29 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Επιστροφή Παναγιώτη Τζίμα στον Αστέρα Τρίπολης – 50% ποσοστό μεταπώλησης ο ΠΑΟΚ

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αστέρας Τρίπολης ανακοίνωσε τον… επαναπατρισμό του Παναγιώτη Τζίμα. Αυτή είναι η πέμπτη μεταγραφή για τους Αρκάδες, οι οποίοι τα βρήκαν σε όλα με τον ΠΑΟΚ. Έτσι, ο «Δικέφαλος του Βορρά» άφησε ελεύθερο τον μεσοεπιθετικό, αλλά κράτησε το 50% του ποσοστού μεταπώλησης του παίκτη. Το συμβόλαιο που υπέγραψε ο Έλληνας ποδοσφαιριστής με την ομάδα από την Τρίπολη είναι τριετής διάρκειας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Αστέρα Τρίπολης:

«Η ΠΑΕ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή, Παναγιώτη Τζίμα. Ο Παναγιώτης είναι γεννημένος στις 12 Μαρτίου 2001, είναι ποδοσφαιριστής “προϊόν” των Ακαδημιών του συλλόγου μας και αγωνίζεται ως επιθετικός. Υπέγραψε συμβόλαιο με τον ΑΣΤΕΡΑ έως το καλοκαίρι του 2027.

Καλωσορίζουμε τον Παναγιώτη Τζίμα και πάλι στην οικογένεια του ΑΣΤΕΡΑ και τού ευχόμαστε καλή επιτυχία.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ 16-1ΠΑΣ Γιάννινα 51-3ΠΑΟΚ Β’ 30-8

ΔΗΛΩΣΗ«Είμαι πολύ χαρούμενος που επέστρεψα στο σπίτι μου! Ευχαριστώ την διοίκηση που με εμπιστεύθηκε ξανά και μου έδωσε την ευκαιρία να βρίσκομαι και πάλι στην ομάδα στην οποία μεγάλωσα. Από την πλευρά μου υπόσχομαι ότι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε όλους τους στόχους μας».

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει τη μεταγραφή του Παναγιώτη Τζίμα στον Αστέρα Τρίπολης. Ο Δικέφαλος διατηρεί 50% ποσοστό μεταπώλησης για τον ποδοσφαιριστή. Καλή επιτυχία Παναγιώτη!».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό