29.9 C
Athens
Κυριακή, 30 Ιουνίου, 2024

Επιστρέφει ο Μίροτιτς στη δράση και παίζει κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR

Ειδήσεις Ελλάδα

Ένας… κακός χαμός είχε γίνει το καλοκαίρι και τον Νίκολα Μίροτιτς. Ο Μαυροβούνιος φόργουορντ ήταν δεδομένο ότι δεν θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ευρώπη και δεν ήταν λίγες οι ομάδες που είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε αυτόν. Πολλά δημοσιεύματα τον συνδέανε με τον Ολυμπιακό, τον Παναθηναϊκό AKTOR, την Παρτίζαν και τον Ερυθρό Αστέρα, όμως στο τέλος ο ίδιος προτίμησε να πάει στην Αρμάνι Μιλάνο.

Η πορεία του στην ιταλική ομάδα δεν είναι ιδανική, μιας και από τις 30 Νοεμβρίου δεν έχει αγωνιστεί, καθώς είχε ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα του δεξιού του ποδιού. Ο Μίροτιτς φαίνεται ότι ξεπέρασε το πρόβλημά του και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και να κάνει τη διαφορά για την Αρμάνι.

Η αρχή θα γίνει κόντρα στη Σάσαρι (28/01) για το ιταλικό πρωτάθλημα, όπου ο Μεσίνα θα δοκιμάσει τον Μαυροβούνιο προκειμένου να δει την ετοιμότητά του. Από κει και πέρα όμως, όλα δείχνουν ότι θα είναι έτοιμος για τον προσεχή αγώνα της Euroleague με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ακολουθεί διαβολοβδομάδα και οι «πράσινοι» δίνουν το πρώτο τους παιχνίδι την Τετάρτη (31/01) στο ΟΑΚΑ με αντίπαλο την ιταλική ομάδα, εκεί όπου ο Μίροτιτς εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα δώσει το παρών (παιχνίδι για την 24η αγωνιστική της Euroleague).

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό