22.1 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιστρέφει η «δράση» στην Super League – Πού θα δείτε τις αναμετρήσεις Αστέρα AKTOR και Λαμίας

Ειδήσεις Ελλάδα

Η Super League επιστρέφει μετά την διακοπή για τις εθνικές ομάδες με δύο «καυτά» παιχνίδια σε Λαμία και Τρίπολη. Αρχικά, οι Φθιώτεις αντιμετωπίζουν την «νεοφώτιστη» Athens Kallithea (18:00, Cosmote Sport1),  ενώ ο Αστέρας AKTOR τον Ατρόμητο του Πάμπλο Γκαρσία (20:00, NovaSports Prime).

Νέο ξεκίνημα για τον Αστέρα AKTOR με Μακελελέ

Οι Αρκάδες, μετά την απόλυση του Μίλαν Ράσταβατς, προσέλαβαν στον πάγκο έναν «θρύλο» του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και τον Κλοντ Μακελελέ. Ο Γάλλος τεχνικός, δεν θα βρίσκεται στον πάγκο του Αστέρας AKTOR για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ωστόσο ο έμπειρος Στάικος Βεργέτης, έχει αναλάβει τα ηνία ως υπηρεσιακός μόνο για το συγκεκριμένο παιχνίδι. 

Από την άλλη, ο Ατρόμητος θέλει να επανέλθει στα καλά αποτελέσματα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ στο… τέλος την προηγούμενη αγωνιστική. Ο Πάμπλο Γκαρσία, θα έχει τους πάντες διαθέσιμους.

Για το πρώτο «τρίποντο» η Athens Kallithea

Το σύνολο του Ντονάτι, θα αντιμετωπίσει την Λαμία σε ένα παιχνίδι δίχως… αύριο για την παραμονή. Η Athens Kallithea, έχει δείξει καλά στοιχεία στους πρώτους της αγώνες και φάνηκε και στην αναμέτρηση στην «Λεωφόρο» απέναντι στον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα των Νοτίων Προαστίων απέσπασε το 2-2 από το «τριφύλλι».

Η ομάδα του Μαρίνου Σατσιά, έχει ξεκινήσει και εκείνη θετικά την σεζόν, έχοντας με 4 βαθμούς, έχοντας πάρει το «Χ» από την ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια την 2η αγωνιστική. Στο προηγούμενο παιχνίδι της, η Λαμία ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 3-0.

Αναλυτικά τα ματς της 4ης αγωνιστικής

14/9, 18:00 Λαμία – Athens Kallithea14/9, 20:00 Asteras AKTOR – Ατρόμητος15/9 16:30 Πανσερραϊκός – Λεβαδειακός15/9 18:30 Ολυμπιακός – Παναιτωλικός15/9 20:30 ΟΦΗ – Άρης15/9 20:30 ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός16/9 20:00 ΑΕΚ – Βόλος

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό