20.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Επιστολή Συλλόγου Λογιστών Ν. Χανίων: Επιστρεπτέα προκαταβολή έως 10/4; Αδύνατο – Αγνώμονες νομοθέτες

Ειδήσεις Ελλάδα

Προς Τον κ Πρωθυπουργόκ. Κυριάκο Μητσοτάκη Τον Υπουργό Ανάπτυξης και Επενδύσεωνκ. Γεωργιάδη Άδωνι Τον Υπουργό Οικονομικώνκ. Σταϊκούρα Χρήστο Τον Υφυπουργό Οικονομικώνκ. Βεσυρόπουλο Απόστολο Τον Διοικητή της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδωνκ. Πιτσιλή Γεώργιο Τους συνδικαλιστικούς και επιστημονικούς εκπροσώπους μας :ΠΟΦΕΕ, Ο.Ε.Ε. και τους Βουλευτές του Νομού μας:κα Μπακογιάννη Ντόρα, κο Βολουδάκη Μανούσο, κο Διγαλάκη Βασίλειο και κ Πολλάκη Παύλο. Χανιά 06/04/2020 Κύριοι,

Ο Σύλλογος Λογιστών Ν. Χανίων σας ενημερώνει ότι καταχώρηση βιβλίων έως 10/4 είναι αδύνατον να συμβεί ώστε να συμπληρώσουμε τον τζίρο που ζητάτε για την εφαρμογή της «επιστρεπτέας προκαταβολής».

Κανένα λογιστικό γραφείο του νομού μας δεν μπορεί να καταχωρήσει δεδομένα διαφορετικά από τον τρόπο που καταχωρούσε ως τώρα και μάλιστα σε αυτήν την περίοδο που έχουν όλα πέσει πάνω μας.

Εφόσον καταχωρούμε έως τέλος του επομένου μηνός αυτή πρέπει να είναι και η ημερομηνία που θα μπορούμε να σας  δηλώσουμε τον τζίρο της επιχείρησης στην εφαρμογή της «επιστρεπτέας προκαταβολής»

Περιμένουμε:

Α) Μια λογική απάντηση στο πρόβλημαΒ)  Μια επιβεβαίωση από εσάς αν είστε έστω και στο ελάχιστο γνώστες των συνθηκών που βιώνουν οι λογιστές όχι από αναγκαία εργασία (βλέπε νοσοκομειακοί, φαρμακοποιοί κ.τ.λ.) αλλά από την σε βέβαιη εφαρμογή άσκοπων γραφειοκρατικών διαδικασιών που θα μπορούσαν να γίνουν με απλούστερο τρόπο.

Υ.Γ. Είναι αγνώμονες οι νομοθέτες;  

Μ  ε     ε  κ  τ  ί  μ  η  σ  ηεκ του Συλλόγου Αδειούχων Λογιστών Φοροτεχνικών Ν. Χανίων

Ο Πρόεδρος Σταυρουλάκης Κωνσταντίνος

Ο Αντιπρόεδρος Μαργιολάκης Νεκτάριος

Ο Γενικός Γραμματέας Μπαρκούρας Γεώργιος

Ο Ταμίας Παυλιδάκης Γεώργιος

Το Μέλος Σγουράκη Ευφροσύνη

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό