Home Ειδήσεις Ελλάδα Επιστροφή Αλέ με νίκη της Ντόρτμουντ

Επιστροφή Αλέ με νίκη της Ντόρτμουντ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έξι μήνες αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο στους όρχεις, ο Σεμπαστιάν Αλέ πάτησε ξανά χορτάρι και έκανε το πολυαναμενόμενο ντεμπούτο του με τη φανέλα της Ντόρτμουντ, η οποία τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι, ως αντικαταστάτη του Έρλινγκ Χάαλαντ.

Ο 28χρονος επιθετικός γνώρισε την αποθέωση όταν πήρε τη θέση του Μουκόκο, στο 62ο λεπτό της αναμέτρησης με την Άουγκσμπουργκ, που έληξε με αγχωτική νίκη της Μπορούσια με 4-3 (30΄ Μπέλιγχαμ, 42΄ Σλότερμπεκ, 75΄ Μπάινο-Γκίτενς, 80΄ Ρέινα – 40΄ Μάιερ, 45΄+ Ντεμίροβιτς, 77΄ Τσόλινα).

Οι φιλοξενούμενοι απάντησαν τρεις φορές στο προβάδισμα των γηπεδούχων, αλλά τελικά το γκολ του Ρέινα στο 80΄ χάρισε τους τρεις βαθμούς στους Βεστφαλούς, που διατηρούν την επαφή τους με την πρώτη τετράδα της Bundesliga.

Νίκη-οξυγόνο με 3-2 (21΄ Μπάκερ, 43΄ Αντλί, 67΄ Αμίρι – 83΄, 90΄+3 Στιντλ πήρε η Μπάγερ Λεβερκούζεν στο «Μπορούσια Παρκ» απέναντι στην Μπορούσια Μενχεγκλάντμπαχ, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 16η αγωνιστική στην Μπουντεσλίγκα.

Οι «ασπιρίνες» διάγουν μέτρια αγωνιστική περίοδο και χρειάζονταν τους βαθμούς για να απομακρυνθούν από τις επικίνδυνες θέσεις, κάτι που εν τέλει κατόρθωσαν φτάνοντας στο +5 από τη 16η Στουτγάρδη.

Η Λεβερκούζεν αιφνιδίασε τα «Πουλάρια» και προηγήθηκε 3-0, με τους παίκτες της Γκλάντμπαχ να «αφυπνίζονται» μετά το βαρύ σκορ και να βγάζουν αντίδραση, μόνο που ο χρόνος δεν ήταν αρκετός για να σώσουν τουλάχιστον τον ένα βαθμό.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Exit mobile version