28.2 C
Athens
Τρίτη, 2 Ιουλίου, 2024

Επιμένει ο Ολυμπιακός για τον Νταβίντ Κάρμο με… δεύτερη πρόταση

Ειδήσεις Ελλάδα

Ο Ολυμπιακός αγωνίζεται για να κάνει τον Νταβίντ Κάρμο δικό του από την Πόρτο. Οι «ερυθρόλευκοι» προσέφεραν αρχικά 12 εκατομμύρια ευρώ στην ομάδα από την Πορτογαλία, σύμφωνα με Μέσα της χώρας. Ωστόσο, μέσα στο ίδιο 24ωρο, η «A Bola» ανέφερε πως η πρόταση από τον Πειραιά αγγίζει τα 15 εκατομμύρια.

Δημοσιεύματα από την Ευρώπη αναφέρουν πως ο Ολυμπιακός έχει την πρόθεση να προσφέρει 2 εκατομμύρια παραπάνω στην Πόρτο, με σκοπό να επεκταθεί η συμφωνία δανεισμού κατά έναν χρόνο και να παραμείνει η οψιόν αγοράς έναντι 12 εκατομμυρίων. Επίσης, μέσα στο ίδιο πακέτο προσφοράς, συγκαταλέγονται άλλα 3 εκατομμύρια για την επίτευξη στόχων με την ερυθρόλευκη φανέλα, πράγμα που σημαίνει πως το ποσό φτάνει τα 17εκ ευρώ. Η πορτογαλική ομάδα όμως, επιμένει σε υποχρεωτική αγορά το επόμενο καλοκαίρι, έναντι 14-15 εκατομμυρίων.

Έτσι, ο Ολυμπιακός κατέθεσε εκ νέου πρόταση, στην οποία αναφέρει πως θα αγοράσει το 50% ή το 60% των δικαιωμάτων του Νταβίντ Κάρμο, ο οποίος είναι 24 ετών και μπορεί να φέρει κέρδη στον Πειραιά με μία μελλοντική του μεταγραφή. Αυτό σημαίνει πως οι «ερυθρόλευκοι» θα προσφέρουν 8-9 εκατομμύρια παραπάνω.

Μπορεί να ακούγονται πολλά, αλλά όπως προαναφέρθηκε, ο κεντρικός αμυντικός είναι μόλις στα 24 έτη του. Αυτό σημαίνει πως – ενδεχομένως – δεν έχει βρεθεί ακόμη στο πικ της καριέρας του και πως μία πιθανή μεταγραφή μπορεί να γεμίσει τα ταμεία του Ολυμπιακού με περισσότερα χρήματα από αυτά που σκέφτεται να δαπανήσει. Μάλιστα, στην Πορτογαλία ισχυρίζονται πως οι «Δράκοι» θέλουν να τελειώνουν άμεσα με το θέμα του Κάρμο, διότι «φλερτάρουν» με τον Μικαγίλ Φαγέ, της Μπαρτσελόνα.

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό