euro.

Μέσα ο Σακίρι – Εκτός αποστολής ο Τσούμπερ

Στην πρεμιέρα η Ελβετία κέρδισε άνετα με 3-1 την Ουγγαρία και πηγαίνει δίχως το «μαχαίρι στα δόντια» στο ματς με τη Σκωτία. Οι Ελβετοί έχουν αλλαγές στην ενδεκάδα τους, με τον Σερντάν Σακίρι να επιστρέφει σε αυτή. Ο πολύπειρος μέσος είχε περάσει ως αλλαγή στο προηγούμενο ματς και τώρα είναι έτοιμος να βοηθήσει τη χώρα του από την αρχή. Ο Τσούμπερ από την άλλη παραμένει ανέτοιμος και έμεινε εκτός αποστολής.

Ελβετία (Μουράτ Γιακίν): Ζόμερ – Σαρ, Ακάντζι, Ροντρίγκεζ – Βίντμερ, Τζάκα, Φρόιλερ, Σακίρι – Έμπισερ, Βάργκας, Εντόνι.

Οι Σκωτσέζοι από την άλλη, θέλουν να αφήσουν πίσω τους την αρνητική πρεμιέρα κόντρα στη Γερμανία, με τον Κλαρκ, να παρατάσσει την ομάδα του με πεντάδα στην άμυνα.

Σκωτία (Στιβ Κλαρκ): Γκαν – Ράλστον, Χέντρι, Χάνλεϊ, Τίρνεϊ, Ρόμπερτσον – ΜακΤόμινεϊ, Γκίλμουρ, ΜακΓκρέγκορ, ΜαγΓκίν – Άνταμς.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό