22.3 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Επιστρέφει ο Johnny Depp στα Φανταστικά Ζώα; Η πρόταση στην Amber Heard για ταινία πορνό

Ειδήσεις Ελλάδα

Τα ονόματα του Depp και της Heard θα ακούγονται για πολύ ακόμα.

Ήταν μία περίοδος που το να παίζει το όνομα του Johnny Depp παντού για πράγματα όχι σχετικά με την Amber Heard δεν αποτελούσε ενδεχόμενο. Με τις κατηγορίες για κακοποίηση να βρίσκονται πάνω του και τη δίκη στο Fairfax να εκκρεμεί, οι παραγωγές απέφευγαν να συμπεριλαμβάνουν τον Χολιγουντιανό σταρ στα σχέδιά τους, ενώ, παράλληλα, αυτές με τις οποίες είχε ήδη συνδεθεί, τον αφαιρούσαν από το cast.

Μετά την πολύκροτη δίκη του στο Fairfax που τελείωσε την 1η Ιουνίου, ο Depp βλέπει την κινηματογραφική του καριέρα να επιστρέφει, αφού πέρα από τα γυρίσματα της ταινία Jeanne du Barry, πρόκειται να αναλάβει χρέη σκηνοθέτη για πρώτη φορά μετά από 25 χρόνια.

Jeanne du Barry: Η πρώτη φωτογραφία του Johnny Depp στον ρόλο του βασιλιά Λουδοβίκου VX

Σκηνοθέτης μετά από 25 χρόνια

Ο Johnny Depp επιστρέφει στην καρέκλα του σκηνοθέτη μετά από 25 χρόνια (Brave) για την ταινία Modigliani.

«Αν και βρίσκεται σε γυρίσματα άλλων πραγμάτων και δουλεύει πάνω στη μουσική του, η σκηνοθεσία ήταν κάτι στο οποίο ήθελε καιρό να επιστρέψει. Ξέρει ότι η Amber προσπαθεί ακόμη να ασκήσει έφεση στην ετυμηγορία, αλλά προσπαθεί να μην ανησυχεί γι’ αυτό τόσο πολύ», είπε πηγή στο HollywoodLife.

Θα επιστρέψει στα Φανταστικά Ζώα;

Την ίδια στιγμή, οι φανς αναρωτιούνται αν θα επιστρέψει στις παραγωγές που αναγκάστηκε να αφήσει καθώς δεν είχε ακόμη τότε γίνει η δίκη στο Fairfax. Αναφορικά με τους Πειρατές της Καραϊβικής, τα πράγματα δείχνουν να είναι λίγο πιο δύσκολα προς το παρόν, ωστόσο, για τα Φανταστικά Ζώα, η δήλωση του Mads Mikkelsen αναζωπύρωσε τις ελπίδες.

Ο Mikkelsen είναι ο ηθοποιός που αντικατέστησε τον Depp στον ρόλο του Gellert Grindelwald στην τρίτη ταινία του franchise, όμως, δε χάνει ευκαιρία να πει πόσο μεγάλος φαν του ηθοποιού είναι.

«Η κατάσταση έχει αλλάξει. Νίκησε στη δίκη, οπότε θα δούμε αν θα επιστρέψει. Ίσως το κάνει. Είμαι μεγάλος φαν του Johnny. Πιστεύω ότι είναι ένας καταπληκτικός ηθοποιός. Έκανε φανταστική δουλειά», είπε ο Mikkelsen στο Sarajevo Film Festival.

Η δίκη Depp VS Heard στο Law & Order;

Οι πρόσφατες πληροφορίες θέλουν τη δίκη του Depp εναντίον της πρώην συζύγου του, Amber Heard, να αποτελεί τη βάση επεισοδίου στη νέα 24η- σεζόν της σειράς Law & Order: SVU. Άλλωστε, η σειρά βασίζεται σε πραγματικές υποθέσεις και, όταν έχεις μία τέτοιου βεληνεκούς, προφανώς την εκμεταλλεύεσαι.

Η πρόταση στη Heard για ταινία πορνό

Στην αντίπαλη πλευρά, το Marca αναφέρει πως έχει γίνει πρόταση στην Heard για συμμετοχή σε ταινία πορνό -High Voltage- έναντι αρκετών εκατομμυρίων δολαρίων, ωστόσο, πηγές στο κοντινό της περιβάλλον αναφέρουν ότι θα την απορρίψει.

«Έχουμε συμβόλαιο με ένα γκρουπ εταιριών παραγωγής ταινιών ενηλίκων που ενδιαφέρονται να προσφέρουν στην κ. Heard συμβόλαιο για να συμμετάσχει σε μία παραγωγή ενήλικης διασκέδασης», δήλωσε η πρόεδρος του πρακτορείου, Veronica Madarian.

Και η ιστορία συνεχίζεται.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό