32.3 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Επιστρέφει στην ενδεκάδα της Τουρκίας ο Γκιουλέρ – «Φουλ» επίθεση για Τσεχία

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Τουρκία αντιμετωπίζει την Τσεχία για την 3η αγωνιστική του Euro 2024 σε ένα ματς «do or die» για τους παίκτες του Ίβαν Χάσεκ, καθώς θέλουν μόνο τη νίκη για να συνεχίσουν στην διοργάνωση (22:00, ΕΡΤ3). Ο Βιτσέντζο Μοντέλα, επέλεξε τον Σαμέτ Ακαϊντίν, παρά το τραγικό του λάθος απέναντι στην Πορτογαλία. Οι τυπικά γηπεδούχοι πάνε με όλα τα… όπλα στην φαρέτρα τους. 

Η Τσεχία, σε σύστημα 3-4-1-2, θέλει να «χτυπήσει» τους Βαλκάνιους στην αντεπίθεση. Ο Στάνεκ θα είναι κάτω από την εστία, ενώ η «τριάδα» στην άμυνα θα είναι ο Χόλες, ο Χράνατς και ο Κριέτσι. Στα άκρα του κέντρου, οι Τζούρασεκ και Τσουφάλ θα πλαισιώσουν τον Πρόβοντ και τον έμπειρο Σούτσεκ στη μεσαία γραμμή. Ο Μπαράκ θα είναι σε ρόλο επιθετικού χαφ, ενώ οι Χλόζεκ και Τσούτιλ θα είναι η «δυάδα» στην επίθεση. 

Με διαφοροποιήσεις θα κατεβάσει ο Μοντέλα την Τουρκία σε σχέση με το ματς κόντρα στην Πορτογαλία. Ο Γκιουνόκ θα κάτσει κάτω από την εστία αντί του Μπαγιντίρ. Σε σύστημα 4-2-3-1, ο Μουλντούρ με τον Ακαϊντίν, τον Ντεμιράλ και τον Καντιόγλου θα είναι η τετράδα στην άμυνα. Στα χαφ, θα παραταχθούν οι Γιούσεκ και Εσκάν μαζί με τον προωθημένο σε ρόλο επιθετικού μέσου, τον Τσαλχάνογλου. Στα «φτερά», επιστρέφει στην ενδεκάδα ο Γκιουλέρ, καθώς λύθηκε το πρόβλημα με τον Ιταλό τεχνικό της ομάδας, όπως και ο Γιλντίζ που δεν ήταν στο αρχικό σχήμα με την Πορτογαλία. Φανέλα βασικού θα πάρει και ο Γιλμάζ. 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:Τσεχία (Ίβαν Χάσεκ): Στάνεκ, Χόλες, Χράνατς, Κριέτσι, Τζούρασεκ, Τσουφάλ, Πρόβοντ, Σούτσεκ, Μπάρακ, Χλόζεκ, Τσούτιλ. Τουρκία (Βιτσέντζο Μοντέλα): Γκιουνόκ, Καντιόγλου, Ακαϊντίν, Ντεμιράλ, Μουλντούρ, Γιούσεκ, Εσκάν, Τσαλχάνογλου, Γκιουλέρ, Γιλντίζ, Γιλμάζ. 

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό