15.9 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Επιστροφές… καταστροφές – Η Μάντλιν Ράιτ αφήνει το OnlyFans και γυρνάει στο ποδόσφαιρο

Ειδήσεις Ελλάδα

Μετά από τέσσερα χρόνια απουσίας στα γήπεδα, η Μάντλιν Ράιτ επιστρέφει στο ποδόσφαιρο! Η άλλοτε παίκτρια του Τσάρλτον είχε απομακρυνθεί από την ομάδα, αντιμετωπίζοντας τιμωρία τετραετούς απαγόρευσης συμμετοχής, καταφεύγοντας στην πλατφόρμα του OnlyFans.

Η ποδοσφαιρίστρια είχε ανεβάσει το 2020 ένα story στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στο οποίο οδηγούσε με υψηλή ταχύτητα και επικίνδυνα, παριστάνοντας πως ο σκύλος της είναι εκείνος που… έλεγχε το αυτοκίνητο, όντας στο τιμόνι. Μάλιστα, λέγεται η αθλήτρια δεν βρισκόταν σε νηφάλια κατάσταση.

Ούσα τέσσερα έτη μακριά από το ποδόσφαιρο, αναγκάστηκε να βρει άλλο τρόπο να εισπράττει έσοδα. Έτσι, αποφάσισε να βιοποριστεί μέσω της πλατφόρμα του OnlyFans, στην οποία είχε θέσει μηνιαία συνδρομή έναντι 36 ευρώ τον μήνα. Το υλικό που ανέβαζε ήταν… πικάντικο και το προφίλ της θεωρούταν ιδιαίτερα αγαπητό από τους χρήστες της εφαρμογής.

Πλέον, μπορεί να γυρίσει στον κόσμο του ποδοσφαίρου και να συνεχίσει να κάνει αυτό που αγαπά περισσότερο. Η Μάντλιν Ράιτ άδραξε την ευκαιρία αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η χρονική ποινή που είχε λάβει και υπέγραψε με άλλη ομάδα. Αυτή τη στιγμή αποτελεί μέλος της ομάδας της Τσέσαμ και στην ενημέρωση που πραγματοποίησε προς τους ακόλουθούς της στα social media, εμφανίστηκε πολύ χαρούμενη. «Νιώθω ευγνώμων για την ευκαιρία και ενθουσιασμένη για τη νέα μου ομάδα».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό