22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστρέφει ο Λιονέλ Μέσι μετά από τον τραυματισμό του – Πόσο καιρό «έλειψε» από τα γήπεδα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Λιονέλ Μέσι, μετά από αρκετούς μήνες απουσίας από το συλλογικό επίπεδο, επιστρέφει με την φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι, καθώς ξεπέρασε τους τραυματισμούς που είχε. Ο προπονητής της ομάδας του Ντέιβιντ Μπέκαμ, Τάτα Μαρτίνο, αλλά και ο ίδιος ο σύλλογος μέσα από το Instagram. 

Ο πολύπειρος Αργεντίνος, είχε περάσει αρκετά προβλήματα τραυματισμού μετά το Copa America που κατέκτησε με την «αλμπισελέστε» και όπως φαίνεται, τα ξεπέρασε. Αξίζει να αναφερθεί πως ο Μέσι έχει να παίξει με την Ίντερ Μαϊαμί πάνω από τρεις μήνες.

Ο αγώνας, στον οποίο ο Μέσι θα κάνει… come back, είναι αυτός απέναντι στην Φιλαδέλφια το Σάββατο (14/9). Ο Αργεντίνος σταρ, μπορεί να είναι πια στα 37 του, αλλά δείχνει τα «μαγικά» του και στις ΗΠΑ, καθώς σε 29 ματς, έχει σκοράρει 25 γκολ, ενώ έχει δώσει και 16 ασίστ.

Παράλληλα, στην Ίντερ Μαϊάμι, την φετινή δύσκολη σεζόν για την ομάδα του, δεν θα είναι… μόνος, διότι μετακόμισε στην πασίγνωστη πόλη και ο Λουίς Σουάρες, ο οποίος θα αγωνιστεί στο κλαμπ του Μπέκαμ, μετά από το πέρασμά του από την Ουρουγουάη και την Νασιονάλ. Επίσης, οι Σέρτζιο Μπούσκετς και Ζόρντι Άλμπα, είναι και αυτοί παίκτες της Ίντερ Μαϊάμι, κάτι που δείχνει πως έχει χτιστεί μία μικρή… Μπαρτσελόνα στις ΗΠΑ.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό