26.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Επιμένουν στην Τουρκία για Μπεσίκτας και… Λουτσέσκου

Ειδήσεις Ελλάδα

Η πόλη της Θεσσαλονίκης κυμαίνεται σε ρυθμούς τοπικού ντέρμπι το οποίο πρόκειται να καθορίσει τον πρωταθλητή Ελλάδας για τη σεζόν 2023-24, σε ένα από τα πιο μεγάλα ματς των τελευταίων ετών.

Ο λόγος φυσικά για το Άρης – ΠΑΟΚ (19/05, 20:00), με τους «κιτρινόμαυρους» να υποδέχονται στο Κλεάνθης Βικελίδης τον «Δικέφαλο του βορρά» χωρίς να έχουν ιδιαίτερο βαθμολογικό κίνητρο. Ωστόσο, οι φιλοξενούμενοι παίζουν… για τη ζωή τους αφού μια ενδεχόμενη νίκη θα τους στέψει πρωταθλητές της Super League 1 για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.

Υπενθυμίζεται ότι μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση των Playoffs του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυροι» βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογικής κατάταξης με 77 βαθμούς έναντι 75 της ΑΕΚ και ψάχνουν την νίκη στο ντέρμπι της συμπρωτεύουσας για να έχουν την τύχη τους στα χέρια τους, την ώρα που η «Ένωση» θα υποδέχεται ως αδιαμφισβήτητο φαβορί τη Λαμία στην Νέα Φιλαδέλφεια.

⚫️⚪️ Beşiktaş, yerli adaylar dışında yabancı teknik direktörlerle de temaslarını sürdürüyor.

Yabancı adaylar içerisinde Razvan Lucescu ismi konuşuluyor.

Mircea Lucescu da oğlu için devrede.

Razvan Lucescu’nun PAOK ile sözleşmesinde çıkış maddesi bulunuyor.

🔥 CANLI YAYINDAYIZ… pic.twitter.com/VAsTuoO047

— Ertan Süzgün (@ertansuzgun) May 18, 2024

Αν και εφόσον όλα κυλήσουν καλά για τον ΠΑΟΚ, τότε θα κατακτήσει το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του και δεύτερο επί εποχής Ραζβάν Λουτσέσκου μετά το 2018-19 στην πρώτη θητεία του Ρουμάνου τεχνικού.

Την ίδια στιγμή ωστόσο, δεν λείπουν και οι μεταγραφικές φήμες σύμφωνα με τις οποίες υπάρχουν «μνηστήρες» για τον προπονητή του «Δικεφάλου». Σύμφωνα με τα όσα μεταδίδουν από Τουρκία μεριά, φαίνεται πως αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της Μπεσίκτας για τον Λουτσέσκου μετά τα δημοσιεύματα του περασμένου Ιανουαρίου.

Ο 55χρονος τεχνικός αποτελεί έναν από τους βασικούς στόχους της ομάδας της Κωνσταντινούπολης για τον πάγκο της επόμενης σεζόν όσον αφορά τα ονόματα ξένων που ξεχωρίζουν. Παράλληλα, τα τουρκικά δημοσιεύματα στέκονται στην ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Λουτσέσκου με τον ΠΑΟΚ κατά την οποία μπορεί να «σπάσει» τη μεταξύ τους συνεργασία και να τεθεί προς διαθεσιμότητα για όποια ομάδα ενδιαφέρεται.



Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό