27.5 C
Athens
Κυριακή, 8 Σεπτεμβρίου, 2024

Επιμένει η «Νάνσυ»: «Δεν έχω καμία σχέση με το κύκλωμα, θα αθωωθούν η μητέρα και ο αδερφός μου»

Ειδήσεις Ελλάδα

Την ώρα που οι ανακριτικές αρχές ετοιμάζονται να καλέσουν -προκειμένου να απολογηθούν- 9 ακόμα άτομα που φέρεται να εμπλέκονται στο κύκλωμα των εκβιαστών, η 43χρονη «Νάνσυ», φερόμενη ως «εγκέφαλος» του κυκλώματος, μιλά μέσα από το κελί των γυναικείων φυλακών Κορυδαλλού και αρνείται εκ νέου τις κατηγορίες που τις αποδίδονται και επιμένει πως ούτε η μητέρα της αλλά ούτε και ο αδερφός της έχουν κάποια σχέση με την όλη υπόθεση.

«Νιώθω τεράστια εμπιστοσύνη και σεβασμό στην Ελληνική Δικαιοσύνη ότι τα ζητήματα της Δικογραφίας θα τοποθετηθούν στην πραγματική τους διάσταση. Ευελπιστώ ότι στο πλαίσιο αυτό θα διαπιστώσει η Ελληνική Δικαιοσύνη ότι δεν είμαι αρχηγός καμίας εγκληματικής οργάνωσης -ούτε καν μέλος- και δεν έχω κάνει καμία εκβίαση.

Η μόνη σχέση μου με τους δημοσίους υπαλλήλους είναι στα πλαίσια της εργασίας, την οποία είχα εκπροσωπώντας τα καταστήματα ως διεκπεραιώτρια. Η μητέρα μου και ο αδερφός μου δεν έχουν καμία σχέση με την υπόθεση και πιστεύω ότι στο δικαστήριο θα αθωωθούν».

Στις ηχογραφημένες συνομιλίες που έχουν στα χέρια τους οι Αρχές πάντως φαίνεται να ελέγχει πλήρως τους επόπτες υγείας, να τους δίνει εντολές και να έχει μαζί τους οικονομικές συναλλαγές. Μάλιστα όταν δεν της αρέσει η σύνθεση των ελεγκτών φαίνεται να παρεμβαίνει για να κάνει αλλαγές.

Σημειώνεται ότι και χθες Δευτέρα (15/7) η κατηγορούμενη αρνήθηκε κάθε εμπλοκή αναφέροντας πως οι διάλογοι που την «καίνε» έχουν παρερμηνευτεί.

Στον Άρειο Πάγο ο Νίκος Χαρδαλιάς – Κατέθεσε μηνύσεις για το κύκλωμα εκβιαστών

Την ίδια ώρα το κατώφλι του Αρείου Πάγου προκειμένου να καταθέσει μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου, για την υπόθεση του κυκλώματος εκβιαστών στους ΟΤΑ, πέρασε ο Περιφερειάρχης Αττικής Νίκος Χαρδαλιάς.

Η ενέργεια αυτή έρχεται μετά την προφυλάκιση πέντε ατόμων -μεταξύ αυτών και της 43χρονης στην οποία αποδίδεται αρχηγικός ρόλος, οι οποίοι ήταν σε υπηρεσίες ΟΤΑ που πραγματοποιούσαν υγειονομικούς ελέγχους.

«Κοινοποιήσαμε πριν από λίγο στην Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου τη μηνυτήρια αναφορά που καταθέσαμε σήμερα στον Εισαγγελέα Πρωοδικών και που αφορά στη διερεύνηση όλων των καταγγελιών που έχουν υπάρξει και βρίσκονται στα αρχεία της Περιφέρειας Αττικής τα τελευταία χρόνια. Θέλουμε να γίνει έρευνα σε βάθος, όλου αυτού του συστήματος που λειτουργούσε» σημείωσε αρχικά ο Νίκος Χαρδαλιάς και προσέθεσε: «Το απόστημα θα σπάσει. Αυτό που ζητάμε από τη Δικαιοσύνη είναι να παρέμβει όσο πιο βαθιά, ώστε να τελειώσουν για πάντα όλες οι παθογένειες και οι αρρυθμίες και τα συστήματα που πληγώνουν τον απλό πολίτη. Είμαι εδώ για να μην κάνω εκπτώσεις σε οτιδήποτε. Από την πρώτη στιγμή που ανέλαβα ξεκαθάρισα ότι με ενδιαφέρει ο καθένας να κάνει τη δουλειά του».

Ειδήσεις

ΠΗΓΗ

Σχετικά άρθρα

Θέσεις εργασίας - Βρείτε δουλειά & προσωπικό