28.2 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Επιστρέφει το αστέρι της Αγγλίας κόντρα στην Ελλάδα στο Γουέμπλεϊ – Οι επιλογές του Λι Κάρσλεϊ

Ειδήσεις Ελλάδα

Έγινε γνωστή η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα δύο προσεχή παιχνίδια με Ελλάδα και Φινλανδία για το Nations League. Επιστρέφει ο Τζουντ Μπέλινγκχαμ, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε. Στην αποστολή και ο επιθετικός της Τότεναμ, Σολάνκε.

Ανακοινώθηκε η αποστολή της εθνικής Αγγλίας για τα δυο προσεχή παιχνίδια του Nations League απέναντι σε Ελλάδα και Φινλανδία. Ο επιθετικός της Τότεναμ, Ντόμινικ Σολάνκε κλήθηκε ξανά ύστερα από 7 χρόνια ενώ επιστρέφουν και οι Μπέλινγκχαμ, Γουόκερ οι οποίοι είχαν απουσιάσει από την αποστολή του Σεπτέμβρη και επανήλθαν στα πλάνα του Λι Κάρσλεϊ. Οι δυο τελευταίοι ήταν εκτός λόγω τραυματισμού.

Εκτός έμειναν οι Ράσφορντ, Μαγκουάιρ οι οποίοι δεν βρίσκονται και στην καλύτερη δυνατή αγωνιστική κατάσταση, σε μια Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ που δεν έχει ξεκινήσει καθόλου καλά τη σεζόν. Θυμίζουμε πως η εθνική Ελλάδας θα αναμετρηθεί με την Αγγλία στις 10/10 στο «Γουέμπλεϊ», ενώ, τρεις μέρες αργότερα οι Άγγλοι θα παίξουν με την Φινλανδία στο Ελσίνκι.

Η «γαλανόλευκη» στις δυο πρώτες αγωνιστικές του Nations League έκανε το δύο στα δύο, κερδίζοντας στην πρεμιέρα 3-0 τη Φινλανδία στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» και 2-0 εκτός έδρας την Ιρλανδία. Στις 10/10 θα αναμετρηθεί με την Αγγλία και τρεις μέρες αργότερα (13/10) θα φιλοξενήσει την Ιρλανδία.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό