20.6 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστολή συμπαράστασης του Τομ Χανκς σε 8χρονο που ονομάζεται… Κορόνα

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Αμερικανός ηθοποιός Τομ Χανκς απέστειλε μια επιστολή και μια γραφομηχανή μάρκας Corona σ’έναν οκτάχρονο Αυστραλό, ο οποίος του ειχε γράψει για τον εκφοβισμό που υφίσταται λόγω του ονόματός του, που είναι ίδιο με εκείνο του ιού, του οποίου η έξαρση έχει επηρεάσει τη ζωή δισ. ανθρώπων παγκοσμίως.

Ο Κορόνα Ντε Βρις, Corona De Vries, οκτώ ετών από το Γκολντ Κόουστ της Πολιτείας του Κουίνσλαντ, είχε γράψει στον Χολιγουντιανό αστέρα, ο οποίος μαζί με τη σύζυγό του Ρίτα είχαν περάσει περισσότερες από δύο εβδομάδες σε καραντίνα στο παραλιακό αυτό θέρετρο της Αυστραλίας, καθώς είχαν διαγνωσθεί θετικοί στις εξετάσεις για COVID-19.

Σύμφωνα με το Channel 7 News και όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων το 8χρονο αγόρι φέρεται να είχε γράψει στον Χανκς λέγοντας: «Άκουσα τα νέα που εσείς και η σύζυγός σας κολλήσατε τον κορoνοϊό. Είστε εντάξει;»

Ο μικρός Αυστραλός πρόσθετε στην επιστολή του ότι αγαπάει το όνομά του, όμως τα παιδιά στο σχολείο τον αποκαλούν κοροϊδευτικά «κορονοϊό», πράγμα που τον κάνει να νοιώθει «λύπη κι οργή».

«Η επιστολή σου έκανε εμένα και τη γυναίκα μου να νοιώσουμε τόσο υπέροχα!» απάντησε ο Χανκς στη δική του απάντηση, που είχε πληκτρολογηθεί σε μια γραφομηχανή Corona, την οποία είχε φέρει μαζύ του στο Γκόλντ Κόουστ.

«Ξέρεις, είσαι το μόνο πρόσωπο που γνώρισα ποτέ να έχει το όνομα Κορόνα- όπως το δαχτυλίδι γύρω από τον ήλιο, ένα στέμμα», έγραψε ο δύο φορές τιμηθείς με βραβείο Όσκαρ στο αγόρι.

«Θεωρώ πως αυτή η γραφομηχανή θα σου ταιριάζει», προσθέτει στην επιστολή του ο Χανκς, αντίγραφο της οποίας έδειξαν οι εικόνες που προβλήθηκαν από το Channel 7 News. «Ρώτησε έναν ενήλικο πώς λειτουργεί. Και χρησιμοποιήστε τη για να μου απαντήσεις», έγραφε ο ηθοποιός, που στο τέλος της επιστολής χειρόγραφα πρόσθεσε:«Υ.Γ. Έχεις ενα φίλο, ΕΜΕΝΑ»

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό